Φ beyinsel Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2009 ben fon müzikleri ve eski bilinen bazı sözlü yabancı parçalar üzerine şiir okuyarak bir şiir albümü çıkartmak istiyorum...yani bazı şiirlerde şarkı şiir iç içe olacak, bir şarkı içinde geçişli şiir sözleri ve şarkı gibi..) kısa kısa 6 soru sormak istiyorum mümkünse : 1- bazı müzikleri hazır (bilinen fon müziklerinden)...şiirler yazılmış, bir şiir albümü aşağı yukarı kaça çıkar? 2- standart bir basım rakamı var mı (mesela : stüdyo vs..10.000 ytl olur 10.000 tane basılır gibi) 3- Kendi paramızla yaparsak piyasadaki prestijli bir yapımcıya yaptırabilir miyiz? 4- kendi parasıyla yapan için klip ve tanıtım giderleri vs'yi de kişi kendisi mi karşılıyor? 5-kendi parasıyla yapan albüm satışından nasıl bir para alır...? eğer satarsa 6-arkadaki müzikle ilgili tecrübesiyle bana yardım edebilecek arkadaş ya da stüdyo var mı (yani parçanın şurasına kadar şuraları oku daha iyi olur vbg..) teşekkürler, Alıntı
Φ ufkadogru Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2011 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2011 Arkadaşım merhaba, Birçok soruna cevap veremem fakat şiirlerini üzerine okuyabileceğin harika bir enstrümantel albüm biliyorum. Burak Canözer - Ufka Doğru Bir göz at istersen Alıntı
Misafir Sude Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2017 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2017 LÜTFEN 2DAKİKANI AYIRIP OKU. Kısaca bir şey söylemek istiyorum. 6.sınıf öğrencisiyim. Türkçe öğretmrnimiz bir proje ödevi verdi. Ses tonlamalarımın çok güzel olduğunu söyledi. Ve şiir CD'si hazırlayabilirsin dedi. Ben bunu nasıl yaptırabilirim? Nereden ve kimlerden yaptırabilirim? Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi?? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.