Misafir demirefe Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2009 Norveç şarkısı keman dışında berbattı, çocuk müsamere şarkısı gibiydi. Bu yarışmanın gerçek birincisi Hadise'dir. Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2009 Sayin Yakisikli,begenilenlere oy verilir,illede biz kazanacagiz diye her ivir zivira oy verecek halimiz yok,veren verdi vermeyeni de tebrik ederim Türkiye adina.Öyle bir kepazelikle mi Türkiye temsil edilmeliydi,göbek dansi bizde olmayan gece klübü yok,asena daha iyi kivirirdi bence. saygilarla Çok haklısınız sayın politika. İlla bir oryantallik katacağız ki içimiz rahat etsin. Tam bir 'kitsch' idi. (Kitsch ('Kiç' diye okunur) varolan bir tarzın aşağı bir kopyası olan sanatı sınıflandırmak-ifade etmek için kullanılan Almanca bir terimdir. Bu terim ayrıca, kibirli ve bayağı bir taza sahip şeylere ve ticari kaygılarla üretilmiş olan banal ve sıkıcı ürünlere gönderme yaparken de kullanılır.) Alıntı
Φ Artropod Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2009 Açıkçası Norveç'in birinci olacağı belliydi, solistin Harry Potter karizmasıyla, kemanla, dansçıların ilginç figürleriyle ve hanımefendilerin seksilik dereceleriyle çoktan garantilemişlerdi birinciliği. Bizim oylama sistemimiz de pek ilginç. 2 sene Ermenistan'a 12 puan, bu sene ise Azerbaycan'a. Durumumuz zor. Politikayı Eurovision'da becermeye çalışmak gerçekten trajikomik. Öte taraftan, ülkelerin Eurovision'a gönderebilecekleri en iyi şarkılarının bunlar olmadığı gerçeğini şüphesiz hepimiz biliyoruz. Ben her ülkenin kendi dilinde ve kendi özgün müziğiyle katılması taraftarıyım. Bu anlamda Şebnem Paker ve Grup Etnik'in 97 yılındaki üçüncülüğünün ayrı bir önemi var. Aslında hem şarkının anlamı hem de solistiyle bence Ajda Pekkan ve ''Aman Petrol'' yıllar önce Eurovision'u aşmış, bitirmiştir. Bir de şuna takılıyor insan, yarışmanın adı Eurovision olmasına karşın İsrail, Ermenistan ve Azerbaycan gibi ülkeler girebiliyorsa, biraz daha kapsamı genişletilsin ve Araplar, Hintliler, Afrika ülkeleri gibi diğer uluslar da yarışabilsin. Çok daha güzel sahne gösterileri yapılabilir bu sayede. Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2009 Açıkçası Norveç'in birinci olacağı belliydi, solistin Harry Potter karizmasıyla, kemanla, dansçıların ilginç figürleriyle ve hanımefendilerin seksilik dereceleriyle çoktan garantilemişlerdi birinciliği. Bizim oylama sistemimiz de pek ilginç. 2 sene Ermenistan'a 12 puan, bu sene ise Azerbaycan'a. Durumumuz zor. Politikayı Eurovision'da becermeye çalışmak gerçekten trajikomik. Öte taraftan, ülkelerin Eurovision'a gönderebilecekleri en iyi şarkılarının bunlar olmadığı gerçeğini şüphesiz hepimiz biliyoruz. Ben her ülkenin kendi dilinde ve kendi özgün müziğiyle katılması taraftarıyım. Bu anlamda Şebnem Paker ve Grup Etnik'in 97 yılındaki üçüncülüğünün ayrı bir önemi var. Aslında hem şarkının anlamı hem de solistiyle bence Ajda Pekkan ve ''Aman Petrol'' yıllar önce Eurovision'u aşmış, bitirmiştir. Bir de şuna takılıyor insan, yarışmanın adı Eurovision olmasına karşın İsrail, Ermenistan ve Azerbaycan gibi ülkeler girebiliyorsa, biraz daha kapsamı genişletilsin ve Araplar, Hintliler, Afrika ülkeleri gibi diğer uluslar da yarışabilsin. Çok daha güzel sahne gösterileri yapılabilir bu sayede. Bence adı daha da genişletilmeli. Kosmosvision gibi mesela. Olur ya, ileride başka gezegenlerden katılmak isteyenler de olabilir. İsmi tekrar tekrar değiştirmeye gerek kalmaz bu durumda. Alıntı
