Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Kürt olup PKK'ya karşı durabilmek

Önerilen İletiler

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
Gündem-taraf-evrensel kaynaklarından yararlanmaya çalışanları değiştiremesiniz.

Buradaki yorumşar bu gazetelerin ağzıyla yazılmış yazılardır.

Turkiye'de asil gerekli olay sudur:

- Turk olup Turk Devletinin icine kadar sinmis Turk olmayan herseyi INKAR eden ve hor goren zihniyetlere "DUR" diyebilmek...

- Basini kapatip okula gitmek isteyen gencecik hanimlarimiza haklarini verebilmek icin devletin karsisinda Turk olarak, Turkiyeli olarak dimdik durabilmek...

- Kurtleri INKAR eden ve onlara hala "YOK" diyebilenlere, onlarin haklarinin verilmesinden yana olmayanlara Turk olarak ve Turkiyeli olarak "YETER" diyebilmek,

- Bolgede ve Dunya'da olup biten insanlik disi vahsetlere "ornegin Israil'in yaptiklari) sirf kendi askeri cikarlari icin gformazlikten gelenler karsi Turk olarak ve Turkiyeli olarak TAVIR koyabilmek...

- Bozuk siyasete, dolandirici ve dalaverici siyasetcilere ve siyasete karsi Turk olarak ve Turkiyeli olarak DIMDIK cephe olabilmek...

- Gecmiste yapilan ve derin devletin parmak izleriyle dolu binlerce cinayete karsi Turk olarak ve Turkiyeli olarak HESAP sorabilmek...

- Eger tarihte varsa islenen bir suc, bunu Turk Kurt Ermeni, Turlkiye'li olarak inkar etmek yerine, durust ve adil olarak arastirip gercekleri su yuzune cikarabilmek, Ermeniyi Turkle, Turk'u Kurtle, Kurdu Turkle baristirabilecek platformlar hazirlayabilmek!

- Dunya'yi resmen talan eden Batili zihniyetlerin hayrani olan bozuk sisteme "YETER" diyebilmek.

Daha sayayim mi?

Gönderi tarihi:
Gündem-taraf-evrensel kaynaklarından yararlanmaya çalışanları değiştiremesiniz.

Buradaki yorumşar bu gazetelerin ağzıyla yazılmış yazılardır.

ben de noktayı bunun için koydum,ısrarla taraf edilmeye çalışılan düşünceler ise söz konusu,bana düşen susmak!

istediğiniz gibi düşünmekte hürsünüz,ama şunu bilin ki ben gazeteler ile değil kendim ile konuşuyorum...

neyse sağlıcakla!

Gönderi tarihi:
ben de noktayı bunun için koydum,ısrarla taraf edilmeye çalışılan düşünceler ise söz konusu,bana düşen susmak!

istediğiniz gibi düşünmekte hürsünüz,ama şunu bilin ki ben gazeteler ile değil kendim ile konuşuyorum...

neyse sağlıcakla!

diyarbakırlı arkadaşım

yazdığın yazıda

"Turkiye'de asil gerekli olay sudur:

- Turk olup Turk Devletinin icine kadar sinmis Turk olmayan herseyi INKAR eden ve hor goren zihniyetlere "DUR" diyebilmek...

- Basini kapatip okula gitmek isteyen gencecik hanimlarimiza haklarini verebilmek icin devletin karsisinda Turk olarak, Turkiyeli olarak dimdik durabilmek...

- Kurtleri INKAR eden ve onlara hala "YOK" diyebilenlere, onlarin haklarinin verilmesinden yana olmayanlara Turk olarak ve Turkiyeli olarak "YETER" diyebilmek,

- Bolgede ve Dunya'da olup biten insanlik disi vahsetlere "ornegin Israil'in yaptiklari) sirf kendi askeri cikarlari icin gformazlikten gelenler karsi Turk olarak ve Turkiyeli olarak TAVIR koyabilmek...

- Bozuk siyasete, dolandirici ve dalaverici siyasetcilere ve siyasete karsi Turk olarak ve Turkiyeli olarak DIMDIK cephe olabilmek...

- Gecmiste yapilan ve derin devletin parmak izleriyle dolu binlerce cinayete karsi Turk olarak ve Turkiyeli olarak HESAP sorabilmek...

- Eger tarihte varsa islenen bir suc, bunu Turk Kurt Ermeni, Turlkiye'li olarak inkar etmek yerine, durust ve adil olarak arastirip gercekleri su yuzune cikarabilmek, Ermeniyi Turkle, Turk'u Kurtle, Kurdu Turkle baristirabilecek platformlar hazirlayabilmek!

- Dunya'yi resmen talan eden Batili zihniyetlerin hayrani olan bozuk sisteme "YETER" diyebilmek. "

-Türk olmayan hiç bir şey inkar edilmiyor inkar edilen bir şey söyle.Ha siz mi inkar ediliyorsunuz arkadaşım yasada bu ülkede ırkı,dili, rengi ayırt etmeksizin herkes Türk Vatandaşıdır yazıyor.Sana kimse kürdüm ama TÜrk vatandaşıyım diyemessin demiyor.Sen ben bunu demem diyorsun.O zaman hiç kusra bakma

-Başını kapatıp okula gitme olayı bu platformun konusu değil niye açtın bilmiyorum

-Kürtleri inkar etmedik,nasıl çerkezi,lazı,arabı inkar etmedi isek sizi de etmedik.Adananın nerden baksan yarısı araptır, sokak ortasında arapça konuşur hiç anlamam ha onlar sizi sevmez siz onları sevmessiniz o ayrıdır ama biz gül gibi geçiniyoz niye adamlar yasayı biliyo ...o sende sorun

-insanlık vaşeti 30 senedir benim bazen doğuda bazen de batıya kadar çıktı ; bölgemde lanet bir isim PKK tarafından yada KADEK yada KONGRA gel mi öle bişe tarafından 30 senedir yapılıyo bir tane avrupa ülkesi dur dedimi , yada ABD aksine destek çıktılar buna rağmen bi sürü protesto muz oldu eee peki sonra çıktı DTP liler ne dedi bırakın haması yıllardır bize doğuda katliam yapan Türk askerleri dedi bu ne perhis ne lahana...

-Bozuk sistemden sırf sen değil herkes şikayetçi bir tane mutabık noktamız o dabu zaten

-Türkiyenin işlediği suç olarak göstereceğin bir suç tarihte yok ancak etnik ayrımcılığın getirdiği bir çok olumsuz sahne var ki bunun için bir söz vardır hani denir ya hırsızın hiç mi suçu yok misali...

-Dünyayı resmen talan eden batılılaşmaya bende karşıyım avrupaya bende karşıyım hatta AB yede karşıyım Türkün özenti suçu kadar Kürdünde lazında Çerkezinde bunda kabahatı var ancak bunun da platformda konusu değil

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.