Φ suheda_ Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2009 Gerçektir, Kompozisyon (3. sinif ögrencisinden) Konu: "3 dilek hakkiniz olsa ne dilerdiniz?" Gunumuzde cok dilek hakkimiz olmasi cok önemlidir. Maalesef sevinerek bu hakkimizi kullaniriz her zaman. Benim 3 dilek hakkim olsa 3 dilek hakki daha isterdim. Elde var 6 dilek hakki, 5 ile 3 er dilek daha dilesem 15 dilek hakkim daha olur. 15 dilek ile her istedigimi dilerim.Gunah degilse Tanrı olmayi dilerim. Tanrı olduktan sonra dilek hakkim sonsuz kere sonsuz olur. Cok akilli olurum. Maalesef her istedigimi yapabilirim. Kendime kasvetli bir yaris arabasi yaptiririm. Onunla Antalya'ya gider dedemlerin elini operim.Dedem bana torunum Tanrı olmus der. Sevinir. Harclik verir. Abime vermez, cunku o arabaya kusan bir gerzek.Sonra dedem mezarlikta zombileri oldurmeye gonderir beni. Hepsini yok ederim ışın kiliciyla.Babami da bisiklet almadigi icin bir guzel doverim. Alıntı
Φ dersimkalan Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2009 şüheda ) ben olsam oyle yapmamki sadece 1 dilek hakkımı kullanırım o dileğimde sonsuz dilek hakım olur ) Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2009 Suheda,seni döfmeye geliyorum Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2009 çok güldum,keşke gulmeseydım senı döverdım Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2009 Gerçektir, Kompozisyon (3. sinif ögrencisinden) Konu: "3 dilek hakkiniz olsa ne dilerdiniz?" Gunumuzde cok dilek hakkimiz olmasi cok önemlidir. Maalesef sevinerek bu hakkimizi kullaniriz her zaman. Benim 3 dilek hakkim olsa 3 dilek hakki daha isterdim. Elde var 6 dilek hakki, 5 ile 3 er dilek daha dilesem 15 dilek hakkim daha olur. 15 dilek ile her istedigimi dilerim.Gunah degilse Tanrı olmayi dilerim. Tanrı olduktan sonra dilek hakkim sonsuz kere sonsuz olur. Cok akilli olurum. Maalesef her istedigimi yapabilirim. Kendime kasvetli bir yaris arabasi yaptiririm. Onunla Antalya'ya gider dedemlerin elini operim.Dedem bana torunum Tanrı olmus der. Sevinir. Harclik verir. Abime vermez, cunku o arabaya kusan bir gerzek.Sonra dedem mezarlikta zombileri oldurmeye gonderir beni. Hepsini yok ederim ışın kiliciyla.Babami da bisiklet almadigi icin bir guzel doverim. ben tam gulmedim. Ilk dusundum cunku 3 dilek olsa ne yapardim diye dusundum... 3 dilek kim den diye ? Tanri mi 3 dilek veriyor, yoksa cin mi, cadi mi, seytan mi .... cunku ona gore sorardim dilek karsiligi ne olcak ? Mutlaka bir tuaflik oldundan emin olurdum boyle bir hayatta istedigim dilekleri yapabilmeme izin verilsin.... bak gercekten de ilk dusunmusum sonra belki gulumsedim o yuzden dovmem tabiki ama babani neden dovuceksin ki madem zamaninda alamadi simdi dileye bilirsin babam bana bisiklet alsin diye Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2009 Ben bittim, bu ne yahu! Alıntı
Φ NICLENO Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2009 Ben bir ilkokul 3. sınıf öğrencisinin verdiği bu mantık dışı cevaplara pek gülemedim doğrusu. Hayal dünyası diyeceksiniz, tamam da, bir yere kadar. Nasıl bir eğitimden geçiyor bu çocuklar? Körpecik beyinler neden afyonlanıyor? Kim Milyoner Olmak İster yarışmasındaki , karaciğerinin göğüs boşluğunda olduğunu sanan makina mühendisi geliyor aklıma. Sadece bizde değil, tüm dünyada kiminin zeka geliştiriyor dediği , bence tam tersi, abuk subuk bilgisayar oyunları dünyanın bir sürü eblehle dolmasına yol açıyor. Belki bazılarınız izlemiştir. Bir sokak röportajında insanlara Mısır piramitlerinin Türkiyeden kaçırıldığı ortaya çıktığı ve geri getirilmesi konusunda ne düşündükleri soruluyor. Tamamının fikri 'Tabi iyi olur, geri getirilsin.' şeklinde. Yahu arkadaşlar, gülüyoruz, gülüyoruz da niye? AĞLANACAK HALİMİZE. Alıntı
Φ taypa Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2009 ya bazen böyle şeylerde gerekiyor hep ciddi hep ciddi olmuyor kardeşim bazen geveşeyceksin :D Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 maalesef sevinen küçücük bir çocuğun hayal dünyası işte tanrı olup her türlü güce sahip ama büyük babasından harçlık alan fakat harçlığını kardeşiyle güya sırf arabaya kustuğu için paylaşmayan üstüne üstlük babasını dövmek isteyen öldüm ben bunu okurken,kıskançlık,mutluluk,öfke ne ararsan var.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.