Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Ben almayim Domuzbagi ben sarmalarla mesgulum gozum pirzolayi gormuyor sen soylemeseydin ben onlarin pirzola oldugunu bilmiyordum ben onlari Tavuk budu saniyordum...
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Mavi de bir otur bir kalk mundar etti sofrayı, kızsana şu kıza Yakışıklı, emeğine saygı canım
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Bi format da bana lazım, ağır çalışmaya başladı benimki de! Nereye bascam gözüme mi
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl bu saat itibariyle Domuzbağı ve Direniş oruç tutsun,biz yeyelüm
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Ne kaldı da yiyeceksin Mavi, bir pirzola var, onun da yağı dondu
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Anlinin ortasina basacaksin bas parmaginla .. sonra burasi kim ben kimim siz kimsiniz burada benim isim ne .. )
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl aman allahım,bensiz mi yediniz ya ben arada komşulara uğruyorum,oooo siz he he Direniş,var mı başka itiraf sizden küstüm
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Turkiyede zor olmuyormu peki herkes oruc tutarken siz tutmayinca nasil yemek yiyebiliyorsunuzki ?!
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Domuzbagi nebilim hani siz yemek yerken digerleri tip tip bakmiyorlarmi ..
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl ssssssssssss,imemeniz burda onedemek mavi okuma ozurlumu oldum simdide
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl yaw simdi bu imamda bizden corba parasi istemesin .. Komsu ver sen corba parasi diye..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.