Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Ben yemek yemesini severim ama her yemegi yiyemem... Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 koptum yaa cok keyifli sohbetınız.. Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Bugunluk benden bukadar, sizlere iyi eglenceler sohbet icin tskler sabah is var malum .. Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 İyi geceler Yakışıklı tatlı rüyalar, hayırlı işler! Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Direniş fark etmedin mi, bizi keyiflendiren sensin Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Bu kısa sürede alışkanlık yaptın bende, girince arıyorum hemen, bakıyorum Direniş burda mı, bir de Yakışıklı tabii ya ben ya ben anladım siz benim gibi kapitalistleri sevmiyorsunuz ben de sizi sefmiyom Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 günaydın mavi kıskanmayalım lütfen... gel sen de katıl bize biz seni seviyoruz ama kapitalist olman puan kaybettiriyor Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 vey,kıskanmak mı kıskanıyom işte bu aralae kapitalist olmak rövanşta,ondan kapitalistim çaktırma Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 kalıcı etki bırakmasın da Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 yok yok yakında sıkılırım Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Mavi sen gündüz moduna geçtin. Artık biz ayrı dünyaların forumcusuyuz. Ayrı 12 saatlik dilimlerde yaşıyoruz. Gel sende gece vardiyasına, katıl aramıza, hem gündüzün muhabbeti de pek sönük canım Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 tamam şimdi yazıyorum bir istifa dilekçesi Sayın Müdürüm, Ben gece moduna gireceğim için istifa ediyorum,size eyi günler nasıl olsa bir doktor bir avukat bir de eczacı var bana bakacak biz aynı dünyaların insanı olacaz Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 tamam şimdi yazıyorum bir istifa dilekçesi Sayın Müdürüm, Ben gece moduna gireceğim için istifa ediyorum,size eyi günler nasıl olsa bir doktor bir avukat bir de eczacı var bana bakacak biz aynı dünyaların insanı olacaz sonra işsziler ordusuna mavim sende katılırsın Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Mavi koskaca hastane patronu ne işsizi Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Mavi koskaca hastane patronu ne işsizi Gece varidyasına geçerse, sabah kalkamayacağı için sonu öyle görünüyor Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 sonra işsziler ordusuna mavim sende katılırsın nerde Mavi koskaca hastane patronu ne işsizi demi ama yaşasın patronluk Gece varidyasına geçerse, sabah kalkamayacağı için sonu öyle görünüyor haklısın,haklı bence sende haklısn Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Deniz kızı sen hangi saatlerde denizden çıkıyorsun, bugece ay ışığı olursa sen de gel Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Deniz kızı sen hangi saatlerde denizden çıkıyorsun, bugece ay ışığı olursa sen de gel Ben müvetazi birisi olaraktan böyle kuru kuru davetlere gelemiyorum Bilmiyorum denizden çıkarmak için ne yaparsınız Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Dolma yapacaktık ama, denizde gaz yapar, dibe inmek zor olur. Senin için balık yapsak o da olmaz Küçük balık yaparız bizde Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Dolma yapacaktık ama, denizde gaz yapar, dibe inmek zor olur. Senin için balık yapsak o da olmaz Küçük balık yaparız bizde Bulara kanar mıyım ben Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Bir tüyo verseydin Ne yapsak ki, tamam gelirsen bir süprizimiz var ama sölemem ne olduğunu, ancak gelirsen görürsün... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Bir tüyo verseydin Ne yapsak ki, tamam gelirsen bir süprizimiz var ama sölemem ne olduğunu, ancak gelirsen görürsün... Olmaz ne olduğunu bilmem gerek ya kötü birşeyse Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Çok iyi bir şey hem de, böylesi görülmedi bak, ama sölemem, gelirsen görürsün, yoksa maviye veririm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.