Φ wherthus Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2005 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2005 internet bağlantınızı koparın... başlat>ara>tüm dosya ve klasörlerde ara>ileri düzey seçenekler>gizli dosya ve klasörlerde ara(işaretle) "cookie rapidshare" kelimelerini yazın ve arama yapın... bulunan dosyayı silin... tekrar bağlanın... ya da; bağlantını kopar... bilgisayarım>araçlar>klasör seçenekleri>görünüm>gizli dosya ve kalsörleri göster'i seç>C:>document and settings>(kullanıcı hesap adınız)>local settings>temprorary internet files>cookie:(pc adı)@rapidshare dosyasını sil... tekrar bağlandığınızda rahat rahat indirin (tabi bu durum statik ip kullanmıyorsanız geçerlidir...) Kolay gelsin... Alıntı
Φ popolipoli Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2005 Ben yaptım ama hala bir saat geyiği devam ediyor.Benim merak etiiğim o kadar dosya arasında sadece 1 tane mi cookie rapidsahre var çünkü ben sadece bir tane sildim ama her dosyaya da teker teker bakmadım bir tane silmeme yeterli mi? Alıntı
Φ wherthus Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2005 Hepsini silerek dene birde istersen bütün cookileri sil öyle dene ancak ıp statik ise hiç bir işe yaramaz bu anlatılanlar onuda göz önüne alarak değerlendirme yap...Ben de denedim çalısıyor kesinlikle... KOLAY GELSİN... Alıntı
Φ otb3nt Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2005 Ben de denedim çalısıyor kesinlikle Alıntı
Φ sky95 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 ARKADAŞLAR ADSL kullanıcıları için geçerli değildir. Sizde statik İP var. Boşuna uğraşmayın Alıntı
Φ wherthus Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 ARKADAŞLAR ADSL kullanıcıları için geçerli değildir. Sizde statik İP var. Boşuna uğraşmayın 13080[/snapback] Arkadaşım böyle birşey yok.Yanlıs bilgilendirilmişsin.Statik ıp dediğin isteğe bağlı birşey yani adsl kullanıcılarının çoğu dinamik ıp kullanırlar.Modemi kapatıp açtıklarında ıp leri değişir. KOLAY GELSİN Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Arkadaşım böyle birşey yok.Yanlıs bilgilendirilmişsin.Statik ıp dediğin isteğe bağlı birşey yani adsl kullanıcılarının çoğu dinamik ıp kullanırlar.Modemi kapatıp açtıklarında ıp leri değişir. KOLAY GELSİN resetleyince olmasın sakın Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 intenet seçeneklerinden geçmişi sil deyin daha sonra modeme reset atın 3-4 saniye bekleyin açın tekrar yükleyin bu kadar ben hep böyle yapıyorum adsl kullanıcısıyım ve sorun olmuyor arkadaşlar emin olun Kolay Gelsin Alıntı
Φ sx1 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 rapidshare kullanmayın arkadaşlar mecburmusunuz rapidshare kullanmaya mis gibi upload siteleri var www.turkisupload.com www.hemenpaylas.com www.ultrashare.net bunları kullanın hepside birbirinden güzel Alıntı
Φ valley_wolf Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 sağolasın bilgi için... Alıntı
Φ godaw Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 yokmu başka yöntem bunlar eskidi olmuyooooo üffffff ille modemi mi kapatmak gerekiyo proxy felan kullansak veya başka bişi yöntem düşünün yönteeeeeemmm offf ben birsürü bişi denedim olmuyoooo... Alıntı
Φ wherthus Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 Grabber dene br program var onu kullanabilirsiniz.googleda aratın bulacaksınız.Proxy girerek sınırsız indirebilirsiniz... Kolay gelsin Alıntı
Φ SeaL Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 rapidshare kullanmayın arkadaşlar mecburmusunuz rapidshare kullanmaya mis gibi upload siteleri var www.turkisupload.com www.hemenpaylas.com www.ultrashare.net bunları kullanın hepside birbirinden güzel bunaların hepsini biliyom ama hemenpaylas'a dosya atmak ve indirmek işkence rapid hemen atıyom ve hemen indiriyom cookies siliyom modem resart atıp anında indiriyom ve hiç bir problem yok arkadasın dediği gibi statik ip de br işe yaramıyor Alıntı
Φ KaTiLBeNiM Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Çok işime yaradı. Teşekkürler... Alıntı
Φ jiksl Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 modeminizi kapatip yeniden acmaniz yeterli olacaktir Alıntı
Φ UndercoveR Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 adsl hizmet protokol ayarlarınızı PPPoE olarak dehiştirin ip dinamik oluyor sonra modem kapatıp 40 50 saniye sonra açınca repitsehereden indiriyor pppoa protokolünde işe yaramıyor.en azından ben öyle yaptım.cokie filan da silmiyorum sorun olmuyor. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.