Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 http://www.turkish-media.com/forum/index.p...0&start=300 deniz kizi' madem zoru seviyorsun buyrun buraya girin ama bastan asagiya okuyun ondan sonra sorularim olacak.. kacmak yok yardimci olacaksin zoru seviyorum da verdiğin link 13 sayfa okumaya üşenirim hepsini :P Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 topragım sen nıye roportaj yapmıyosun ama soruları ben soracam Henüs yetkili mercilerden böyle bi talep gelmedi Ayrıca soruları senin sorman konusunda henüs karar viremedim Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 sorularımı hazırlayıp acımmı bı baslık kızarmı acaba admın amca bıze ıstıyosan test yapayım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 Toprağım başımısa iş açma otur oturduğun topicde Sen bi test uçuşu yap gel bakem Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 topragım cok ıyı karete yapıp dehset ucarım.gel senın uzerınde bı test yapayım ben Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Minecim roöportaj çok iyi olmuş. Hayata gülümseyebilmek ve öyle bakmak çok doğru bir yaklaşım. Ve gerçekten kızın büyüdükçe sana benzemiş .Bir çocuk bu kadar mı annesine benzer ? Bazen msn de resmine rastlıyorum baktıkça sevesim geliyor. Biliyorsun benim kızımla doğum günleri aynı ve ne kadar inatçı oldukları konusunda sanırım hem fikiriz Teşekkür ederim ablacım Kızımla ilgili söylediklerine gelince kesinlikle ablacım hem fikiriz Bir çocuk bu kadar mı inatçı olur Babasına çekmiş kanımca Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Biz bıktık artık mantı görmekten </B>iki inatçı aynı evde mi , düşünemiyorum minecimm Çok güzel olmuş bence, duyguseli emeğine sağlık... Minecim senin röportajını okumak da ayrı bir zevkli oldu benim için ben hiçbıkmıyorum valla mantı görmekten ama artık fazla yemiyorum yaz geliyo ya dikkat edelim biraz iki inatçı aynı evde evet bende düşünemiyordum ama oluyo işte saol canım beğendiyseniz ne mutlu bana Yoğun iş temposundan dolayı dün foruma bakamamıştım, sağolsun kankim hemen haber verdi Ancak bugün fırsat bulabildim bende yorumları okumaya... Bütün dostlara, sevgili cloud'a ve duyguseli'ne de çok teşekkür ederim, eğlenceli bir röportaj olmuştu, her ne kadar ben bazı sorulara cevap vermek istemesemde cloud benden daha inatçı çıktı Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 </FONT>En çok burada güldüm, çok güzel olmuş gercekten röportajin Mineciğim </FONT></FONT> Teşekkür ederim canım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Mine bu forumda hep aynı çizgide kalan hanım hanımcık seviyeli son derece sıcak bir dostumuz oldu hep,hiç iniş çıkış yaşamadık bunca yıldır burada yazıp çiziyoruz ve kendisini gerçekten çok seviyorum sevgili suheda bu güzel sözler için çok teşekkür ederim, bu sıcaklığın ve dostluğun karşılıklı olduğunu belirtmek isterim, bende seni çok seviyorum Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Mineu' yu fazla tanimiyorum ama yas gunu yerinde hep yazdigini farketmisdim zaten Biraz daha tanimis oldum Mineu , kendisi cok hanim hanim ve sevgi dolu birisi diye dusunmustum ve gercektende oylemis . sevgili nyx-fallen angel çok teşekkür ederim Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 ben hiçbıkmıyorum valla mantı görmekten ama artık fazla yemiyorum yaz geliyo ya dikkat edelim biraz iki inatçı aynı evde evet bende düşünemiyordum ama oluyo işte saol canım beğendiyseniz ne mutlu bana Yoğun iş temposundan dolayı dün foruma bakamamıştım, sağolsun kankim hemen haber verdi Ancak bugün fırsat bulabildim bende yorumları okumaya... Bütün dostlara, sevgili cloud'a ve duyguseli'ne de çok teşekkür ederim, eğlenceli bir röportaj olmuştu, her ne kadar ben bazı sorulara cevap vermek istemesemde cloud benden daha