Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl he he aynı ben ama makarnamı paylaşmam önce yerim,yiyemediğime de ahanda resimde görüldüğü gibi
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl Patates kızartacağım bende ama patatesler bi acayip doğrayamıyorum işte
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl yaf Doktor,adam kesmeye ay pardon hastane de zannettim bi ara efem,alın patatesi,diğer elinize bıçağı başlayın önünüze gelen yerden kesip doğramaya katliam olarak algılansa da bu işlemin sonucu,ben ısrarla doğal bir süreç diyorum Kopenhag kriterine de uygun hehehehe,bazen ben soymadan yapıyorum,sonra herkese bizim memleketten diye yutturuyorum
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl ben harika seyler yedim.. Soylemem canınız ister Ehuehuehu Neler yedin hesap ver bakalim diyetimi bozdun yazilanlari okudum burada ne bu boyle kirmizi kartimi cikariyorum haberin olsun...
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl aa yakışıklı.. şey ımm birazcık bozdum rejimi.. 1 adet pogaca, 1 adet kurabiye,kucucuk bi kek , 4-5 tane yaprak sarması.. 2 bardak çay.. Sarı kart olsun bari gun vardı da cok sey vardı ama yemedim onları
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl Evet sarı kart yeterli bence de, fazla yemiş sayılmaz Domuzbagi o kirmizi kart sizin icinde gecerliydi yanlizca sayin direnise degildi...
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl heytttt oyle yagma yok kirmizi karti diyeti pes etmek icin verilmiyor, kirmizi kart demek bugun butun gun yemek yasak demek..
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl Gel direniş senin günden kalan ne varsa götürelim afiyetle, kısır da yapayım hem ben
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl Kim ben ve aslik .. Benim yedigim yemegi kimse yemez ozelliklede tatlilar olursa.. sulu yemek olmasin yanliz ..
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl Hoş geldin deniz kızı, tam yemeğe oturuyorduk biz de, buyur Ben birşey göremedim henüz -_- biliyordum boşuna çagırdınız beni :P
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl Yok yok Denizkizi yemek falan bunlara bakma rejimdeler gordukleri tum harfleri yemek saniyorlar
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl Yok yok Denizkizi yemek falan bunlara bakma rejimdeler gordukleri tum harfleri yemek saniyorlar yazıkk üzüldümm
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.