Φ hayat76 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Ak ile karanın ayırt edilemediği gri yakamoz deryasından tüm güzel yüreklere merhaba!.... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Ak ile karanın ayırt edilemediği gri yakamoz deryasından tüm güzel yüreklere merhaba!.... Yağmurlu bir veda havasından benden size merhaba;) Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 hosgeldınız =) hoşbulduk,ben mavi olmayan gökyüzü bugün Cuma,hayırlı gün Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Ak ile karanın ayırt edilemediği gri yakamoz deryasından tüm güzel yüreklere merhaba!.... Hos geldiniz aramiza. Sizede bir koskoca MERHABA!!! Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Yine yeni bir gun ve yeni ve eski arkadaslarla foruma merhabalar deyip acilis programimizi yapmaktan grur duyariz hepiniz hosgelsiniz, ve siz ekranlari basindaki seyircilerimizde hosgeldin ve yayinimiz boyunca neseli ve guzel sohbetler dileriz... Bir an kendimi TV sunucusu gibi hissettim... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Yine yeni bir gun ve yeni ve eski arkadaslarla foruma merhabalar deyip acilis programimizi yapmaktan grur duyariz hepiniz hosgelsiniz, ve siz ekranlari basindaki seyircilerimizde hosgeldin ve yayinimiz boyunca neseli ve guzel sohbetler dileriz... Bir an kendimi TV sunucusu gibi hissettim... Dostum,bu aralar sen sürekli böyle yazmaya başladın ne oluyor ya,çok mu haber izliyoruz her nerede ve nasıl yaşanıyorsa Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Evet bende anlamis degilim soyle iki tokatmi atayim kendime gelebilmek icin Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Valla eczacı bey,siz alın bi zehir falan labaraturdan daha eyü gelir Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Yine yeni bir gun ve yeni ve eski arkadaslarla foruma merhabalar deyip acilis programimizi yapmaktan grur duyariz hepiniz hosgelsiniz, ve siz ekranlari basindaki seyircilerimizde hosgeldin ve yayinimiz boyunca neseli ve guzel sohbetler dileriz... Bir an kendimi TV sunucusu gibi hissettim... Pardon bana tv i yayını var dediler aldım yünü göslügümü geldimmmm haniii kimse yokmu?RTÜK mü kapadı yoksam Alıntı
Φ umit dogan Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Pardon bana tv i yayını var dediler aldım yünü göslügümü geldimmmm haniii kimse yokmu?RTÜK mü kapadı yoksam herkese slm o kadar derıne ınıyokı arkadaslar ben yalın bır merhaba dıyımmm ..hayel dunyasını gercekle bırlestırmeye calısın cevrenıze bakarak onları okumaya calısın daha ıyı bır ınsan olursunuz .... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.