Misafir Bastet Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2009 Azerbaycan'a Eurovision şoku! Eurovision'da üçüncü olarak büyük bir başarı yakalayan Aysel ve Arash ikilisi diskalifiye olabilir. Azeri televizyonunun yayıncılık suçu sabit görülürse Hadise de 3. olacak. Ermenistan ulusal televizyon kanalı, 54'üncü Eurovision Şarkı Yarışması'nda, Azerbaycan'da yarışmayı yayınlayan Azerbaycan Televizyonu ‘İçtimai TV'nin Ermeni şarkının SMS numarasını kapatarak ihlal yaptığını iddia etti. Bu ihlal sonucunda Azerbaycan'da oturanların Ermenistan'dan ‘Jan Jan' isimli parçayla yarışan İnga ve Anuş'u oylarıyla destekleyemediği ifade edildi. RESMEN ŞİKAYET EDİLDİ Eurovision komitesine resmi yazı gönderen Ermenistan, Azerbaycan hakkında şikayette bulundu ve yarışma kuralları uyarınca Azerbaycan'ın para cezası ile cezalandırılmasını ya da yarışmadan diskalifiye edilmesini istedi. Aysel ve Arash diskalifiye cezası alırsa Hadise de üçüncülüğe yükselecek. Yayıncı Azerbaycan televizyon kanalı seyircilerin oy kullanacağı numaraları zaten önceden bildiğini, oy kullanılacak numaraların birkaç saniye ekranda döndüğünü ve onun kapatılmasının imkansız olduğunu belirterek suçlamayı reddetti. Ermenistan, Azerbaycan'a 1 puan verirken, Azerbaycan'dan Ermenistan'a hiç puan çıkmadı ve Azerbaycan yarışmayı 207 puanla 3'üncü sırada, Ermenistan 92 puanla 10'uncu sırada tamamladı. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2009 Diğer ülkerin verdiği puanlar ALMANYA……………….10 Puan sadece 10 puan mi ? Olmamis boyle ama ... Ben alismistim Almanyadan hep 12 puan almaya Alıntı
Misafir demirefe Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2009 Karşıt görüşler çok fazla, hatta bana katılan hiç yok ama, ben ısrarcıyım: Yarışmadaki en güzel şarkı Hadise'nin şarkısıydı. Ona oy vermeyenler eminim sonradan pişmanlık duymuşlardır. Umarım hak yedikleri için vicdan azabından gece uykuları kaçsın! Öne geçenlerin akılda kalıcı bir melodisi bile yok! Hele sözde birinci, aslında pabucumun birincisi İsveç şarkısı bir felaket! Hadise'de ritm mükemmel, melodinin akılda kalıcılığı mükemmel, müzik insanı yerinde oturtmuyor, ayağa kaldırıyor. Yarışmanın sonucu tam bir rezalet! Saçma bir sonuç... Ben kabul edemiyorum ve Hadise'yi gönlümün birincisi sayıyorum. Alıntı
Misafir demirefe Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2009 Not: Yanlışlıkla Norveç yerine İsveç demişim... Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2009 Karşıt görüşler çok fazla, hatta bana katılan hiç yok ama, ben ısrarcıyım: Yarışmadaki en güzel şarkı Hadise'nin şarkısıydı. Ona oy vermeyenler eminim sonradan pişmanlık duymuşlardır. Umarım hak yedikleri için vicdan azabından gece uykuları kaçsın! Öne geçenlerin akılda kalıcı bir melodisi bile yok! Hele sözde birinci, aslında pabucumun birincisi İsveç şarkısı bir felaket! Hadise'de ritm mükemmel, melodinin akılda kalıcılığı mükemmel, müzik insanı yerinde oturtmuyor, ayağa kaldırıyor. Yarışmanın sonucu tam bir rezalet! Saçma bir sonuç... Ben kabul edemiyorum ve Hadise'yi gönlümün birincisi sayıyorum. Sayin Demirefe Israrinizi surdurmeye devam etsenizde sonuc degismeyecektir, Sarki istedigi kadar guzel olsada oy vermedikten sonra istedigin kadar pismanlik duysanda ne fayda son pismanlik fayda etmez .. ve emin olunki kimsenin vicdani sizlamaz ... ortada cunku onlara gore vicdan sizlatacak bir olay yoktur.. Ama Norvecin hakkinida yememek lazim sayin demirefe Turkiyeden sonra benim favori gordugum diger ulkeydi ... Ayrica sayin politika sarkiyi ivir zivir olarak goruyorsunuzda ve sadece bir yarisma oldugunu soyluyorsunuzda neden peki ingilizce soyledigi icin tepki gosteriyorsunuz... Bana gore hicte ivir zivir bir sarki degildi oy atmamak icin bahaneyse o tabiki ayri konudur ve dusuncenizede saygi duyarim... Saygilar Alıntı
Misafir demirefe Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2009 Israrinizi surdurmeye devam etsenizde sonuc degismeyecektir, Korkarım...son pismanlik fayda etmez .. illa ki...ve emin olunki kimsenin vicdani sizlamaz ... Bundan ben de kesinlikle eminim! Zaten Hadise hayranının duası kabul olsa, gökten üzerine Hadise düşerdi! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.