Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Öncelikle yine bu alıntıyla cevap verdiğiniz iletim arasında bir bağ göremedim. Artı kendi yazdıklarınız yazınızın sonu arasında bir bağ göremedim.

.

.

.

Tam olarak yaptığınız genel geçer ifadelerle konuyu dağıtmaya çalışmak.

Mavi'nin de benim de Derin Devlet ve Kurt halkinin olaydaki iki taraf oldugu Kurt sorununda hangi taraf ta oldugumuz askeredir! Hic bir zaman da inkar etmedik. Hala "o taraftanmisiniz yoksa bu taraftan misiniz?" sorularina yonelmenize anlam veremiyorum! Siz ne taraftansiniz? :)

Gereksiz seylerin tartismasi bunlar! Olayin aslina gelelim lutfen!

Gönderi tarihi:

Cyrano,

Birincisi ben kimseden çekinmiyorum.Kimden,neden çekineyim ki?

İkincisi,verdiğim alıntı falan değildi,sadece bir bakış...Ha illah sadece beni bağlayan devletlerin izlediği bakış diyorsanız,tabi ki İran Kaide'ye her daim düşmandır;yalnız dengeler ve yaşananlar tarafları zorlar çoğu zaman.Yani,Kaide de dünden farklı,İran'da...

Üçüncüsü,dostum ben ısrarla ne PKK ne de DTP beni ilgilendirmiyor dedim.Hak mı arıyor o alan diye soracaksanız,PKK'yı temsilci olarak görmeyen biri olarak hayır derim.

Ve ekliyorum;ben baştan beri o alanı değil;bir insan olarak o ölümleri yazdım.Saygılar.

Gönderi tarihi:
"ne diyorum ben...?"

1-Diyorum ki,orada iki insan öldürüldü.Hak dersem,yaşama derim.Yaşama hakkı elinden alınan bu insanların düşünceleri değil,gasp edilen haklarıdır beni ilgilendiren,önce yaşam...

Peki, çocuklar DTP nin organize ettiği polislere molotov kokteyli atılan gösterilerin en ön saflarına yerleştirilirken, polise karşı kalkan olarak kullanılırken, aktif bir sokak çatışmasının en ön saflarına piyon gibi dizilirken o çocukların yaşam hakları hiç ilgilendirmiyor mu sizi ? Yani o çocukların yaşam haklarının sizi ilgilendirmesi için ölmeleri mi gerekiyor ?

Açıkçası bu kadar yaşma hakkı konusunda duyarlı bir insandan bir tepki gelmiş olmasını beklerdim ben. Ama hiç görmedim.

929020081022093507149.jpg

şu resme bir bakın. yetişkinler sandıkların arkasına saklanmış çocuklar önde.

2-Diyorum ki,bazı şeyleri anlamak için yaşamaya hiç gerek yok.Bir kez olsun Kürt olun,ne demek istediğimi anlamaya çalışın...empati.

Lütfen dünya da gerçekten etnik kökenleri yüzünden zulüm gören insanlara büyük haksızlık ediyorsunuz. Sonra ülkenize haksızlık ediyorsunuz.

Ayrıca ben insan hakkı derken bana Diyarbakırlı arkadaşımızla yanıt vermenizdi ilginç gelen...ben o alanın haklılığını yazmadım burada...

Siz diyarbakırlı arkadaşımız adına cevap verdiğiniz için olabilir mi ?

Gönderi tarihi:
Cyrano,

Birincisi ben kimseden çekinmiyorum.Kimden,neden çekineyim ki?

İkincisi,verdiğim alıntı falan değildi,sadece bir bakış...Ha illah sadece beni bağlayan devletlerin izlediği bakış diyorsanız,tabi ki İran Kaide'ye her daim düşmandır;yalnız dengeler ve yaşananlar tarafları zorlar çoğu zaman.Yani,Kaide de dünden farklı,İran'da...

Üçüncüsü,dostum ben ısrarla ne PKK ne de DTP beni ilgilendirmiyor.Hak mı arıyor o alan diye soracaksınız,PKK'yı temsilci olarak görmeyen biri olarak hayır derim.

