Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 yayamazim açtıysa bu anı defterini bilki sen seçilmişlerdensin:) Evet seçmeyim ben Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 bu Forumda cok guzel arkadasliklar cikmis gercektende yuzsuzluk olmazda sey ben o helvalari yapmadim satin aldim inanmıyorum, Chicago da helvacı mı var! Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 bana ne demeli bilmiyorum ama ben bu defteri henüz farkettim keyifli paylaşımlar olur umarım bu defterde.. renkli ve yönlü kişiliğinle forumda ayrı bir değersin... ve bilgeliğinle tabii ki... HOŞ GELDİN Hoş geldin! Kesilmiş bir kol gibi omuz başımızdaydı boşluğun... Hoş geldin! Ayrılık uzun sürdü. Özledik. Gözledik... Hoş geldin! Biz bıraktığın gibiyiz. Ustalaştık biraz daha taşı kırmakta, dostu düşmandan ayırmakta... Hoş geldin. Yerin hazır. Hoş geldin. Dinleyip diyecek çok. Fakat uzun söze vaktimiz yok. YÜRÜYELİM..... Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 bana ne demeli bilmiyorum ama ben bu defteri henüz farkettim keyifli paylaşımlar olur umarım bu defterde.. renkli ve yönlü kişiliğinle forumda ayrı bir değersin... ve bilgeliğinle tabii ki... Sevgili Direniş Buraya keyfi sen getirdin! Paylaşmak istemediğim... Renk de sensin, yönümüz de, yeni yüzümüz de... Ne demiştim hatırla, hani değer hakkında... Sen ve gülen yüzün her şeyimizde değersin Sevgiler... Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 bunları hakedecek ne yaptım bılmıyorum ama utandırıyorsunuz benı dört bır koldan.. Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Bu kısa sürede alışkanlık yaptın bende, girince arıyorum hemen, bakıyorum Direniş burda mı, bir de Yakışıklı tabii Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 ben de bakınıyorum hemen arkadaslarım burda mı diye.. Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Bu akşam otopsi var mı yine patron! Bir de dünkü otopsi parası noolcak Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Ani Defterin hayirli olsun Sayin Domuzbagi.. Ani defterlerine pek fazla yazmasini beceremem ama, zaman buldukca bir kac sey karalarim.. saygilar Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 yok yok bugun otopsi.. Azad ettim bugun seni ne para göz bu doktorlar ya.. Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Hoşgeldin Yakışıklı, Kopenhag birahane anılarımızı yazarız ilerde Daha gelicem oraya kafa çekeceğiz Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Ne cimri çıktı bu avukat ya Otopsiyi yaptır para deyince yan çiz, oh ne ala Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 tamam al şu paranı.. Emege saygımız var Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Buyrun sayfaya ilk mani benden olsun .. Defi calin biriniz Yildizdan cok surunuz Siz de mani soyleyin Tutuldu mu diliniz? Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 İyi iyi Gelin direnişin parasıyla bir yemek ısmarlayayım, bendensiniz arkadaşlar. Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Güvenme Yakışıklıyım diye Domuz der bak şu maniye Mani bir hastalıktır derler Götürürler hastaneye Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 unutmayinki siz diyettesiniz.. cekilin soyle hepsi bana hani icecek yokmu.. ) Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Evet abi yaa! Yerim ben diyeti hücum arkadaşlar, ilk hedefiniz mutfaaak, eyooo Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Allah allah allah savulun aclar ordusu geliyor Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 nerde sizin sabrınız.. Hani gidecekti kilolarınız.. Yemek bu geçici keyif.. Diyet sonu en büyük keyif.. (Berbat oldu ilk denemem ama napayım) Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Öyle deme direnme Gel beraber bizle ye Kilo dediğin elin kiri Yemem diye debelenme Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 diyette olan sizlersiniz direnis ben degil ben bol miktarda tukete bilirim Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Canbogazdan gelir Nede guzel masa serilir.. Hep birlikte olunca Yemekler baska yenilir... Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 diyette olan sizlersiniz direnis ben degil ben bol miktarda tukete bilirim Yakışıklıyım diye güvenip yemiyorsun tabi! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.