Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 16 yıl beNde yeni geLdiim ((: öyle bakınıodum gördüm sıck bi yere bnzio (: bende katılıyım ddm hos geLdim
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 16 yıl beNde yeni geLdiim ((: öyle bakınıodum gördüm sıck bi yere bnzio (: bende katılıyım ddm hos geLdim hoşgeldiniz çok sıcaktır burasııı iyi ettinn de geldinn
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 16 yıl beNde yeni geLdiim ((: öyle bakınıodum gördüm sıck bi yere bnzio (: bende katılıyım ddm hos geLdim hoşgeldiniz
Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2009 16 yıl Dün bu başlik acıldığın da bilmem neden .. birden bir film aklıma geliver di ve o film' de yer alan bir sahne....ismi neydi filmin, kimler vardı diye sormayın lütfen.. hatırlamıyorum herzaman ki gibi Hatırladığım bir sahne var, onu az size anlatayım... Bir şehirden başka bir şehire bir genc geliyor.. Tabi ki ilk günler oldukca zorlaşıyor, yabancı olduğundan dolayı... Sonra yavaş yavaş arkadaşlar ediniyor.. Ne var ki, bu arkadaşlar'ın.... hic vaz gecilmez bir....bir evet neyi vardı aklıma gelmiyor şimdi.. iyi mi... Tamam buldum geleneği var dı... Kim olursa olsun yeni olduğu icin mi artık bilemiyorum Sehirin ortasın da bir yere götürler di ve... evet ve ..buna benzerlerin icersine atarlar di acaba öyle birseyler mi yapsak yeni gelenlere diye düsünüyorum Hoşgeldin bu ara' da siLence.y
Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2009 16 yıl vaaaaaaaaaaaaav,herkes hoşgeldin demiş eee ben gelince niye kimse demedi Sercan,Angel,Yayamaz...çabuçak gelin,psikolojim bozuldu ben de yeni geldim hade kankalarım,bana bare siz hoşgeldin deyün... hoşgeldim,güle güle gittim...iyi geceler
Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2009 16 yıl vaaaaaaaaaaaaav,herkes hoşgeldin demiş eee ben gelince niye kimse demedi Sercan,Angel,Yayamaz...çabuçak gelin,psikolojim bozuldu ben de yeni geldim hade kankalarım,bana bare siz hoşgeldin deyün... hoşgeldim,güle güle gittim...iyi geceler Sen de hosgeldin mavi olmayan gökyüzü, seni daha yeni görüyorum
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 16 yıl Sen de hosgeldin mavi olmayan gökyüzü, seni daha yeni görüyorum Teşekkür ederim Sevgili Birce...ben de yeni gördüm bu forumu,çaylağım daha
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.