Ve ekliyorum;ben baştan beri o alanı değil;bir insan olarak o ölümleri yazdım.Saygılar.

gerekte yok zaten.

beni bağlayan sadece devletlerin izlediği bak değildir. hem devletlerin, hem hakların, hem kamuoyunun, izlediği bakış diyorum. Sözkonusu örnekte de ne İran halkının, ne İran devletinin, ne İran basınının bakışı arasında fark yoktur. Hiçbir insan kanına susamışlara sempati beslemez.

Biz insanların ölüp ölmemesini değil, terör yandaşı gösterilerin hak arama sınıfında olup olmadığını tartışıyorduk.

Gönderi tarihi:
Peki, çocuklar DTP nin organize ettiği polislere molotov kokteyli atılan gösterilerin en ön saflarına yerleştirilirken, polise karşı kalkan olarak kullanılırken, aktif bir sokak çatışmasının en ön saflarına piyon gibi dizilirken o çocukların yaşam hakları hiç ilgilendirmiyor mu sizi ? Yani o çocukların yaşam haklarının sizi ilgilendirmesi için ölmeleri mi gerekiyor ?

Açıkçası bu kadar yaşma hakkı konusunda duyarlı bir insandan bir tepki gelmiş olmasını beklerdim ben. Ama hiç görmedim.

Lütfen dünya da gerçekten etnik kökenleri yüzünden zulüm gören insanlara büyük haksızlık ediyorsunuz. Sonra ülkenize haksızlık ediyorsunuz.

Siz diyarbakırlı arkadaşımız adına cevap verdiğiniz için olabilir mi ?

Forumdaşım,

Bundan önceki iletiye dönerseniz;ne demek istediğimi mutlaka anlayacaksınız.

DTP tarafından kullanılan çocukları,PKK tarafından çözüm olarak sunulan silahı hiçbir zaman onaylamadım.İnsan üzerinden siyaset yapmak kimsenin haddine düşmez.

Doatum,gittiğim heryerde ben PKK'yı konuşurum.Olmaz derim;çözüm silah değil derim.DTP,olması gereken yerde değil derim.PKK kendini tasfiye etmeli,DTP bağımsız hareketli etmeli derim;yazık derim,ezberler sadece ölüm getirir derim...derim de derim.

Bana denilen ise;Türk gözüyle bakıyorsun tüm yaşananlara!

Hayır diyorum;ekliyorum..."yaşananlar iç açıcı değil,yaşananlar es geçilecek türden değil;ama çözüm de silah değil."

Ve dostum,zulümler karşılaştırılamaz.Bana başka etnik kimlikleri göstermeniz,onlarla karşılaştırmanız...bunu ben yapmayacağım.

Diyarbakırlı arkadaşımıza faili meçhuller gösterildi;ben de kendi cevabımı verdim.

Hiçbir iletim de Diyarbakırlı arkadaşımıza hak konusunda katıldığımı da yazmadım ayrıca...saygılar.

Gönderi tarihi:
Ben Kürt Sorunu vardır diyorum.PKK'da Kürt Sorununun bir sonucudur diye ekliyorum.Ama siz ısrarla böyle bir sorun yok diyorsunuz.Hay hay...

O zaman adına sizin için Şark Sorunu diyelim.

Politika,

Şark sorunu nedir ve çözüm nerdedir?

Evet bir sorun var bedava yaşamak istiyorlar.Allahtan isteyeceklerine devletten istiyorlar. :excl:

Gönderi tarihi:
Hayır böyle bir vahşet devlet elilye yapılsada KINAYACAĞIZ tabi.Yoksa bizim adamlığımız insanlığımız kalırmı?

Sevgili kardeşim bakın o cevap verdiğim şahıs adi (siyasi değil) bir suçu dahi siyasi oalrak bir kürtün ölümü olarak bize yedirmeye kalktı.

Merak ediyorum kaç sayfadır kınayın kınayın diye yırtınıyor.Ama desteklediği dtp nedense terör cinayetlerini kınamıyor.

Son merhalede ben yörede geçekten insanlık çelişkisi gözlemliyorum bunu ancak bu şekilde izah edebiliriz.Ya bir insanı muhtar secilmek uğruna öldürmek insan tasnifini zorlamıyormu bırakın 6 insan ölmüş 130 kişi yaralanmış ben bunu insana saygısızlık olarak görürüm.Ya bunlar İNSAN diyemedilermi ?

