Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 19 yıl Japonyada Takiraha hastanesi uzmanları bu resimdeki bir yere odaklanıldığı zaman diğerlerini sabit görmüyorsanız,bu sizin çok stresli olduğunuza delalettir... Hadi bakiyim netice ne olacak..Sakin kafayla bakınız..
Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2006 19 yıl Normalde dönüyolar, ama dikkatli bakınca dönmüyolar şimdi ben streslimiyim ?
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2006 19 yıl Yazar Normalde dönüyolar, ama dikkatli bakınca dönmüyolar şimdi ben streslimiyim ? Deilsin relaxmışın sen
Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 19 yıl kim ne derse desin, donuyor gibi gorunuyorlar. aslinda donen bir sey yok ama algilama hatasi olusarak, optik yanilsama ile... ne akilliyim be! aslinda caylak yazisini adimin altinda gordukce sitrese mi giriyorum ne? ben ne zaman caylakliktan kurtulacagim? sanki daha hizli mi donuyorlar ne? yok ya optik algilama hatasi...
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 19 yıl hahahahahahh cipsy cokdan bayildi bunu gorunce ay ups bende gidiyormuyum ne
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.