Misafir Misafir Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2016 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2016 Senin ne mal olduğunu biliyorum Alıntı
Misafir mavişimmm Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2016 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2016 Aslında iki yanıt var . . . Saygılar... Peki adam kağıtta yazan yazıyı neden okuyamıyor da anne-babası, karısı, arkadaşı, eşi ve hırsızlar okuyabiliyor???? Alıntı
Misafir bilmm Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2016 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2016 Adamın hikayesi daa Alıntı
Misafir misafir Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2016 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2016 ... cevap :Adamın kağıt yolladığı kadın aslında polistir.Adamın birlikte bara geldiği arkadaşı ise kadının kardeşidir. Kadın kağıda : Seninle çıkabiliriz ancak bunun olması için annenin ve babanın seni reddetmesi gerekiyor ve karındanda boşanmalısın.Akşam bankada soygun olacak yazıyor. Adam bu yazıyı okuyamıyor onun için arkadaşına ( kadının kardeşi ) gösteriyor arkadaşı bunu görünce sinirleniyor ve terkediyor. Yazıyı okuması için annesi ve babasına gösteriyor.Annesi ve babası kağıdı okuyunca evlatlıktan bu yüzden reddediyor.Karısına gösterince karısıda bu yüzden sinirleniyor ve çekip gidiyor. Gelelim doktora : doktor aslında kadının kocasıdır.Adam kağıdı doktora getirince doktor bu olayı kaldıramıyor ve intihar ediyor. Adam akşam kağıdı bankanın kasasına koyduğunda hırsızlar geliyor ve kağıdı okuyor polisin önceden haberi olduğunu düşünüp oradan kaçıyor. Alıntı
Misafir Misafir Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2016 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2016 Kadın aslında polistır adamın arkadaşı polisin kardeşidir kadın kağıtà senle çıkabilirız ama annen ve babanin seni reddetmesi gerekiyor kârından boşanmàsi grrekiyor ve bugün bankada soygun olacak kağıdı arkadaşına gösteriyor arkadaşı sinirlenip ona küsüyör annesine ve babasına gösteriyor sinirlenip onu evlattiktan reddediyor doktora polisin kocası doktora gösteriyor doktora dayanamayıp kendini olduruyor kasaya koyuyör hirsiz lar gelip kagidı okuduklarinda ise polisler bizim hirsizlik yapacagimizi biliyor deyip kaçıyorlar Alıntı
Misafir CemreDoruk Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2016 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2016 Adamın kağıt yolladığı kadın aslında polistir.Adamın birlikte bara geldiği arkadaşı ise kadının kardeşidir. Kadın kağıda : Seninle çıkabiliriz ancak bunun olması için annenin ve babanın seni reddetmesi gerekiyor ve karındanda boşanmalısın.Akşam bankada soygun olacak yazıyor. Adam bu yazıyı okuyamıyor onun için arkadaşına ( kadının kardeşi ) gösteriyor arkadaşı bunu görünce sinirleniyor ve terkediyor. Yazıyı okuması için annesi ve babasına gösteriyor.Annesi ve babası kağıdı okuyunca evlatlıktan bu yüzden reddediyor.Karısına gösterince karısıda bu yüzden sinirleniyor ve çekip gidiyor. Gelelim doktora : doktor aslında kadının kocasıdır.Adam kağıdı doktora getirince doktor bu olayı kaldıramıyor ve intihar ediyor. Adam akşam kağıdı bankanın kasasına koyduğunda hırsızlar geliyor ve kağıdı okuyor polisin önceden haberi olduğunu düşünüp oradan kaçıyor. Alıntı
Φ bir_ol Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2016 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2016 bu hikayede burada biter. Alıntı
Misafir Misafir Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2016 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2016 Cevap bos cevap:ne yaptigini biliyorum Alıntı
Misafir herşeyi biliyorum Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2016 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2016 Güzel bir başlık teşekkürler Alıntı
Misafir Levo Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2016 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2016 Cevap" her şeyi biliyorum Alıntı
Misafir Duygubie432 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2017 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2017 Cevap:Adamın kağıt yolladığı kişi aslında bir polistir.Kağıtta ise şu yazıyordur: "Seninle çıkabiliriz ama ilk önce ailenin seni evlatlıktan reddetmesi,karının da senden boşanması gerekli.Akşam da bankada soygun olacak." Adam bu yazıyı okuyamadığı için ilk önce en yakın arkadaşına gidiyor ama en iyi arkadaşı aslında bardaki kızın kardeşidir,bu yüzden sinirlenip terkeder.Ailesi ve bu yazı için onu evlatlıktan reddeder.Karısı bu yazıya sinirlenip boşanır.Dosktor bardaki kızın kocasıdır ve bunlara dayanamayıp kendini asar,intihar eder.Son olarak da hırsızlar o gece soyguna geldiklerinde yazıyı görüp polisin haberi olduğunu sanar ve korkudan kaçar. Alıntı
Misafir Dark Knight Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2017 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2017 Bunu biliyordum hala biliyorum. Bilmediğimi bilmeni istiyordunuz Alıntı
Misafir Adam rüya görüyormuş Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2019 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2019 Tarih 26.08.2014 at 11:13 , Misafir misafır dedi: soru dogru cevabı var emeklilikle alakalı dikkat edin yarın cevabı buraya yazıcam 3 kelimelik 1 cümle ama bu soruyu kimseye sormayın insanları çıldırtacak bir soru çok üstün zekaya sahip olmayan biri asla bulamaz ben 40 yıl düşünsem bulamazdım ben de bulamadım ya.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.