inatçı çıktı Canımm güzel bebişimizin annesini beğenmemek mümkün mü Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 güzel bir röportaj olmuş mine bu arada senide diyetteyiz başlığına bekliyoruz teşekkür ederim erbayum diyetteyiz başlığı mı o ne öle yimekteyiz gibim ben hiç görmedim o başlığı ben hemen gelem o zaman Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Sayın MINEU Aylık mendil masrafınızı merak ettim? Röportaja verdiğiniz dürüst ve güzel cevaplardan ötürü tebrikler! Saygılar... sevgili Domuzbağı mendile para vermiyorum şirketten kullanıyorum Teşekkür ederim, saygılar benden Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 MINEU evli,bir çocuğu var ben tanıyorum zaten kendilerini bu forum onun için çok özel,bunu da çok biliyorum...çok güzeldi,teşekkürler evliyim ve bir çocuğum var ben teşekkür ederim mavicim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Büyük bir zevkle okudum röportajı, gerçekten çok güzel olmuş ellerinize sağlık. Ayrıca röportajda benden ne zaman bahsedeksin diyede sabırsıslanmadım değil yani , Ama sonunda benden öyle güsel bahsetmişsinki kankim , Seviyorum seni canım benim ama bu röportajını süsgeçten geçirmeyeceğim anlamına gelmiyor tabi Biraz ilginç olmuş diyor ya , kısım ilginçden öte bikerem,kimsenin aklına gelemesdi şahsen Şahsen ben şahidim kankime , hakketten orantı diyebileceğimiz birşey yok yani Şuna kısaca , aslında internete girmek için işe geliyorum desene kankim Kıs jimnastik yaptığını niden sülemiyon.Oyunus da oyun oynarken beyin jimnastiği yapıon ya Biras boğasını tutabilseydin sös konusu orantıyı sağlayabilirdin İşte bu cvp benim göslerimden yaş gelene kadar gülmeme neden olan cvp Kısım sen yüsmeyide biliyom dediydin, ama canını kurtaracak kadar bile değil Kıs o kadar oldumu kankim, düşünün artık tam 4 senedir sana katlanıyorum Canımsın sen benim, iyiki tanımışım seni kankim Teşekkür ederim canımcım, kankitom, kuşum... Senden böyle güzel bahsettim bunları didin, Birde bahsetmeseydim neler dirdin artık Bende seni seviyorum çatlak kiremit kimsenin aklına gelmeyen başına gelirmiş çok saol ya :dilçıkar: :xxx: (kıss böyle yasam sonra fasla mimik kullandınıs dimesin xxx ) he valla internet cafe olarak kullanıyorum şirketi :xxx: beyin jimnastiği sayıflamama neden olmuyo ama anacım benim kemiklerim iri, yuksa benim vücut hatlarım çok orantılıdır sende göslerinden yaş gelene kadar gülmeseydin ne deyim şakır şakır ingilizce mi konuşurum deseydim :xxx: yaaa o kadar olmuş valla kim kime katlanıyorsa artık siz tahmin edin arkadaşlar Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 gece nerelerdesin sen , cezzanıı kestikk ceza olarak mineye mantı yapacaksın kes valla denis kısı bu cesa as bile kankime ama ben mantı almayım kankim sen bana bi mevsim salata yapıver topragım nıye geldın bız boyle ıyıdık Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Ah Minecim, doğum sonrası insanın bir yumurta gibi yuvarlakımsı bir şekil almasını iyi bilen biri olarak seni ne kadar iy anladığımı bilmeni isterim Canım benim keyifle okudum bu forumda tanıdığım en değerli insanlardan biriside sensin Güzeller güzeli kızınla ve sevdiklerinle mutlu ve huzurlu yıllar yaşamanı dilerim, forumumuzun doğumgünü meleği Beni anlayan birisinin olması ne güsel Çok teşekkür ederim ablacım, bak yine göslerim doldu yine ağlıycam şimdi Sende benim için çok değerlisin ablacım Güzel dileklerin için de ayrıca teşekkür ederim Eee bu 3 satırlık cümlende heç benim adım geçmemiş ablacım Ayrıca ona yımırta gibim yuvarlakımsı dinmes , Bal kabağı gibim dinir kıskaaaaaannnççç Ablacım ,kankim bal kabağının tatlı bir yiyecek olmasından dolayı onu örnek göstermiş, hani yımırtanın datlısı olmas ya ondan bise bal gibisiniz dimek istemiş yani Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 