Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2009 16 yıl MERHABALAR; Olumlu olumsuz yaşama dair ne varsa paylaşmak ve paylaştıkça ben, sen , o , degil BİZ olabilmek .... Hani bazı tesadüfler vardır ya birşeyler kaybederken içinizde ölmüşken her ölümün doğurgan olmasını doğrularcasına, bende kısa süre içinde olsa tanıştığım ve yaşam felsefesinin bana çok yakın oldugıunu hissettiğim , değer verdiğim bir insanla tanıştım. SEVGİLİ RADYA.... Sevgili Radya sayesinde sitenize üye oldum. TEŞEKKÜRLER MEDİA-FORUM... TEŞEKKÜRLER SEVGİLİ RADYA.... MeD_CeZiR
Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2009 16 yıl MERHABALAR;Olumlu olumsuz yaşama dair ne varsa paylaşmak ve paylaştıkça ben, sen , o , degil BİZ olabilmek .... Hani bazı tesadüfler vardır ya birşeyler kaybederken içinizde ölmüşken her ölümün doğurgan olmasını doğrularcasına, bende kısa süre içinde olsa tanıştığım ve yaşam felsefesinin bana çok yakın oldugıunu hissettiğim , değer verdiğim bir insanla tanıştım. SEVGİLİ RADYA.... Sevgili Radya sayesinde sitenize üye oldum. TEŞEKKÜRLER MEDİA-FORUM... TEŞEKKÜRLER SEVGİLİ RADYA.... MeD_CeZiR Sevgili Med_Cezir sizi burada gördüğüme çok sevindim...Siz de çok değerlisiniz, tesekkür ediyorum... HOŞGELDİNİZ,güzel paylaşımlar dilerim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.