Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Karınız sizi aldatıyormu nasıl anlarsınız. 6 senelik evliyim ve 2 evladım var. Aslında böyle düşüneceğim aklıma gelmemişti. İçinizde Bir şüpe var ve bu şüpe sizi derinden zedelemeye başlıyor. Kanıt olarak birşey yok. Eşinizi Takip etmek istiyorsunuz. İlişkinizde ters giden bazı detaylar var. Bunlara takılıyor ve Konuşuyorsunuz ÇÖZÜM bulamıyorsunuz. İçinizdeki o ses hiç gitmiyor. Acaba diyorsa? Yorumlarınız neler olurdu

Gönderi tarihi:

ya şimdi kimse çıkıpta burada "evet vakti zamanında karım beni aldatmıştı şöyle anlamıştım falan"diye anlatırmı?Anlatmaz..

sizde şüpheyle hareket etmeyiniz efendim çok rica edeceğim.hiç bir kanıtınız olmadan böyle bir yargıya nasıl vardınız anlamış değilim.

karı koca arasına girilmez ama :) merak ettim nedir sizi böyle düşünmeye iten sebeb -_-

Gönderi tarihi:

artik ozel ajansalar yokmu esini bir hafta pesinde resim cekiyorlar falan filan :lol:

Neden icinizde ayniden bir suphe oldu ? Ne zamanden beri supelisiniz ? Kanit yok demissiniz belkide yok cunku esiniz aldatmiyor olabilir ve sizin dediniz gibi baska problemler varsa ve konusup cozemiyorsaniz ve bu problemler gercekten evilinizi boza bilirse yardim alin diyorum . Es terapisleri oluyor ora gidin esinizle belki yardimci olabilirler.

Gönderi tarihi:

Kadınlar asla aldatmazki di mi :P

Gönderi tarihi:
Kadınlar asla aldatmazki di mi :P

yok canim kadinlar aldatirlar ama erkekler gibi kolay yakalanamazlar ;)

Gönderi tarihi:

Erkekler sağda solda anlatmaya bayıldıklarından yakalanıveriyorlar. Kadın zekasını burada da gösteriyor, tabi!

Gönderi tarihi:

bu foruma gelıp ılk ıletınıze bunu yazmanız bu olayın sızde yarattıgı stresı gozler onune serebılıyor...

sımdı esınızın sız aldatmadıgına kesın kanılarla vardıgınızda hayatınız kaldıgı yerden normal bır sekılde devam edecegı kesın.ya pekı gercekten aldatıyorsa ne yapacaksınız.ben bunu merak ettım. :)alternatıflarınız var mı yoksa o ankı tepkınız ne olursa artık mı dıyorsunuz...

umarım dogru yolu bulursunuz... :)

Gönderi tarihi:

sonuçta bu güvensizlikle yaşayamazsınız.ilişkinizde bir sorun var ve siz ne olduğunu bilmiyorsunuz.bu endişe ve şüphe zamanla sizin ruh halinizi de fazlasıyla olumsuz anlamda etkileyektir.bence siz eşinizle birlikte bir terapiste gitmeli ve yardım almalısınız.

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Sizin işiniz çok zor...siz bu soruya net cevap veremzseniz bu içinize düşen kurt sizi her gün kemireceğine ne gerekiyorsa onu yapın ya. Yani...Hem her insan farklıdır birisi üzerindeki tez diğerinin üzerinde sonuç vermez...Siz bu kurttan kurtulkun en iyisi...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.