Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Okulumuzun acil olarak 12 adet pc ye ve 12 adet projeksiyon cihazına ihtiyacı vardır.İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

Bilgiler:

Okul adı:Birlik İlköğretim Okulu

Adresi:Birlik mahallesi Mahmutbey caddesi 783.sk Esenler/İstanbul

ilgili : Ali Avcu

Ünvanı:Müdür Yardımcısı

Tlf:0212 430 19 97

Gönderi tarihi:
Okulumuzun acil olarak 12 adet pc ye ve 12 adet projeksiyon cihazına ihtiyacı vardır.İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

Bilgiler:

Okul adı:Birlik İlköğretim Okulu

Adresi:Birlik mahallesi Mahmutbey caddesi 783.sk Esenler/İstanbul

ilgili : Ali Avcu

Ünvanı:Müdür Yardımcısı

Tlf:0212 430 19 97

Sayin Asimomusakka

Gercekten yardimami ihtiyaciniz var yoksa yok internetcafe falanmi acmayi dusunuyorsunuz.. Afedersiniz ama onca ogrenci okuyacagi kitapbi defteri bulmazken hadi gectim onlari daha icinde okuyacagi okulu uzerinde oturacagi bir sirasi yokken, yardim olarak 12 adet PC ve 12 adet projeksiyon istemez bence biraz fazla luks...

Saygilar

Gönderi tarihi:

evet haklısın yakısıklı yanı 12 adet pc anlarımda ya 12 adet projeksıyonu ne yapcaksınız okulda onları koyabılecegınız yer var mı kı? o zaman 12 tane odanız olması gerek 12 projeksıyona.

ılk once kıtap ben katılıyorum yakısıklıya. ;)

Gönderi tarihi:
evet haklısın yakısıklı yanı 12 adet pc anlarımda ya 12 adet projeksıyonu ne yapcaksınız okulda onları koyabılecegınız yer var mı kı? o zaman 12 tane odanız olması gerek 12 projeksıyona.

ılk once kıtap ben katılıyorum yakısıklıya. ;)

eğitimde yardım talebinde bulunmak içinde bulunduğumuz şartlara göre değişiyor sevgili arkadaşlar.biz yapacağınız yardımı bekliyoruz yorum hakkınız var tabiki

Gönderi tarihi:

Bu yardım talebinizin, ihtiyaçlar sıralamasında ancak son sıralarda yer bulabileceğini düşünüyorum. Bu yüzden okul aile birliği, kaymakamlık ya da okulunuzun hali vakti yerinde velileri ile şansınızın buradakinden biraz daha yüksek olduğu kanısındayım.

Saygılar...

Gönderi tarihi:

Sayin asimomusakka

Haklisiniz herkesin yardim talep etme hakki var bu gayet dogaldir bunu zaten sorgulamiyorum.. Ama sizde sunu unutmayinki yardim edecek insanlarinda dusundugu ve bilmek istedigi yaptigi yardimin nereye gidecegi ve okulunuzun gercekten ihtiyaci olup olmadigidir.. Turkiyenin icinde bulundugu durum ve sartlar belli iken bilmiyorum artik.. Ben avrupada ilk ve okullarda dahi gormedim yani 12 pc ve 12 projeksiyonu..

Umarim ne dedigimi anlamissinizdir...

Saygilar

Gönderi tarihi:
nasıl bır sartlarınız varkı yanı '' bulunduğumuz şartlara göre değişiyor '' sunu dedınız ya ben anlıyamadım ne demek ıstedıgınızı. :)

şimdi arkadaşlar avrupadan bahsetmiş ama görmeden zannedersem.çünkü projeksiyon denen alet avrupada eskidiğinden kullanılmıyordur muhtemelen az buçuk avrupa biliriz .hani eğitimli insanız ya ondan diyorum.geleli şartlara. okulumuzun bulunduğu yerin güneydoğu yada doğu illerinden fazlası yok eksiği var .mesela diyarbakırda görev yapan biri olarak sizin bahsettğiniz sınıfı olmayan okul yok yani öyle bir yer yok.hatta bir köy öğretmeni olarak şu an okuttuğumuz sınıflardan daha büyük bir sınıfım vardı.mesela orada 15 öğrenciye bir tane tuvalet düşerken şimdi tuvalet başına düşen öğrenci sayımız yaklaşık olarak 150.yerinde gelip görmenizi dilerim.sonra buraya başvurmamızın sebebi internet geyiği değil yardım amacındadır .ama vaktim oldukça yazarım.çünkü en iyi yardım başvurusu derdinizi iyi anlatmaktır.bunu da yapabilmek var olan enerjimizle hali hazırda siz arkadaşlara cevap yazmaktan geçiyor .yine sonsuz sevgi ve saygılarımla....

Gönderi tarihi:
Sayin asimomusakka

Haklisiniz herkesin yardim talep etme hakki var bu gayet dogaldir bunu zaten sorgulamiyorum.. Ama sizde sunu unutmayinki yardim edecek insanlarinda dusundugu ve bilmek istedigi yaptigi yardimin nereye gidecegi ve okulunuzun gercekten ihtiyaci olup olmadigidir.. Turkiyenin icinde bulundugu durum ve sartlar belli iken bilmiyorum artik.. Ben avrupada ilk ve okullarda dahi gormedim yani 12 pc ve 12 projeksiyonu..

Umarim ne dedigimi anlamissinizdir...