Sayın forumdaşım burda ölçü şudur kendime kabul etmediğimi topluma yöneltmemeliyim.

Bence öldürenlerin bile kürt olduğu bu vahşi cinayeti gözümüze baka baka devletin yada ne bileyim birilerinin üstüne yıkmaya çalışanlari kınayın.

Tekrar ediyorum sıra sizde bakın ben her türlüsünü ve devlet yapmış ise özellikle KINADIM.

Peki siz bu muhtar seçilmek uğruna 136 insanın canına kastedip 6 kişiyi öldüren 130 kusurunu yaralayan bu coğrafyada hiç problem yokmu diyorsunuz.

Bunlar kınanmayacakmı. Hadi bu dtp li kınamıyor siz kınamayacakmısınız.Bu vahşettir bunlar insan değildir diyebilecekmisiniz.

Son tahlilde Sevgi doluyum ama aptal değilimdir.

:excl:

Dostum,

Muhtarlık seçimleri nedeniyle öldürülen 6 kişi ve yaralanan 130 kişi,kimliklerin ötesinde birer insandır.Bu gibi nedenlerden dolayı,insanların öldürülmesi yada karşı karşıya gelmesi insan olarak hepimizin rahatsız olduğu bir durum.Kimse bunu onaylayamaz,doğru bulmaz.

Öte yandan bunu etnik kimliklerle açıklamak doğru değil.Coğrafya demişsiniz,o coğrafyada yok mu sorun.Alasından var.Siyasi,ekonomik,toplumsal...al birini vur ötekine.Peki sadece bu coğrafya mı?Tabi ki hayır.Bu ülke de ciddi anlamda sorunlar var.Genel anlamda kaderimizi belirleyen sorunları bir tarafa bırakalaım,bizler hala insana değer vermesini bile bilmiyoruz.Sınırlarımızı kestiremiyoruz.

Böylesi bir ülkede,dediğiniz olaylar son tahlilde birer kimlik meselesi değil, tüm yönleriye ağrılı bir toplumsal meseledir.

İnsan özeldir.Yaşama hakkı dokunulmazdır.Dilerim ki;sadece ülkem de değil tüm dünyada insan hakettiği yeri alır.

İnsan,insan ve insan.

Bugün devlet eliyle işlenen cinayetler var;kınıyorum.

Bugün benim etnik kimliğimin ardına sığınılarak işlenen cinayetler var;kınıyorum.

Kendime ait olan değerlerde taraf değilim,ama söz konusu insan oldu mu;ezilen kim olursa olsun tarafım.

AKP,CHP...faşizanlık dedim,yine ekliyorum.

DTP...nasıl sizin için kınananacak ise,ben de MHP'yi de o listeye alalım diyorum.Birinde PKK varsa diğerinde derin devlet var;ikisi de aynı kapıya çıkar.

Evet bir sorun var bedava yaşamak istiyorlar.Allahtan isteyeceklerine devletten istiyorlar. :excl:

Bizim kaderimiz kutsal kitaptaki kaderin çok ötesinde.Kaderimizi ötekileştiren sistem iken;biz neden bunun hesabını Allah'a soralım ki.Bedava yaşamıyoruz,ama anlaşılmadan bedava yazılıp çiziliyoruz.

saygılar.

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
Değerli forumdaşım,

Söz konusu insan oldu mu,insanlık edebiyatı insanı buluşturan ortak bir dildir.Ki insanı insan yapan bu edebiyattır.O kemikler hayvan kemiği çıktı.Bu vicdanları aklamaya yetecek mi?

O kadar basit değil.Kimse kusura bakmasın.Onca verilen bedeli kimse "hayvan kemiği" diye görmemezlikten gelemez,susmamızı bekleyemez.Bizler daha öncesin de Musa Anter'lerinin ölümüne şahit olduk.Katledenin kim olduğunu hepimiz çok iyi biliyorduk.Devlet mi bilmiyordu?Komik,hem de çok komik.Susmanız komik,bu şekilde yaşananları ezip geçmeniz komik.

.

.

