Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Kadınlar gittikten sonra Tanrı erkeklerin karşısına geçer. Karıları tarafından yönetilen erkeklerin sırası kilometrelerce uzarken, karılarını yöneten erkeklerin

sırasında sadece bir adam durmaktadır.

Tanrı uzun sıradakilere hışımla bağırır: " Kendinizden utanın! Sizi bu dünyada güç ve iradenin temsilcisi olarak yarattım! Şuraya bak, hepiniz güçsüz, karaktersiz yüzlerce kilometrelik sıra olmuşsunuz.. Şu tarafta tek başına gururla dikilen kuluma bakın ve ondan ders alın!'

Ve ona dönerek;

" Anlat bunlara kulum ; sen ne yaptın da ''Karılarını yöneten erkekler '' sırasında tek oldun?

Adam cevap verir:

Bilmem.....Karım bana burda durmamı söyledi :cokkomik::alkis:

Yazıdan çıkartılacak hisse nedir?

Demekki neymiş erkekleri yöneten kadınlarmış.. :iyi:

Gönderi tarihi:
Kadınlar gittikten sonra Tanrı erkeklerin karşısına geçer. Karıları tarafından yönetilen erkeklerin sırası kilometrelerce uzarken, karılarını yöneten erkeklerin

Tanrı uzun sıradakilere hışımla bağırır: " Kendinizden utanın! Sizi bu dünyada güç ve iradenin temsilcisi olarak yarattım! Şuraya bak, hepiniz güçsüz, karaktersiz yüzlerce kilometrelik sıra olmuşsunuz.. Şu tarafta tek başına gururla dikilen kuluma bakın ve ondan ders alın!'

Ve ona dönerek;

" Anlat bunlara kulum ; sen ne yaptın da ''Karılarını yöneten erkekler '' sırasında tek oldun?

Adam cevap verir:

Kadınlar yönetiyor erkekleri evet çok doğru katılıyorum ben buna.Demekki neymiş iyi erkek de kötü erkek de kadınların yarattığı bir modelmiş :alkis:

Gönderi tarihi:

Ve ona dönerek;

Adam cevap verir:

:cokkomik::yuvarlan:

Gönderi tarihi:
  • Yazar
Kadınlar yönetiyor erkekleri evet çok doğru katılıyorum ben buna.Demekki neymiş iyi erkek de kötü erkek de kadınların yarattığı bir modelmiş :alkis:

efendim olsun kabul etmeniz bile büyük bir ilerleme :) sizide kadınlarını yöneten erkekler sırasındaki tek adamın yanına alalım ;)

Gönderi tarihi:

Yönettiklerini sandıkları erkekler acaba saman altında neler yapıyorlar hiç düşündünüz mü bayanlar? En iyi idare, idare karşındakindeymiş gibi davranmaktır... Filozof oldum galiba.... :P

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.