Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Japonyada Takiraha hastanesi uzmanları bu resimdeki bir yere odaklanıldığı zaman diğerlerini sabit görmüyorsanız,bu sizin çok stresli olduğunuza delalettir... Hadi bakiyim netice ne olacak..Sakin kafayla bakınız.. Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2006 Normalde dönüyolar, ama dikkatli bakınca dönmüyolar şimdi ben streslimiyim ? Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2006 şimdi gerçekte bunlar dönmüyo mu? Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2006 sana herzaman dönüodur herşey anladın sen Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2006 Normalde dönüyolar, ama dikkatli bakınca dönmüyolar şimdi ben streslimiyim ? Deilsin relaxmışın sen Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 stresliyim ama dönmüyorlar.. bende bi terslik var galiba.. Alıntı
Φ koko Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 kim ne derse desin, donuyor gibi gorunuyorlar. aslinda donen bir sey yok ama algilama hatasi olusarak, optik yanilsama ile... ne akilliyim be! aslinda caylak yazisini adimin altinda gordukce sitrese mi giriyorum ne? ben ne zaman caylakliktan kurtulacagim? sanki daha hizli mi donuyorlar ne? yok ya optik algilama hatasi... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 bakamiyacam acil cikis yaptim basim donuyorrrrr Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Sakın cipsy nin üstüne düşme Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 hahahahahahh cipsy cokdan bayildi bunu gorunce ay ups bende gidiyormuyum ne Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.