Sen Askerlik yaptınmı mavi.Hiç ölüme yürüdünmü gecenin sessiz derinliğinde.Hayır Sayın mavi o kendi bedenlerini memleket huzuruna siper eden mehmetçiklerin yerinde olmadın hiç.Olsaydın gayet net anlardın.Neden her askerin SON KURŞUN'u kendine ayırması gerektiğini.

Ve Bir Türk anası (tatar) der ki oğlunu savaşa gönderirken ''Oğul ya bu kalkanın üzerinde gel yada bu kalkan elinde gel'' Yani diyorki ya öldür ve zaferle dön yada öl ve kalkanının üzerinde gel.Ama kesinlikle kalkanını silahını onurunu düşmanına verme.

Bilmem bu sana neyi ifade eder.Sen kendi inançlarına saygı bekliyorsan sende benim inancıma saygı göster bu da benim DİNİM.

Gönderi tarihi:
Benim yazdiklarimda sasilacak bir taraf yok ama siz sasirmak istiyorsaniz ona karismam.

Derin devleti mesru gördügümü ifade ediyorsunuz.Bu sizin derin devletten ne anladiginiza göre degisir.Benim icin derin devlet denen kavram devletin gayri nizami savunma gücleridir ki bu gücler her mesru devlette vardir.Siz bu gücleri farkli bir derin devlet statüsüne koymakla hem devlete hemde devletin kendini koruma mekanizmasina karsi oldugunuzu vurgulamis oluyorsunuz.Sizin zaten devlet kavramina karsi oldugunuzu biliyoruz,bu nedenle derin devlet diye kategorize ettiginiz gücler konusunda da zaten uyum saglamamiz dogal olmaz.Birtakim odaklari baz alip bunlari devletin ceteleri diye empoze etmeye calisirsaniz gercekci olmadiginizi söylemek durumunda kalirim.

saygilarla

DEĞERLİ KARDEŞİM HARP GAYRİ NİZAMİ OLMAZ.

Olursa ne olur terör örgütü gibi olursunuz.Ve yine ne olur 1996 yılında diyarbakırda bize hayır dua eden kürt anaları ellerinde rengarenk bayraklarla dtp mitinglerinde slogan atar taş atar lanet okur.

Bunuda geçelim Gayri nizami harp te İNSAN OLMAZ.

İnsanın olmadığı yerde ise hiç bir şey olmaz.Örnek Marsta bi şey yok Antartikada da yok Böyle bir dünya mı istiyoruz yoksa plajlarında fıstık gibi sarışınların ceylan gibi gezdiği cıvıl cıvıl bir dünyamı.

Gönderi tarihi:

Olursa ne olur terör örgütü gibi olursunuz.Ve yine ne olur 1996 yılında diyarbakırda bize hayır dua eden kürt anaları ellerinde rengarenk bayraklarla dtp mitinglerinde slogan atar taş atar lanet okur.

İnsanın olmadığı yerde ise hiç bir şey olmaz.Örnek Marsta bi şey yok Antartikada da yok Böyle bir dünya mı istiyoruz yoksa plajlarında fıstık gibi sarışınların ceylan gibi gezdiği cıvıl cıvıl bir dünyamı.

Guzel cevabiniz icin tesekkurler Alpnoyan! Hic degilse millet ve analarimiz neden meydanlara inip lanetler okuyor devletimize nedenini acikladiniz!

Gönderi tarihi:
Dostum,

Muhtarlık seçimleri nedeniyle öldürülen 6 kişi ve yaralanan 130 kişi,kimliklerin ötesinde birer insandır.Bu gibi nedenlerden dolayı,insanların öldürülmesi yada karşı karşıya gelmesi insan olarak hepimizin rahatsız olduğu bir durum.Kimse bunu onaylayamaz,doğru bulmaz.

Öte yandan bunu etnik kimliklerle açıklamak doğru değil.Coğrafya demişsiniz,o coğrafyada yok mu sorun.Alasından var.Siyasi,ekonomik,toplumsal...al birini vur ötekine.Peki sadece bu coğrafya mı?Tabi ki hayır.Bu ülke de ciddi anlamda sorunlar var.Genel anlamda kaderimizi belirleyen sorunları bir tarafa bırakalaım,bizler hala insana değer vermesini bile bilmiyoruz.Sınırlarımızı kestiremiyoruz.

