Gönderi tarihi: 12 Mart , 2009 16 yıl Sevgili birce google reklamı yine iş basında maalesef resimden sonrasını göremiyorum kim uyandırdı şu google amcayı ya ayaklandı yine
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2009 16 yıl Resim Ressamı Karagöz' üm, bu ne telaş böyle ? Marangozun önünden geçtim ya, oradan sıcramıştır.
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2009 16 yıl Canım aynı tarafa gidiyorum diye bir hal - hatır sorayim dedim.
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 16 yıl Pataklarim ha ! ... Kablo alıp satan babandır. Ben resim ressamı oldum.
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 16 yıl Hemen kızma canım, şimdi anladım. Hem de cok sevindim. Demek artık boş zamanlarında sanat yapıyorsun
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 16 yıl Bıy bıy bıy bıyy..Yıktınız perdeyi eylediniz viran,koştular ben sahibine haber verdiler hemaann.. Ben de katılayım bakalım şu muhabbetinize köşeden kenardan..
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 16 yıl Hemen kızma canım, şimdi anladım. Hem de cok sevindim. Demek artık boş zamanlarında sanat yapıyorsun Elimdeki resmi kafana gecirirsem görürsün saat yapmayı...
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 16 yıl Bıy bıy bıy bıyy..Yıktınız perdeyi eylediniz viran,koştular ben sahibine haber verdiler hemaann.. Ben de katılayım bakalım şu muhabbetinize köşeden kenardan.. ne diyorsun sen davulcuu hangi hamamın perdesi yanmış..
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 16 yıl Elimdeki resmi kafana gecirirsem görürsün saat yapmayı... Şey haber versen ben de yardımci olurdum. Evin kenarında - köşesinde kalmış boya, fırca falan var. Resim bilgisi de verirdim.
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 16 yıl Nesini anlatayım... Biliyorsun gecen sene resimlerini ben yaptım diye kızıp, ögretmen oğlumu resim dersinden bütünlemeye bırakmıştı ya...
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 16 yıl Duydum Karagöz' üm... Gelseydi ben ona güzel resimler yapardim.
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 16 yıl Köftehor, bunu şimdi mi söylüyorsun ? Üstelik öğretmen, Ilk defa fırca tutmuş, ilk defa boya görmüş gibi bu ne rezalet resimler böyle ? Verdiğim bilgiler ne oldu ? Ana okulunda mısın ? diye de paylamış.
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 16 yıl Işte o cıtalara gerilmiş bezlere yaptığım resimler bir kenarda dururken... Geçen gün ekmek parası kalmayınca aklıma geldi. Boyalarını silip yeniden satarlar diye aldığımız yere geri götürüyordum.
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 16 yıl Almadılar ama ben başka dükkancı aramaya başladım. Derken yanımdan gecen bir adam merak etmiş... Bir kenara cekildik, hepsine baktı.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.