Φ karatas iöo. Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 karataş iöo. birleştirilmiş sınıflı bir okuldur. bir sınıf 75 öğrencisi vardır.okulumuzun öncelikli ihtiyacı ders araç gereçleri,kırtasiye mazemeleridir.1967 yılında yapılan 1990 yıllarda bir süre kapalı kalan vede yapıldıgı günden beri büyük capta bir onarım görmemiş,ama herseye ragmen egitim öğretim tüm hızıyla sürmektedir.yardımlarınızı bekliyoruz. tel: 0505 595 71 97 okul müdürü Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 sevgili hocam, bir müddet sonra size sbs için yardımcı kaynak yollayacağım.. sizi bilgilendiririm selamlar... Alıntı
Φ karatas iöo. Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 ilğiniz için çok teşekkürler.sizden haber bekliyorum. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Bugün 4 koli kitap test vs yola çıkartıldı hocam, arkadaşımız sizinle telefonda görüştü.. devamı gelecek, organizeye devam ediyorum, sevgiler... Alıntı
Φ karatas iöo. Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 evet görüştük,4 koli yollanmış.inanın okadar mutlu oldum ki,şimdiden size ve de bu konuda emeği gecen bütün arkadaslara sonsuz teşşekkürler. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 rica ederiz:) mutluluğunuz, mutluluğumuz...... Alıntı
Φ karatas iöo. Gönderi tarihi: 3 Mart , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 3 Mart , 2009 kolilerimiz bugün geldi.emegi gecen tüm arkadaslara sonsuz tesekkürler. yardımlarınızın devamını bekliyoruz... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.