Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl Ama seninle vakit geçirmek çok güzeldi, bilmeni isterim, her konuda pek bir bilgilisin ne de olsa
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl benim için de keyifti.. bilgi konusunda seninle yarışamam derim
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl siz Denizi kandırdınız,ya çok hızlısınız hızınıza yetişene aşk olsun
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl hımm sen de uzman olacaksın yakında demek ogrenıyorum yavas yavas forumu
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl siz Denizi kandırdınız,ya çok hızlısınız hızınıza yetişene aşk olsun mavimm beni kandırmaları bu kadar basit mi aaaa çok küstüm şimdi
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl kandırmışlar ama heheheheheheh,valla ben sırf sizi okumak için yemeğe gitmedim süpersiniz
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl Kandırmadık ki seni denizkızı, aramızda olmana çok seviniriz, seni çok seviyoruz çünkü
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl kandırmışlar ama heheheheheheh,valla ben sırf sizi okumak için yemeğe gitmedim süpersiniz mavicimm gel mantı yapıyım kandıramazlar ki
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl Deniz kızı Kayseri de Ankara yoluna doğru Toyota içinde bir mantıcı var ikinci katta süper nevzine de yapar, ne zaman geçsem yerim.
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl Kandırmadık ki seni denizkızı, aramızda olmana çok seviniriz, seni çok seviyoruz çünkü Tabi formun en güzel en mütevazi en kıskanç ... enleri bitmeyen kızını kim sevmez
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl Deniz kızı Kayseri de Ankara yoluna doğru Toyota içinde bir mantıcı var ikinci katta süper nevzine de yapar, ne zaman geçsem yerim. Toyota kaşıkla orası, vayy nerden biliyorsun gel sen ben eşlik ederim ama diet yakışıklı vurur bizi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.