Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl Rinacığım,bugün geç saatlere kadar forumda dolanırken,aklıma düştün birden!Biliyordum ki,güzel yürek Şubat'ta doğmuş...bugün 9 Şubat,senin doğum günün...iyi ki doğdun,iyi ki bizimlesin...bak pastamız burda yarının kadar aydınlık,dileklerin kadar masum olsun yeni yaşın... Doğum Günün Kutlu Olsun RİNACIM...NİCE MUTLU SENELERE!
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl Yazar İlk hediyen benden şarkının sözlerinde ki sensizliği bize yaşatma olur mu?sevgiler yürekten... Web Siteme Git bu şarkı benim için çok özel,özel olan bu şarkı sadece bugün doğan sana...
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl Doğum günün kutlu olsun rinacımmm. Hep birlikte sağlıklı mutlu çok çokkk uzun ömürler inşallah canım
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 16 yıl Rinammmmmmmmmmmmmmmmmmm bitanem benim iyi ki doğdun... Sevdiklerinle yani tabiki en çok benimle birlikte mutlu yıllar dilerim. Kıskançlık kötü tabiki ben şahsen sevmem
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.