Φ cezapa Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2006 Arkadaşlar Türkçe Rap'in Gelişmesinden Yana olduğum İçin Bu Sitemi Oluşturmaya Karar Werdim..Eğer Sizde Bir Ceza, Bir Sagopa,Bir Fuat weya Başka bi rap sanatçısı hayranıysanız Mutlaka Gezip Görmeniz gerektiğine İnandığım Bir Sİtededir... Bu sitemde Bütün Türkçe Rap'in Zirvesindeki Rap sanatçılarının Anketide Bulunmaktadır..Sevdiğiniz Rap sanatçısını Oylarınızla Destekleyin!.... Türkçe Rap Sitesi we Diskografisi::http://www.mujdat.tr.gs Alıntı
Φ idealist serseri Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 çok sağol iyi geldi valla bu arabesk severlerden bıkmıştık!!! 'bu devirde böyleleri kaldımı YA' Alıntı
Φ mc muzzo Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 turkish hip hop ve rap gercekten ulkemızde ok ılerleme kaydettı ama turkıyede turkısh hıp hop ıcın tartısmasız bı numaralı kesınlıkle CARTELdir bu da boyle bılınee:D Alıntı
Φ 3xorC!st-TuNa- Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 CEZA nın hayranıyım hemen giriyorum siteye bekle site ben geliom >>>>>>>>>> Alıntı
Φ raper Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 arkadaşlar şu sitede aynı böle bi tartışma okumuştum www.raparea.com bakarsanız memlun olurum sizde katılın tartışmaya Alıntı
Φ corro Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 RAPİN ABİSİ OGEDAY Alıntı
Φ sinekwalesi Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 ben ceza, sagopa dinlerim ayrıca mt, raptor ve p-fox bunlarıdadinleyin Alıntı
Φ sagopakajmer Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 bence sagopa tek cartel in yaptığına ben rap demiyorum türkiye rapi onlardan tanıdı ama yanlış tanıdı ogeday a gelince arkadaşlar sırf rap dinlicem diye kalitesiz şeylerle uğraşmayın inanın o adamın bişe bildiği yok Selametle... Alıntı
Φ sagopakajmer Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 ya abi ii tamam türkçe rap hakkında bişeler paylaşıyoruzda bu sitenin türkçe raple alakası yok adam kendi hayatını yazmış Alıntı
Φ S_xstream Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 CEZA CEZA ve yine CEZAA diorum ben sadece ceza dinlemiorum ama rapçiler içinde en beğendiğim isim.. Alıntı
Φ Black_Dev1L.s Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 abi CEZA ve SAGOPA nın üstüne rap yapan tanımam zaten ikisini birleştiren bir şarkı var ya Süper abi ya.... CEZA & SAGPOA : NEYİM VAR Kİ :D:D Alıntı
Φ necati_manyağı Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 abi CEZA ve SAGOPA nın üstüne rap yapan tanımam zaten ikisini birleştiren bir şarkı var ya Süper abi ya.... CEZA & SAGPOA : NEYİM VAR Kİ :D:D Evet bence de müthişş!!! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.