Böylesi bir ülkede,dediğiniz olaylar son tahlilde birer kimlik meselesi değil, tüm yönleriye ağrılı bir toplumsal meseledir.

İnsan özeldir.Yaşama hakkı dokunulmazdır.Dilerim ki;sadece ülkem de değil tüm dünyada insan hakettiği yeri alır.

İnsan,insan ve insan.

Bugün devlet eliyle işlenen cinayetler var;kınıyorum.

Bugün benim etnik kimliğimin ardına sığınılarak işlenen cinayetler var;kınıyorum.

Kendime ait olan değerlerde taraf değilim,ama söz konusu insan oldu mu;ezilen kim olursa olsun tarafım.

AKP,CHP...faşizanlık dedim,yine ekliyorum.

DTP...nasıl sizin için kınananacak ise,ben de MHP'yi de o listeye alalım diyorum.Birinde PKK varsa diğerinde derin devlet var;ikisi de aynı kapıya çıkar.

Bizim kaderimiz kutsal kitaptaki kaderin çok ötesinde.Kaderimizi ötekileştiren sistem iken;biz neden bunun hesabını Allah'a soralım ki.Bedava yaşamıyoruz,ama anlaşılmadan bedava yazılıp çiziliyoruz.

saygılar.

demiştim.Siz de...;

Sen Askerlik yaptınmı mavi.Hiç ölüme yürüdünmü gecenin sessiz derinliğinde.Hayır Sayın mavi o kendi bedenlerini memleket huzuruna siper eden mehmetçiklerin yerinde olmadın hiç.Olsaydın gayet net anlardın.Neden her askerin SON KURŞUN'u kendine ayırması gerektiğini.

Ve Bir Türk anası (tatar) der ki oğlunu savaşa gönderirken ''Oğul ya bu kalkanın üzerinde gel yada bu kalkan elinde gel'' Yani diyorki ya öldür ve zaferle dön yada öl ve kalkanının üzerinde gel.Ama kesinlikle kalkanını silahını onurunu düşmanına verme.

Bilmem bu sana neyi ifade eder.Sen kendi inançlarına saygı bekliyorsan sende benim inancıma saygı göster bu da benim DİNİM.

dediniz.

Değerli forumdaşım,

Dinim,dilim,vatanım...der tüm insanlar.İnsanı insan da yapan bu değerler değil midir?

Aslında artık bu konularda yazmayacağım diye kendi kendime söz verdim.Ne kendime verdiğim sözü ne de beni sevenlere verdiğim sözü tutamadım.Bunun tek nedeni de insana,insanın yaşamına duyduğum saygıdır.

Eksik,yanlış bilgilerle at gözlüğü takıp,ezbere yaşayan insanların kirlettiği bir ülkede bedel ne olursa olsun,gerçeği herkes kendince yazmalı.Gerçeğimi yazıyorum;yazıktır diyorum.Bu ölümlerin mantığını çözemiyorum.Siz çözmüşseniz,bana da anlatın.

Boşuna annelerin canı acıyor.

hala ülkemizde bayanlar askere alınmıyor :)anlayacağınız muafım ;) saygılar.

Gönderi tarihi:
Bence Kurtlerin kendi kaderlerini tayininde Afyon'lu, Yozgat'li ya da Denizli'lerden cok Kurtlerin sozu olur! Isteseniz de istmeseniz de. bakin nasil atildi ilerici adimlar, TRT6 filan? Sizin orada yasayan insanlarin kaderlerini tayin etme hakkiniz nereden geldi onu soruyorum size? Nasil adamin teki kalkip Turkiye'nin en ucra bati ya da ic Anadolu yoresinden kalkip bagirabiliyor "Kurtlere dil ve kimlik ozgurlugu olmasin" diye? Yanlis gelmiyor mu size bu biraz?