Saygilar

mutaka.istediğimiz şey fazla yada eksik orası sizin takdirinizde.benim takdirimde olan ise bunu ne için istediğimi iyi bilmektir.diğer arkadaşlardan birine de yazdım.şartlar yerinde gezilip görülür.bir arkadaşta internet salonu falan mı açıyorsunuz demiş .bu da güzel .işte eğitim ve eğitimciye bakışımız bu.cukkacı zannetme anlayışı.ben hergün sabah 7 akşam 7 okuldayım en azından çayımı içmek için beklerim .şartlara gelince türkiyenin heryeriyle kıyaslayın mutlaka okulumuz yardıma en fazla ihtiyacı olan okul olarak göze çarpacaktır.16 sınıfımız olmasına rağmen bu da diğer bir arkadaşa cevap olsun olr mu

Gönderi tarihi:
şimdi arkadaşlar avrupadan bahsetmiş ama görmeden zannedersem.çünkü projeksiyon denen alet avrupada eskidiğinden kullanılmıyordur muhtemelen az buçuk avrupa biliriz .hani eğitimli insanız ya ondan diyorum.geleli şartlara. okulumuzun bulunduğu yerin güneydoğu yada doğu illerinden fazlası yok eksiği var .mesela diyarbakırda görev yapan biri olarak sizin bahsettğiniz sınıfı olmayan okul yok yani öyle bir yer yok.hatta bir köy öğretmeni olarak şu an okuttuğumuz sınıflardan daha büyük bir sınıfım vardı.mesela orada 15 öğrenciye bir tane tuvalet düşerken şimdi tuvalet başına düşen öğrenci sayımız yaklaşık olarak 150.yerinde gelip görmenizi dilerim.sonra buraya başvurmamızın sebebi internet geyiği değil yardım amacındadır .ama vaktim oldukça yazarım.çünkü en iyi yardım başvurusu derdinizi iyi anlatmaktır.bunu da yapabilmek var olan enerjimizle hali hazırda siz arkadaşlara cevap yazmaktan geçiyor .yine sonsuz sevgi ve saygılarımla....

Sayin Asimomusakka

Avrupadan bahseden benim sanirim gormemis diyorsun ama ben avrupada yasiyorum ve orta lise ve universiteyide avrupada okudum yani gormus birisiyim.. Ayrica projeksiyon denen alet avrupada eskimis diyorsun ama bu konudada yaniliyorsun projeksiyon aleti avrupada halen kullanilmakta belki inanmiyacaksin ama halen o eski VHS videolar kullanilmakta yani anliyacagin avrupadaki okullar lukse onem vermiyorlar bizim gibi... Bizim insanlarimiz karinlari ac iken once ustunu basina parayi vermekte.. Bak ne guzel soyluyorsun okulda eksiklerimiz var diye 150 ogrenciye 1 wc dusmekte diyorsun.. Yardim talep etmek herkesin hakkidir evet dogru ama once gerekli yardimlardir bizim soylemeye calistigimiz budur.. okullarda ogrenciler 1 siraya 4-5 kisi otururken okullar genisletilmesi gerekirken.. siz oncelik pcye ve projeksiyon diyorsunuz peki ozaman bu 12 adet pc ve 12 projeksiyonu koyacak lokaliniz varmi okulda ?! ...

saygilar

Gönderi tarihi:
Bu yardım talebinizin, ihtiyaçlar sıralamasında ancak son sıralarda yer bulabileceğini düşünüyorum. Bu yüzden okul aile birliği, kaymakamlık ya da okulunuzun hali vakti yerinde velileri ile şansınızın buradakinden biraz daha yüksek olduğu kanısındayım.

Saygılar...

Okul aile birliği veli yardımlarıyla besleniyor malum.Fakat çevremiz göç alıp göç veren bir niteliğe sahip.Bu yüzden pek de beslendiği söylenemez.Kaymakamlık her okula yetişmek zorunda kısmi yardımları mevcut.Sınıf mevcutlarımız 55 ve üzeri.sınıflarımız ortalama 45 mt2.Bu şu demek değil eğitim besicilik dahi yapamazsınız.Bir kaç yorumcuya şunu yazdım şartları anlatmak uzun sürer ,gelin şartlara okulumuzda birlikte bakalım.Sonra ihtiyaç olursa yine yazarım.teşekkür ederim.
Gönderi tarihi:
Sayin Asimomusakka

Avrupadan bahseden benim sanirim gormemis diyorsun ama ben avrupada yasiyorum ve orta lise ve universiteyide avrupada okudum yani gormus birisiyim.. Ayrica projeksiyon denen alet avrupada eskimis diyorsun ama bu konudada yaniliyorsun projeksiyon aleti avrupada halen kullanilmakta belki inanmiyacaksin ama halen o eski VHS videolar kullanilmakta yani anliyacagin avrupadaki okullar lukse onem vermiyorlar bizim gibi... Bizim insanlarimiz karinlari ac iken once ustunu basina parayi vermekte.. Bak ne guzel soyluyorsun okulda eksiklerimiz var diye 150 ogrenciye 1 wc dusmekte diyorsun.. Yardim talep etmek herkesin hakkidir evet dogru ama once gerekli yardimlardir bizim soylemeye calistigimiz budur.. okullarda ogrenciler 1 siraya 4-5 kisi otururken okullar genisletilmesi gerekirken.. siz oncelik pcye ve projeksiyon diyorsunuz peki ozaman bu 12 adet pc ve 12 projeksiyonu koyacak lokaliniz varmi okulda ?! ...

saygilar

maksadım ağız dalaşı falan değil.kimseye de görmemiş diyecek kadar terbiyesiz değilim.öyle anlaşıldıysa özür dilerim.diyorum ki türkiyenin dağ köyleri dahil çok köyünü gezdim gördüm çalıştım.1 sıraya 4-5 kişi oturan yok varsa gidelim görelim.bunu anlatmaya çalışıyorum.okulu genişletmek güzel bizim okula bu daha uygun bu konuda bir yararınız olacak sa onu ayrıca konuşalım.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.