Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 16 yıl 'Ahmet Ümit'ın son romanı, Bab-ı Esrar... Yaşamı, aşkı ve inancı yeniden düşünmek için... Yedi yüz yıldır çözülemeyen sır; Şems-i Tebrizi cinayeti... Yedi yüz yıldır süren bir sevda; Şems-i Tebrizi ile Mevlânâ Bab-ı Esrar sadece bir gerilim romanı değil, aynı zamanda bir sırlar kitabı. Fantastik öğeleri kullanarak çok katmanlı bir dil yaratan Ahmet Ümit bu yapıtında Mevlevilik temelinde din ve inanç üzerine ilginç sorular soruyor. Din ile aşk arasında, inanç ile sevda arasındaki ilişkiyi bambaşka bir açıdan gözlerimizin önüne seriyor. Dünyayı, yaşamı, inancı ve aşkı, yeniden düşünmemiz, yeniden araştırmamız, yeniden okumamız için... (Tanıtım Bülteninden) *** Ahmet Ümit'in eserlerini severek okuyan birisi olarak, bu kitabı okurken iyi ki Konyalı değilim diye düşünmekten kendimi alamadım... Eğer Konyalı olsaydım ve bir de evim bu kitapta bahsedilen yerlerin yakınlarında olsaydı artık hiç uyuyamazdım, kesin korkardım ben Boyle korkardım falan dediğime bakmayın, kitap tabii ki de korku romanı değil, Ahmet Ümit'in diğer polisiye romanlarından da farklı... Olmuş... Eğer siz de Ahmet Ümit severlerdenseniz, bence kaçırmayın derim Ben beğendim...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.