Φ Taner Bayram Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2009 TRT Şeş sadece Türkiye'de değil, Batı Avrupa'dan Ortadoğu'ya kadar geniş bir alanda ilgi gördü. Ne oldu, adalet yara mı aldı? Yoksa güçlendi mi? Devletle toplumun güç kazanması kimin oyununu bozdu. Birileri neden bize 'hayırlı olsun' bile diyemedi. Muhalefet sağıyla soluyla buna karşı çıktı. Milletin mutluluğuna ortak olamadı. Gönül kazanmamız kimin alanını daralttı? Kimin elini boşa çıkarttı, söyleyecek sözü kalmadı, kimler mutlu, kimler tedirgin oldu? Simdi sizlere soruyorum TRT6'e bu kadar alerjisi olan arkadaslar: Neden bizlere ve Turkiye'ye "HAYIRLI OLSUN" diyemedeniz? Sahi neden? Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Eeee birileride bundan cesaret alarak meclis kürsülerinde show yapmaya kalkıştı.. Oyunu bozdumu yoksa oyuna yeni bir halkamı ekledi orası tartışılır. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 TRT Şeş sadece Türkiye'de değil, Batı Avrupa'dan Ortadoğu'ya kadar geniş bir alanda ilgi gördü. Ne oldu, adalet yara mı aldı? Yoksa güçlendi mi? Devletle toplumun güç kazanması kimin oyununu bozdu. Birileri neden bize 'hayırlı olsun' bile diyemedi. Muhalefet sağıyla soluyla buna karşı çıktı. Milletin mutluluğuna ortak olamadı. Gönül kazanmamız kimin alanını daralttı? Kimin elini boşa çıkarttı, söyleyecek sözü kalmadı, kimler mutlu, kimler tedirgin oldu? Simdi sizlere soruyorum TRT6'e bu kadar alerjisi olan arkadaslar: Neden bizlere ve Turkiye'ye "HAYIRLI OLSUN" diyemedeniz? Sahi neden? Trt 6 dan önce de yeni açılan kanallar vardı. Hiçbiri için iyi açıldı hayırlı olsun diyen olmadı ki, sadece tercih edenler istediklerin kanalları izledi. Bu konu neden bu kadar büyütülür anlam veremiyorum. Mtv Türkiye, Cnbc nin farkıl kanalları da açıldı ama hayırlı olsun oooo iyi ki açıldı denilmedi. Ki buna da gerek olmadığını düsünüyorum isteyen istediği kanalı izieyebilir. Ayrıca farklı bir nokta daha var aklımda ; üniversitedeyken birçok kürt arkadaşım oldu ve hala görüşüyoruz. Ama onlar nedense hiçbir zaman biz siz ayrımı yapmadılar.Formda sizin yazılarınız okuyorum ve hep aynı nokta bizler ve sizler... Siz de biz de( yani sizin dediğinize göre) Türkiye'de yaşıyoruz. Aynı haklara sahibiz.Okulda o arkadaşlarımı ne ben ne de hocalarım farklı bir ayrıma tabi tutmadılar ve hatta kürt olan hocalarımız da vardı. O hocalar kürt diger hocalar türk diye bir ayrım içerisine girmedik. Okulda aynı şartlardaydık çünkü hepimizde öğrenciydik. Aynı şekilde hepimizin Türkiye'de yaşadığı gibi !!! Alıntı
Φ quazimolo Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Trt 6 dan önce de yeni açılan kanallar vardı. Hiçbiri için iyi açıldı hayırlı olsun diyen olmadı ki, sadece tercih edenler istediklerin kanalları izledi. Bu konu neden bu kadar büyütülür anlam veremiyorum. Mtv Türkiye, Cnbc nin farkıl kanalları da açıldı ama hayırlı olsun oooo iyi ki açıldı denilmedi. Ki buna da gerek olmadığını düsünüyorum isteyen istediği kanalı izieyebilir. Ayrıca farklı bir nokta daha var aklımda ; üniversitedeyken birçok kürt arkadaşım oldu ve hala görüşüyoruz. Ama onlar nedense hiçbir zaman biz siz ayrımı yapmadılar.Formda sizin yazılarınız okuyorum ve hep aynı nokta bizler ve sizler... Siz de biz de( yani sizin dediğinize göre) Türkiye'de yaşıyoruz. Aynı haklara sahibiz.Okulda o arkadaşlarımı ne ben ne de hocalarım farklı bir ayrıma tabi tutmadılar ve hatta kürt olan hocalarımız da vardı. O hocalar kürt diger hocalar türk diye bir ayrım içerisine girmedik. Okulda aynı şartlardaydık çünkü hepimizde öğrenciydik. Aynı şekilde hepimizin Türkiye'de yaşadığı gibi !!! Sanırım farklı ülkelerde yaşıyoruz denizkızı... Ben Türkiyede yaşıyorum..benim bu güzel ülkemde egemenler tarih boyunca kendisinden olmayanı veya biat etmeyeni hep ötekileştirdi ,horladı,aşağıladı va katletti... Benim ülkemin egemenleri ; yezdileri ,alevileri ,rumları,ermenileri,kürtleri ,demokratları, sosyalistleri......kısacası kendisi gibi düşünmeyen ve yaşamayan herkesi ve herşeyi ötekileştirerek baskı , yasak ve zulümler uyguladı...Bir türk olarak yaşadığım ülkemin tarihi acılarve zulümlerle doludur. Fakat pandoranın kutusu açıldı ..... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Sanırım farklı ülkelerde yaşıyoruz denizkızı...Ben Türkiyede yaşıyorum..benim bu güzel ülkemde egemenler tarih boyunca kendisinden olmayanı veya biat etmeyeni hep ötekileştirdi ,horladı,aşağıladı va katletti... Benim ülkemin egemenleri ; yezdileri ,alevileri ,rumları,ermenileri,kürtleri ,demokratları, sosyalistleri......kısacası kendisi gibi düşünmeyen ve yaşamayan herkesi ve herşeyi ötekileştirerek baskı , yasak ve zulümler uyguladı...Bir türk olarak yaşadığım ülkemin tarihi acılarve zulümlerle doludur. Fakat pandoranın kutusu açıldı ..... Farklı ülkede yaşamış olsaydık bizlerde aynı okulun içinde anlaşamazdık sanırım. Bizler birbirimizle arkadaş olurken bilmezdik hangimiz alevi hangimiz türk hangimiz kürt... bizler arkadaştık sadece. Alıntı
Φ quazimolo Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Farklı ülkede yaşamış olsaydık bizlerde aynı okulun içinde anlaşamazdık sanırım. Bizler birbirimizle arkadaş olurken bilmezdik hangimiz alevi hangimiz türk hangimiz kürt... bizler arkadaştık sadece. bu ülke sadece senin yaşadığın güzel ilişkiler ,okul bahçesi ,üniversite kampüsü değil sayın deniz kızı... saygılar Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 bu ülke sadece senin yaşadığın güzel ilişkiler ,okul bahçesi ,üniversite kampüsü değil sayın deniz kızı... saygılar Okul geride kaldı sayın quazimolo . İnsanlar değişebilse diyorum bazen ilişkilerde güzelleşebilir. Alıntı
Φ Taner Bayram Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Okul geride kaldı sayın quazimolo . İnsanlar değişebilse diyorum bazen ilişkilerde güzelleşebilir. O halde sizi de degismeye davet ediyorum deniz kizi! Kati anlayislardan ve oteklisestirmekten kacinmaya davet ediyorum! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.