Φ İSLAM_GÜLÜ Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2009 birşeyi araştırmak için girdim bu siteye,gayri müslim bi kaç kişi ile bir arkadaşımızın tartışmalarını gördüm.çok accayip etkilendim.huyum değildir forumlara katılmak,kaydolmak vs ama dedim ya çok etkilendim bende birşeyler yazmak ve ALLAH izin verirse bir şeyler öğrenmeyi çok istedim.hadi BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Alıntı
Φ c+nihal Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2009 birşeyi araştırmak için girdim bu siteye,gayri müslim bi kaç kişi ile bir arkadaşımızın tartışmalarını gördüm.çok accayip etkilendim.huyum değildir forumlara katılmak,kaydolmak vs ama dedim ya çok etkilendim bende birşeyler yazmak ve ALLAH izin verirse bir şeyler öğrenmeyi çok istedim.hadi BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM ve aleyna aleyküm selam, hoş gelmişsiniz. Alıntı
Φ agopun kör kazı Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2009 öğrenmek istediğin kadar aklınıda kaybedebilirsin sana söyleyeyim..bu benim aklımı kaybetmiş halim Alıntı
Φ İSLAM_GÜLÜ Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2009 eğer doğru şeyler öğreip öğreteceksem ve bu bana diğer dünyada yardım edecekse yani beni cennete götürecekse VALLAHİ AKLIMI KAYBETMEYE RAZIYIM Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2009 eğer doğru şeyler öğreip öğreteceksem ve bu bana diğer dünyada yardım edecekse yani beni cennete götürecekse VALLAHİ AKLIMI KAYBETMEYE RAZIYIM yahu yok ben üç senedir burdayım kimse kimseden bir şey öğrenmez burada herkes kendi bildiğini doğru sanıp öğretmeye çalışır.. Alıntı
Φ İSLAM_GÜLÜ Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2009 yok ya öyle düşünme:) insanın birkere konuşması gelişiyor ikincisi araştırma aşkı doğuyor kim doğru kim yanlış söylüyor diye ama her önüne geleni yiyenlere birşey diyemiycem tabi Alıntı
Φ YARASA Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2009 yok ya öyle düşünme:)insanın birkere konuşması gelişiyor Haklısın... Bir kere insan istese de istemese de çok şey öğreniyor. Ama buradaki sorun bence insanların fikirleri değişse de, öğrense de taviz vermemek adına bunu gizli tutmaları... Halbuki herkes çok şey öğreniyor. Öyle değil mi Suheda? Alıntı
Φ İSLAM_GÜLÜ Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2009 aslında gizli tutmaları da bir yönden iyi oluyor neden? zıt düşünceli biriyle tartışmak insanı accayip mutlu ediyor:) ve araştırmaya itiyor Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.