Φ SLeonS Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2005 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2005 Biosda usb yi nasıl açabilirim!!pc yi baştan kurdum kamerayı yükledim ama donanımı algılamadı usb yi tanımıyor nasıl eski haline getirebilirim?işletim sistemim xp donanımı algılaması lazım ama usb olan hiç bişeyi algılamıyor acaba biosdan açmam mı gerekiyor? Alıntı
Φ juneyyar Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2005 arkadaşım bıosdan olduğuna emin ol önce belkide içindeki usb kablosunada bir baksan iyi olur belkideo olabilir Alıntı
Φ maho_aga Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2005 öncelikle başka bir usb aygıt dene... Daha sonra setup ayarlarını sıfırlayabilirsin. Bunun için anakartında setup pilinin yakınlarında bir jumper göreceksin onu 1-2 konumundayken 2-3 konumuna al ve power düğmesine bas. Sonra tekrar 1-2 konumuna al. Ama yinede olmazsa tahmin ettiğim şe donanımsal bir problem olabilir muhtemelen anakartta bir problem. Bunun için de aldığın firamaya uğraman gerekebilir. Kolay gelsin... Alıntı
Φ TurkHackTeaM.NeT Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2005 onun yerine bios ta load defaults die bir seçenek var onu uygula yeter Alıntı
Φ GS ÇAGATAY GS Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 kardeş bıos u en kolay yoldan ark. dedigi gibi 'load default' et sonra yine olmassa bazı boardlarda default(fabrika ayarları) na döndügünde usb girişlerini kapatır o yüzden bıos a gir power bölümünde olması lazım oradan onboard usb menüsünden açacaksınn SORUNUN BÜYÜK Bİ İHTİMALLE ÇÖZÜLECEK Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.