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin sinirlari icersinde ayri bir konum olamaz.Bunu dünya döndükce degistiremezsiniz hic bosu bosuna demokrasicilik oynamayin cünkü sizin dediginiz demokrasi degildir.ne oldugunu yazmiyorum cünkü koruyucu melekleriniz oumanizi önlüyor.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Hergün onlarca insanin yasama hakki elinden alinmaktadir.Bakin gencecik kiz basi gövdesinden ayrildi ve cöp konteynarina atildi.Faili mechul degil ama bulundugu yer mechul.Bu kizin yasam hakki yokmuydu peki.

Dün 10 fidanimizi ugurladik topraga,onlarin yasam hakkini kim aldi ellerinden.Amaclari neydi?Ben söyleyeyim amaclarini:

"Yüz yili askin bir zamandir,Ingilizlerin,Amerikalilar'in taseronlugunu üslenmis Kürt Irkcilarinin terör örgütü PKK'nin emperyalist cikarlar dogrultusunda Türkiye Cumhuriyeti Devletini parcalamak.Bunu 1919'larda Ingilizlerle birlikte yapmayi denediler basaramadilar,Isyanlarla denediler basaramadilar.Aynen Ermeni diasporasinin yalanlari gibi uydurmalarla dünya kamuoyunu acindirmaya calisip Türkiye'ye karsi bir cephe olusturmak ve aynen Irak'ta yaptiklari gibi Türkiye'yi kan gölüne cevirmek.Bunun icin her yolu mübah görmektedirler.Bu nedenle cocuklari kullanmaktadirlar.Cünkü amaca giden yolda cocuklar önemli degildir teröristler icin.

Faili mechul denilen cinayetlerin PKK tarafindan islenmedigini kanitlasinlar bakalim.Neden hep devlet devlet denmektedir,bu bile oyunun rengini anlatmaya yetmektedir.Devletle sorunu olanlarin her yolu deneyerek devleti suclamalari bilinen bir metotdur.

Ben Sark Sorunu icin kelime oyunu demedim,Kürt sorunu icin kelime oyunu dedim.

saygilarla

Gönderi tarihi:
Hergün onlarca insanin yasama hakki elinden alinmaktadir.Bakin gencecik kiz basi gövdesinden ayrildi ve cöp konteynarina atildi.Faili mechul degil ama bulundugu yer mechul.Bu kizin yasam hakki yokmuydu peki.

Dün 10 fidanimizi ugurladik topraga,onlarin yasam hakkini kim aldi ellerinden.Amaclari neydi?Ben söyleyeyim amaclarini:

"Yüz yili askin bir zamandir,Ingilizlerin,Amerikalilar'in taseronlugunu üslenmis Kürt Irkcilarinin terör örgütü PKK'nin emperyalist cikarlar dogrultusunda Türkiye Cumhuriyeti Devletini parcalamak.Bunu 1919'larda Ingilizlerle birlikte yapmayi denediler basaramadilar,Isyanlarla denediler basaramadilar.Aynen Ermeni diasporasinin yalanlari gibi uydurmalarla dünya kamuoyunu acindirmaya calisip Türkiye'ye karsi bir cephe olusturmak ve aynen Irak'ta yaptiklari gibi Türkiye'yi kan gölüne cevirmek.Bunun icin her yolu mübah görmektedirler.Bu nedenle cocuklari kullanmaktadirlar.Cünkü amaca giden yolda cocuklar önemli degildir teröristler icin.

Faili mechul denilen cinayetlerin PKK tarafindan islenmedigini kanitlasinlar bakalim.Neden hep devlet devlet denmektedir,bu bile oyunun rengini anlatmaya yetmektedir.Devletle sorunu olanlarin her yolu deneyerek devleti suclamalari bilinen bir metotdur.

saygilarla

Evet Kardeşim sözün bittiği yer işte burası.Dün araplar dedelerimizin midesini hançerleyip altın arıyordu..Oysa biz onlara zulum etmemiş hizmet etmiştik.Ve ermeniler ve ıraklılar,mısırlılar aynı kinle atalarımızı bilmedikleri topraklara gömdüler.hiç merak ettinizmi o topraklarda bedenleri kimse tarafından bilinmeyen kaç türk askeri yatmakta..arap dininin kıblesi kabeyi savunan türk askerleri arap kurşunlarıyla öldürüldü ve bu gün mezarları dahi yoktur.Bizim söyleyeceğimiz hiç bir şey o arapların aczini göstermeyecektir biz söylediğimizde bize kininiz var diyorlar.Ama yaser arafat itiraf ettiğinde bende içimden Allah israile zeval vermesin dedim...

