Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl hem soruyu hem de cevabı unutmuşum hamsilos, sinop'ta.. yine şaşırtma da.. türkiye'deki tek fiyord. ya da fiyorda benzeyen tek şey altınkum
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl Altınkum deyince akla önce Samsun'un denize girilebilen en iyi plajlarının da olduğu Altınkum Belediyesi ve ayrıca Aydın'daki Didim Altınkum da çok önemlidir. Türkiye'de ince kuma sahip plajlara verilen isim olan Altınkum'lar içinde en sevdiğim ise İzmir Çeşme'deki harika bir plaj bölgesi olan Altınkum'dur. Kefaloz
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl çeşme en güzeli gerçekten.. sonra didim.. kefaloz/gökçeada (aydıncık plajı) -çanakkale hadrian kapısı
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl Ankara Kalecik demişken karasını da unutmayalım değil mi Asarkale
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl kars.. seth başka oyuna geç.. yer söylemekte zorlanıyorum.. kilyos
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl sivas .. böyle düşünmemiştim bak zeki insanın hali başka oluyor tabii kedi..
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl Mardin.. Mardin mi Bitlis, hatta Bitlisteeee beş minareee diye şarkı var... Kahve deyince Kurukahveci Mehmet Efendi İstanbul Misvak
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl Mardin mi Bitlis, hatta Bitlisteeee beş minareee diye şarkı var... Kahve deyince Kurukahveci Mehmet Efendi İstanbul Misfak şarkı değil türkü misfak ? neresi orası.. ben bi misvak biliyorum diş temizliğinde kullanılıyor seth..arak ağacından elde ediliyor.. arak ağacı nerde yetişiyor
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl Doğru bak türküydü değil mi ya Misvak Bilecikte pek bir meşhurdur.... Hıyar
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl hımm öğrenmiş oldum.. hıyar, ımm çengelköy hıyarı meşhurdur e bi de eskişehir.. yün..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.