Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Ankara'yı sarsan intihar

Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Hareket Daire Başkanı Behçet Oktay intihar etti

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, daire başkanı Oktay, kendisine ait

özel otomobilin içerisinde silahla intihar girişiminde bulundu.

Dikmen Keklikpınarı caddesi yakınlarında park halindeki aracında ağır yaralandığı bildirilen Oktay, Gazi Hastanesine kaldırıldı.

Gazi Hastanesinde ameliyata alınan Oktay tüm çabalara rağmen kurtarılamadı

İntihar girişiminin meydana geldiği arabada geniş çaplı inceleme başlatılırken, olayın nedeni konusunda henüz bir belirginlik olmadığı kaydedildi.

İbrahim Şahin'in görevden alınmasının ardından atanan Oktay, yaklaşık 13 yıldır bu görevi sürdürüyordu.

Behçet Oktay'ın ismi Ergenekon operasyonunun tutanaklarında sıkça geçmişti.

Gönderi tarihi:
Ankara'yı sarsan intihar

Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Hareket Daire Başkanı Behçet Oktay intihar etti

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, daire başkanı Oktay, kendisine ait

özel otomobilin içerisinde silahla intihar girişiminde bulundu.

Dikmen Keklikpınarı caddesi yakınlarında park halindeki aracında ağır yaralandığı bildirilen Oktay, Gazi Hastanesine kaldırıldı.

Gazi Hastanesinde ameliyata alınan Oktay tüm çabalara rağmen kurtarılamadı

İntihar girişiminin meydana geldiği arabada geniş çaplı inceleme başlatılırken, olayın nedeni konusunda henüz bir belirginlik olmadığı kaydedildi.

İbrahim Şahin'in görevden alınmasının ardından atanan Oktay, yaklaşık 13 yıldır bu görevi sürdürüyordu.

Behçet Oktay'ın ismi Ergenekon operasyonunun tutanaklarında sıkça geçmişti.

Kim bilir, belkide gecmiste ve öldügü güne kadar yapmis oldugu yasa disi hareketleriyle sayisiz insanin canini acitmistir. Herhalde vijdani rahat etmedi ve ileride ceza alirim diye kolay yolu secerek aslinda kendi kendisinin cezasini vermis olabilir.

Gönderi tarihi:

Abdülkerim Kırca'nın ardından Behçet Oktay intiharı. Ergenekonda adı geçen kimse kalmayacak ortada anlaşılan...

Saygılar...

Gönderi tarihi:
intiharmı ? infazmı ? daha belli değil sanırım .

Sayın quazimolo

Bu kadar tesadüfün arka arkaya gelme olasılığı oldukça zayıf, intihar süsü demek daha akla yatkın!

Saygılar...

Gönderi tarihi:

Behçet Oktay'ın oğlu Burak isyan etti: 'Bitişik atış yapılmış'

Özel Harekat Dairesi Başkanı Behçet Oktay'ın oğlu Burak Oktay, Adli Tıp doktorunun 'BUNUN İNTİHAR OLDUĞUNU SÖYLEYEMEM' şeklindeki beyanına dikkat çekiyor.

Özel Harekat Dairesi Başkanı Behçet Oktay'ın oğlu Burak Oktay, babasının ölümünden sonra çıkan haberlere ilgili ''Babamla ilgili haberleri yapanların babamın hayatını iyi araştırmalarını isterdim'' dedi.

Burak Oktay, gazetecilere yaptığı açıklamada, babasıyla ilgili çıkan haberlerden duydukları rahatsızlığı dile getirdi.

''Haberleri servis edenlerin babamın hayatını iyi araştırmalarını isterdim'' diyen Burak Oktay, şöyle konuştu:

''13 yıl boyunca kaç hükümet değişti, kaç İçişleri Bakanı değişti, babam hep görevine devam etti. Babam kaç operasyona katılmış, kaç göreve gitmiş ve bunların karşılığında kaç madalya almış, bunların yazılmasını istiyordum. Olaydan sonra araçtan kaç silah çıkmış? Sağ elle mi sol elle mi ateş edilmiş? Bir de adli tıp doktorunun beyanını hatırlatmak isterim. Beyanda 'bitişik atış yapılmıştır ancak bunun intihar olduğunu söyleyemem' deniyor. Doktorun beyanı bu yönde. Ben bunların araştırılmasını ve yazılmasını istiyorum.''

Saygılar...

Gönderi tarihi:
Behçet Oktay'ın oğlu Burak isyan etti: 'Bitişik atış yapılmış'

Özel Harekat Dairesi Başkanı Behçet Oktay'ın oğlu Burak Oktay, Adli Tıp doktorunun 'BUNUN İNTİHAR OLDUĞUNU SÖYLEYEMEM' şeklindeki beyanına dikkat çekiyor.

Özel Harekat Dairesi Başkanı Behçet Oktay'ın oğlu Burak Oktay, babasının ölümünden sonra çıkan haberlere ilgili ''Babamla ilgili haberleri yapanların babamın hayatını iyi araştırmalarını isterdim'' dedi.

Burak Oktay, gazetecilere yaptığı açıklamada, babasıyla ilgili çıkan haberlerden duydukları rahatsızlığı dile getirdi.

''Haberleri servis edenlerin babamın hayatını iyi araştırmalarını isterdim'' diyen Burak Oktay, şöyle konuştu:

''13 yıl boyunca kaç hükümet değişti, kaç İçişleri Bakanı değişti, babam hep görevine devam etti. Babam kaç operasyona katılmış, kaç göreve gitmiş ve bunların karşılığında kaç madalya almış, bunların yazılmasını istiyordum. Olaydan sonra araçtan kaç silah çıkmış? Sağ elle mi sol elle mi ateş edilmiş? Bir de adli tıp doktorunun beyanını hatırlatmak isterim. Beyanda 'bitişik atış yapılmıştır ancak bunun intihar olduğunu söyleyemem' deniyor. Doktorun beyanı bu yönde. Ben bunların araştırılmasını ve yazılmasını istiyorum.''

Saygılar...

Bende intihar olduguna inanmiyorum. O halde kim ve neden öldürmüs (öldürtmüs) olabilir? Acaba behcet Oktay'i onun hakkinda (yalan) yazanlarmi ödürtdü, yoksa yazilanlar gercektide bazlari kendilerini tahlikede gördügü icinmi öldürdü dersiniz?

Cözüm anahtari urada bana göre. Ergenekon destekcileri Behcet Oktay ve digerleri hakkinda yazilanlari devamli yalan olarak niteliyorlar, ama su ana kadar (ölen) öldürülenler ikiye cikti ve mademki inzihar degil, kim ve neden öldürdügüne bir cevap veremiyorlar.

Detin devlet demek karanlik bir örgüt demektir, bu gün onlr icin vazgecilmez bir elemansindir, ama desifre oldugun zaman en kötü elemansindir ve sonun ölümdür. Bunun örnekleri her dönem bir cok ülkelerde yasandi. Ergenekon gittikce kokmaya basliyor, daha kimlerin basi gidecek ileride görecegiz. Ama söylemistim, su testisi su yolunda kirilir. Cete mensuplari cogu zaman ecellleriye ölmemistir.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.