Φ Kün-Toğdı Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Ben şu İsviçre'de bugün açıklanan cezalarla ilgili yazmak istiyorum.Cezayı aslında biz kendimiz kestik. Biz diger ülkeler gibi etkili lobi calışmaları yürütemememiz bize bu cezanın gelmesinin en önemli faktorüdür. Diger bir neden medya.. Maç sonrası oluşan görüntüler o kadar yansıdı ki yurt dışında medyaya gelecek olan cezaya tuz biber oldu. Su an ülkemiz oyle bir virajdan geçiyor ki bütün olaylar bizim aleyhimize once mac sonra kus gribi şimdi bir papazın oldürülmesi ülke imajını tamamen zedeledi. Bu imajı yenilemek icinde cok calısılması gerek. Benim diyecegim bu umarım her sey üklemiz için hayırlı olur .... Alıntı
Φ urungu Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 derhal uluslar arası müsabakalara katılmama kararı alınmalıdır Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 arkadaşlar birbirimize propaganda yapmıyalım. yenilginin üstüne. yada hakem hatalarına tepki öyle verilmez. maç bitince teknik kadro rakip futbolculara saldırmaz. bize yakışmayan bir davranıştı ve cezası olacağıda önceden tahmin edilmeliydi. kendi sahanda kerizlemesine gol yeyip acısı rakibe saldırarak çıkarılmaz. federasyon bu cezanın alınmasına sebep olanlara iyi bir ceza vermelidirki bir daha böyle bir şey olmasın. Alıntı
Φ Kün-Toğdı Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Urungu kardeş, bu tür müsabakalar ülke tanıtımın yapılması icin gerkli olan faaliyetler. Ama bu olayların buraya gelmesinde iki takım oldugu kadar FIFAnın da sucu var. siz ikinci maca hakemn atıyorsunuz ve maca bir kac gün kala hakem değistiriliyor. Aslında daha önce yazdıgım gibi biz bu macı masa başında kaybettik. Kavgayı cıkaranlar sadece bizimkiler değil İsviçreli oyuncularda bu olayı tetikliyor. FIFA nın isine sadece bizimkilerin yaptıklarını görmek geliyor ... . Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.