MINEU Arkadasimizin en büyük hayranlarindan biride benimde yazacak birsey bulamiyorum.. öylemi, çok teşekkür ederim sevgili Efendi Türkler Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 http://www.turkish-media.com/forum/index.p...0&start=300 deniz kizi' madem zoru seviyorsun buyrun buraya girin ama bastan asagiya okuyun ondan sonra sorularim olacak.. kacmak yok yardimci olacaksin burdan nasıl bir şey çıkacak merak ettim açıkcası Direk ben yardımcı olsam Yuksa pudiğin gerçek manasını mı açıklıyacaksın Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Kıs kankim her durumdan kendine pay çıkarıyorsun ya ne diyem ben sana bal kabağı didim ne anladı O zaman traktör tekerleği diyem Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Henüs yetkili mercilerden böyle bi talep gelmedi Ayrıca soruları senin sorman konusunda henüs karar viremedim yetkili mercilerle görüştüm ben, seninle röportaj yapmayı düşünmüyorlarmış ben karar virdim, sen sor ahmet soruları sorularımı hazırlayıp acımmı bı baslık kızarmı acaba admın amca bıze ıstıyosan test yapayım yuk yuk kısmas ama ne kadar yayında kalır başlık onu bilemiycem Kıs kankim her durumdan kendine pay çıkarıyorsun ya ne diyem ben sana ,bal kabağı didim ne anladı , O zaman traktör tekerleği diyem traktör tekerleğimi o saman şöle diyem traktör nedir? Çiftçimizin, köylümüzün tarımda daha seri olmak için kullandığı, verimi artıran, çiftçiye zaman kazandıran gerek dünya gerekse Türkiye tarımının en önemli makinesidir.Traktör ziraat işlerinin vazgeçilmez bir makinesidir. Ülkemizde ilk traktör 1955 yılında Türk Traktör fabrikasında montaj şeklinde piyasaya sunulmuştur. Neyse lafı fasla usatmayam ben sonuç olarak çiftçi ve köylü Ata'mızın dediği gibi milletin efendisidir Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Siz ikiniz bir araya geldiginiz de, ben neden başlıyorum gülmeye Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 30 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2009 yetkili mercilerle görüştüm ben, seninle röportaj yapmayı düşünmüyorlarmışben karar virdim, sen sor ahmet soruları traktör tekerleğimi , o saman şöle diyem traktör nedir? Çiftçimizin, köylümüzün tarımda daha seri olmak için kullandığı, verimi artıran, çiftçiye zaman kazandıran gerek dünya gerekse Türkiye tarımının en önemli makinesidir.Traktör ziraat işlerinin vazgeçilmez bir makinesidir. Ülkemizde ilk traktör 1955 yılında Türk Traktör fabrikasında montaj şeklinde piyasaya sunulmuştur. Neyse lafı fasla usatmayam ben , sonuç olarak çiftçi ve köylü Ata'mızın dediği gibi milletin efendisidir Sen yetkili mercilerle görüşmüş olabilirsin ama bakalım yetkili merciler senle görüşmeyi kabul ettiler mi Ne bu şimdi Vikipedia kankim Umarım reklma girmemiştir Siz ikiniz bir araya geldiginiz de, ben neden başlıyorum gülmeye Çünküm ben kankimden daha çok komiğim Cnmsın Kankim ve ben efsaneyi yeniden güneş gibim doğuracağız bu foruma Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 Siz ikiniz bir araya geldiginiz de, ben neden başlıyorum gülmeye kankimin espiritüel kişiliğindendir Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 Sen yetkili mercilerle görüşmüş olabilirsin ama bakalım yetkili merciler senle görüşmeyi kabul ettiler mi Ne bu şimdi , Vikipedia kankim Çünküm ben kankimden daha çok komiğim Kankim ve ben efsaneyi yeniden güneş gibim doğuracağız bu foruma yetkili merciler bilhassa çok ilgilendiler sağolsunlar yasık kankimlede röportaj yapın didim ,düşünürüs didiler ama bilmem artık ne saman yaparlar, daha doğrusu yaparlar mı ? vikipedia diil bi kerem google senin benden daha çok olduğun başka şeylerde var ama ben burdan sölemeyem şimdi onları Efsane Başlıyorrrr Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.