Φ suheda_ Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2009 Örnek almak istediğiniz kişi,kim??? LÜTFEN SIRAYI BOZMAYIN BAŞTAN BAŞLAYARAK OKUYUN KİMİ ÖRNEK ALMAK İSTERSİNİZ Adım adım gidelim. Önce şunları yapın.. 1) 1 ile 9 arasında bir sayı seçin 2) Seçtiginiz sayıyı 3 ile çarpın. 3) Sonra 3 ekleyin ve tekrar 3 ile çarpın. 4) Ulastıgınız sayının rakamlarını toplayın. 5) Ve simdi asagıda bu sayıya karsılık olan cevaba bakın. ....Veeeeee 1.Albert Einstein 2.Nelson Mandela 3.Giorgio Armani 4.Helen Keller 5.Bill Gates 6.Gandhi 7.George Clooney 8.Thomas Edison 9.SUHEDA 10.Abraham Lincoln Evet insanlar üzerindeki etkimin farkındayım bu sonradan edinlimiş bir özellik değil doğuştan geliyor Farklı sayılar denemeyi bırakın sonuç hep aynı olacaktır Örnek almak istediğiniz kişi sadece benim başka çareniz yok Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2009 haklısın..başka çare yok. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2009 Örnek almak istediğiniz kişi,kim???. . . 9.SUHEDA 10.Abraham Lincoln Evet insanlar üzerindeki etkimin farkındayım bu sonradan edinlimiş bir özellik değil doğuştan geliyor Farklı sayılar denemeyi bırakın sonuç hep aynı olacaktır Örnek almak istediğiniz kişi sadece benim başka çareniz yok acaba alsam mi seni ornek olarak Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2009 9 daki suheda yı silip kendi adımımı yazsam Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2009 haklısın..başka çare yok. ne o pek memnun kalmadın galiba acaba alsam mi seni ornek olarak bak yukarıda kaplan ne demiş "başka çare yok" 9 daki suheda yı silip kendi adımımı yazsam sakın aklından bile geçirme benim işte o hepinizin örnek aldığı kişi kabul edeceksiniz başka çare yok Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2009 1-9 arası sayı demişsin (tam sayı dememişsin), ben de 4/3 tuttum. 4/3 ü 3 ile çarpınca sonuç 4 4 ü 3 ile çarpınca sonuç 12 12nin rakamlarını toplayınca 1+2=3 3.Giorgio Armani 'yi örnek alıyormuşum demek ki Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 1-9 arası sayı demişsin (tam sayı dememişsin), ben de 4/3 tuttum.4/3 ü 3 ile çarpınca sonuç 4 4 ü 3 ile çarpınca sonuç 12 12nin rakamlarını toplayınca 1+2=3 3.Giorgio Armani 'yi örnek alıyormuşum demek ki kendini bu kadar yormana değermiydi be dostum Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Maksat muhabbet olsun işte, yoksa örnek alınacak insansınız canım. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.