Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl Yazar focal femalexx bizden önce gelmiş ancak foruma katılmamış hiç o yüzden mesaj sayısı az onu fark ettik de
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl herşeye cevap vermez ağır abla o buyüzdende mesaj sayısı azdır öyle değilmi doktor
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 19 yıl Yazar aşağıya düştüm mdüşeceğim ben gidip biraz hava alayım bari
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 19 yıl herşeye cevap vermez ağır abla o buyüzdende mesaj sayısı azdır öyle değilmi doktor evet
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl Yazar sayfanın sonuna gelmişism nerdeyse bir yuakrı çıkayım dedimm
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl ben bı araya gırım sonra sen devam et bıras gec olacak ama ben sana bı hosgeldın dıyım
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar az kaldı sayfa değiştiriyormuşum iyi yetiştim valla siz yazmayın ben kendi kendime yazarım
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl Yazar beni tanıyan tanıdı ama ben inatla yazmaya devam edeceğim
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl Yazar huyum kurusun tüm media tanısın beni ( sanki ne olacaksa )
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 19 yıl yeni gelen üyelere hosgeldin yazinca sen alta kaldin yükariya cektim yine
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl Yazar teşekkürler tatlım ellerimden tuttuğun için mi ellerin kanlandı tatlım kıyamam sana çok teşekkür ederimö
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.