Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2009 16 yıl Falez Antalya lara ve konyaaltı plajları arasındaki bölge Ulu cami ama ulu cami erzurumda da var bayane bayane
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2009 16 yıl ama ulu cami erzurumda da var bayane bayane Seni mi kıracağız oda kabul. Fraktin kaya yazıtları
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2009 16 yıl Benim soru kaynamış Türkiyenin en yüksek şelalesi Güzeldere Gölyaka Düzce'dedir. Fraktin Hitit yazıtları da Develi Kayseri'de Kızları meşhur şehrimiz?
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2009 15 yıl Hem Giresun, hem Ordu birini seçersem kavga ederler sonra Künefe
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2009 15 yıl raman dağı- batman testi kebabı.. ben yine acıktım Yozgat Gül...
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl Tuzhanı pek çok şehirde var. Aklıma gelenler Adana, Gaziantep, Adıyaman, Bursa.... Hamsilos
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl adanadakini demistim..var mı be oralarda.1500 yıl sonra yıkılan tarihi çarsı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.