Peki kürtlerin araplardan veya ermenilerden yada yunanlılardan ne farkı olacak.Zannediyormusun ki emperyalizm onlara gerçekten değer veriyor?

Her şey anlaşılacaktır.Ve o gün bu gün bu saat burada sergilenen riyakarların yüzünü görmek isterdim.Yaser arafatın yüzü gibi.Hoş merhum en azından pişmanlığını ifade etme cesareti göstermiş...Ancak herkesin pişman olacak kadar vakti olmayabilir...

Gönderi tarihi:

Sayin arkadasim,gayri nizami harp diye yazmadim.Heralde bir yanlis anlama oldu.Gayri nizami güclerden maksat,illegal örgüt degildir.Gayri nizami derken,arka planda olan,gizli servis ajanlar ve ona mukabil güclerden bahsettim.Bunlar olaganüstü durumlarda ülke icinde istihbarat calismalari yürütürler.

saygilarla

Gönderi tarihi:
Evet Kardeşim sözün bittiği yer işte burası.Dün araplar dedelerimizin midesini hançerleyip altın arıyordu..Oysa biz onlara zulum etmemiş hizmet etmiştik.Ve ermeniler ve ıraklılar,mısırlılar aynı kinle atalarımızı bilmedikleri topraklara gömdüler.hiç merak ettinizmi o topraklarda bedenleri kimse tarafından bilinmeyen kaç türk askeri yatmakta..arap dininin kıblesi kabeyi savunan türk askerleri arap kurşunlarıyla öldürüldü ve bu gün mezarları dahi yoktur.Bizim söyleyeceğimiz hiç bir şey o arapların aczini göstermeyecektir biz söylediğimizde bize kininiz var diyorlar.Ama yaser arafat itiraf ettiğinde bende içimden Allah israile zeval vermesin dedim...

Peki kürtlerin araplardan veya ermenilerden yada yunanlılardan ne farkı olacak.Zannediyormusun ki emperyalizm onlara gerçekten değer veriyor?

Her şey anlaşılacaktır.Ve o gün bu gün bu saat burada sergilenen riyakarların yüzünü görmek isterdim.Yaser arafatın yüzü gibi.Hoş merhum en azından pişmanlığını ifade etme cesareti göstermiş...Ancak herkesin pişman olacak kadar vakti olmayabilir...

Vay be... Kardesim daha dun "Kanka Kanka" bizlere sevgi gosterisi yapiyordunuz simdi "sanmaki Kurtler Araplardan farkli olacaktir" diye bizlerin gunahini aliyorsunuz! Bu ne ters donus anlayamadim!

Gönderi tarihi:

Neyse bizleri ne gozle gordugunuz ve asil tutumunuz ortaya cikti.. Guzel!

Gönderi tarihi:

saygilarla

Sizce,bu yaşananlarda devletin hiç mi hatası yok?Sadece bunun cevabını istiyorum(buna da kelime oyunu demeyelim)saygılar.

Gönderi tarihi:

Bu haberi yayınlayanlar sanki DTP'li olduğu için yakmışlar gibi bir başlık atmış ve sanırım sayın Diyarbakırlı arkadaşımızda bu başlıktan etkilenmiş biz öyle bir ülke oldukki artık kardeş kardeşi para için vuruyo ne ahlaki nede sosyal hiçbir değer artık para hırsının önüne geçemiyor ve maalesef değil çalışanların patron yada ustalarını abinin kardeşi kardeşin abiyi para için öldürdüğünü aldattığını dolandırdığını görüyoruz.

Gönderi tarihi:
Bu haberi yayınlayanlar sanki DTP'li olduğu için yakmışlar gibi bir başlık atmış ve sanırım sayın Diyarbakırlı arkadaşımızda bu başlıktan etkilenmiş biz öyle bir ülke oldukki artık kardeş kardeşi para için vuruyo ne ahlaki nede sosyal hiçbir değer artık para hırsının önüne geçemiyor ve maalesef değil çalışanların patron yada ustalarını abinin kardeşi kardeşin abiyi para için öldürdüğünü aldattığını dolandırdığını görüyoruz.

