Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 16 yıl Merhaba arkadaslar, bende araniza girmek istedim, umarim kabul edersiniz. Buradan tüm Atatürkcü, ulusal güclere sevgilerimi iletmek isterim.
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 16 yıl Merhaba arkadaslar, bende araniza girmek istedim, umarim kabul edersiniz. Buradan tüm Atatürkcü, ulusal güclere sevgilerimi iletmek isterim. Hosgeldin arkadasim,selam ve sevgilerine bilmukabele,burada herkese yer var. saygilarla
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 16 yıl Merhaba arkadaslar, bende araniza girmek istedim, umarim kabul edersiniz. Buradan tüm Atatürkcü, ulusal güclere sevgilerimi iletmek isterim. merhaba...hosgeldin
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 16 yıl Yazar Tekrar merhaba arkadaslar, ben bildiginiz gibi yeniyim bu forumda. Almanya'da yasamaktayim, ülkemi her seyden cok seviyorum, bir tasini bile degismem. Beni yakindan tanimak isteyen arkadaslara acigim ve dolayisiyla ÖM atabilirler. Bende Türkiye sevdalilariyla tanismak istiyorum. Saygilar
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 16 yıl Tekrar merhaba arkadaslar, ben bildiginiz gibi yeniyim bu forumda. Almanya'da yasamaktayim, ülkemi her seyden cok seviyorum, bir tasini bile degismem. Beni yakindan tanimak isteyen arkadaslara acigim ve dolayisiyla ÖM atabilirler. Bende Türkiye sevdalilariyla tanismak istiyorum.Saygilar İnsana olan saygım sevgim ırk,din,mezhep ayırmaksızın sizede hoşgeldiniz diyorum.hoşpaylaşımlar adına...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.