Φ suheda_ Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 VALİ (2009) Suheda'nın sunumuyla Gidenler geri gelmeyecek ama hesap kapanacak... Hiç sanmıyorum filmin güzel olduğunu başka bir filme gidelim dedim arkadaşlara onlar bizim toprağın filmi oynarken başka filme gidilirmi diyerek beni ikna ettiler.(Recep Yazıoğlu Trabzon'luydu) tıklım tıklım dolu bir salonda önlerde yer bularak oturduğumuz ekrana yakın olmanın rahatsızlığı ile dikkatimi veremediğim çektiğim baş ağrılarınaysa kesinle değmediğine inandığım bir film,Vali.. Yani yanılmamışım..Kapatsınlar kardeşim şu yeşilçam denilen yeri komedi filimlerinden başka film çekemeyen onlarında içlerinden bir ikisi izlenebilir olan bir sinema sektörü daha varmıdır? Muthiş bir konuyu bu kadar basite nasıl indirgemişler şaştım kaldım,Vali aslında Recep Yazıcıoğlu'nundan ziyade son zamanların moda senaryosu devlet ve içerisine sızmış satılmışların yabancılara yardım ve yaltaklığını anlatıyor.. Oldukça duygusal sahnelerin yer aldığı filmde gözlerinizin dolmasını engelleyemiyorsunuz.. Fakat ne yalan söyleyeyim ciddi bir hayal kırıklığı yaşadım,daha fazla aksiyon daha fazla detay bekliyordum.Tek bir konuya bağlı yapılarak ve bu konunun uzantısı olarak valinin ölümüne kadar giden kısacık bir süreç.Ben hala filmin ortasındayız sanarken patdanak bitmesi şaşkınlığımı bir kat daha arttırdı.Sanki tv de oynayan dizinin final bölümü.. Böylemi olur Allah aşkına sinema filmi?elinizde Recep Yazıcıoğlu gibi bir adamın hayatı ,geçmişi yok öncesi yok oldu bitti..Ne ala,sadece Denizli'de görev yaparken geçirdiği şaibeli trafik kazasındamı ibaretti onun hayatı? Film izleyenlerin çoğunluğundan oldukça iyi notlar almış yani genel anlamda çok beğenilmiş,ama bana göre vasat bir film..Daha doğrusu çok şey beklediğim ve her zamanki gibi hüsrana uğradığım.. Alıntı
Φ abraham Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 Filmler hep aynı hep iyiler kazanıyor diyenlere duyrulur aha bak kötüler kazandı ne oldu? suheda beğenmedi Bence gayet güzeldi herkes rolünü iyi oynadı ancak filmin konusu pek eğlendirici değildi. Oda sanırım yapımcıların filmin gerçeğe çok yakın olmasını istemelerinden kaynaklanıyor. Ben şahsen beğendim genede gündeme ait güzel dersler çıkarılabilecek bir film. Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2009 Filmler hep aynı hep iyiler kazanıyor diyenlere duyrulur aha bak kötüler kazandı ne oldu? suheda beğenmedi Bence gayet güzeldi herkes rolünü iyi oynadı ancak filmin konusu pek eğlendirici değildi. Oda sanırım yapımcıların filmin gerçeğe çok yakın olmasını istemelerinden kaynaklanıyor. Ben şahsen beğendim genede gündeme ait güzel dersler çıkarılabilecek bir film. konu son zamanlarda ne çok kullanılan konu,geriye ne kaldı iki arabayı birbirine toslamakmı? Benim canımı sıkan eldeki asıl konu gerçekten son derece kayda değerdi neden daha detay daha ince düşünülmedi,çok daha güzel olabilirdi.. Recep Yazıcıoğlunun öncesine hiç değinilmedi onu bize tanıtan geçirdiği kazamıydı?biraz geçmişten ele alınabilirdi.. Hiç bir şey yoktu ki yahu filmde..ama beğenenlere sözüm yok tabi.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.