Kardesim balsica Turk gazeteleri oyle attilar bu nbasligi. Gerci Turkiye'de Kurt oldugu icin linc edilmemis insanlar yok ta degil yani. Elimizi vijdanimiza koyalim. Ben 15 yasindayken 21 plakali arabayla Ankara yolunda Kayseri'yi gecerken arabamizin taslandigi gunleri gozlerimle gormus biriyim! Bunu kimse kalkip ta bana inkar etmesin, hele hele gozlerimle sahit oldugum halde!

Gercekleri konusalim! Bi olay yanlis bir ornek olmus oalabilir ama bu da Turk medyasinin yanlisligindan kaynaklaniyor!

Diyarbakirli...

Gönderi tarihi:
Kardesim balsica Turk gazeteleri oyle attilar bu nbasligi. Gerci Turkiye'de Kurt oldugu icin linc edilmemis insanlar yok ta degil yani. Elimizi vijdanimiza koyalim. Ben 15 yasindayken 21 plakali arabayla Ankara yolunda Kayseri'yi gecerken arabamizin taslandigi gunleri gozlerimle gormus biriyim! Bunu kimse kalkip ta bana inkar etmesin, hele hele gozlerimle sahit oldugum halde!

Gercekleri konusalim! Bi olay yanlis bir ornek olmus oalabilir ama bu da Turk medyasinin yanlisligindan kaynaklaniyor!

Diyarbakirli...

Forumdaki konu başlığından gazete sorumlu değil...Siz sorumlusunuz kendi açtığınız konuda.Dilerseniz kendi konu başlığınızı seçip,gazeteden alıntı yaptığınız yazıyı (yalan ya da yanlış)başlığıyla birlikte paylaşabilirdiniz,ama bir çok arkadaşın dediği gibi niyetiniz konunun istediğiniz yere gelmesi!!

Gönderi tarihi:

Ankara yolunda arabanin taslanmasi mantiken dogru olamaz.Bu tamamen gercek disi bir iddiadir sadece sözümona iddialari güclendirmek amacina yönelik.Kötü niyetli insanlarin arabalari taslayip bir sekilde soygunculuk yapma taktiklerini biliyoruz.Böyle bir olasiligi kabul ederim.Yoksa seyir halindeki bir arabanin hem plakasini okuyacak hemde elinde tasla bekliyor olacakki atabilsin.Iddialarini gercek disi hayali uydurmalarla ispat etmeye calismayin.

saygilarla

Gönderi tarihi:
Ankara yolunda arabanin taslanmasi mantiken dogru olamaz.Bu tamamen gercek disi bir iddiadir sadece sözümona iddialari güclendirmek amacina yönelik.Kötü niyetli insanlarin arabalari taslayip bir sekilde soygunculuk yapma taktiklerini biliyoruz.Böyle bir olasiligi kabul ederim.Yoksa seyir halindeki bir arabanin hem plakasini okuyacak hemde elinde tasla bekliyor olacakki atabilsin.Iddialarini gercek disi hayali uydurmalarla ispat etmeye calismayin.

saygilarla

Soygunculuk ta degil uydurmaca da degil! Ben kendim yasadim! Tek yasayan da ben degilim! Kusura bakmayin! Kardesim bir mola vermeye calismistik! Umarim Internet'e girip benzeri hikayeleri okursunuz! Zaten biz NUH diyoruz siz PEYGAMBER bile diyemiyorsunuz! :)

Gönderi tarihi:
Dostum,

.

.

.

saygılar.

Galiba yine yanlış anlaşıldım.Ben bu cümleyi terör örgütü için kullandım. Hala aynı noktadayım genelleme yapmadım özellikle baştan bağlantısı ile kontrol etmenizi rica ediyorum.Ayrıca buna rağmen yinede incinenler var ise rahat olsunlar şayet tümüne konuşsaydım yine konusurdum.Hoş yazdıklarım ortada ama size olan saygımdan ötürü yazdıklarımı izah etme ihtiyacı duydum. Umarım anlaşılmışımdır.

Sevgiler

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.