Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 19 yıl Merhaba "angelflower" Sana hoş geldin diyemiycem çünkü ev sahibi sayılırsın.. Esas amacım... "Hoş geldin ne iyi ettin de geldin" diyen mesajına teşekkür etmek... Bu arada; arkadaşlardan biri öğretmenim diye hitapta bulunmuş , öğretmenlik mi yapıyorsun ?... Forumda görüşmek dileğiyle ....selamlar...sevgiler..
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 19 yıl Yazar ewt öğretmenim ben ( pek benzemesem de ) olsun gece kuşu bir gün forumda karşılaşırız inşallah sen de ev sahibi olursun yakında merak etme
Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 19 yıl AaAaa öğretmenim ben de dememişim Hoşgeldin , sefalar getirdin, ne iyi ettin de geldin
Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 19 yıl iyi gecelerrrrrrrrrr....benden bir katkı olsun.. ..çok yavaş gidiyorsun.....
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 19 yıl Yazar saol teşekkür ederim ağır ağır emin adımlarla ilerlemeyi tercih ediyroum
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 19 yıl Yazar ben yine geldimmm özlemediniz mi beni kimse hoşgeldin demicek miiiiiiiiiiiiiiiiii?
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 19 yıl küstüm ben sana niye dersen birbirimizi tanıyalım başlığına bi bak anlarsın!
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 19 yıl Yazar hoş buldukkk şunu fark ettim demin. sen benden önce gelmişsin
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 19 yıl ya o kayıt yapmış önceden ama sonradan forumu kullanmaya başlamış galiba!
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl Yazar önce forumu incelemiş sonra yazmaya karar vermiş sanırım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.