Φ fatih111 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 Arkadaşlar, din ve vicdan hürriyeti var diyenler, ben müslümanım ben müminim diyenler, ben değerlerimle alay ettirmem diyenler; Yapmanız gereken tek şey yangına körükle gitmemek. Bırakın *********** istediği kadar konu açsın. siz onları merak edip okuyup reytingini arttırmayın bile. Bırakın içinin zifiri karanlığında ********. Onlar değerlerimizle alay eden bir başlık açtığında siz sadece yücelten başka bir başlık açın. Meydanı boş bırakmayın. Sakın ha merak edip onlara bakmayın. Siz baktıkça onlar değerlenip kıymete biniyo. Onların istediği de bu zaten. Kafalara soru işareti bırakmak, ortalığı karıştırmak, zihinleri bulandırmak. Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 Arkadaşlar, din ve vicdan hürriyeti var diyenler, ben müslümanım ben müminim diyenler, ben değerlerimle alay ettirmem diyenler; Yapmanız gereken tek şey yangına körükle gitmemek. Bırakın *********** istediği kadar konu açsın. siz onları merak edip okuyup reytingini arttırmayın bile. Bırakın içinin zifiri karanlığında boğulsunlar. Onlar değerlerimizle alay eden bir başlık açtığında siz sadece yücelten başka bir başlık açın. Meydanı boş bırakmayın. Sakın ha merak edip onlara bakmayın. Siz baktıkça onlar değerlenip kıymete biniyo. Onların istediği de bu zaten. Kafalara soru işareti bırakmak, ortalığı karıştırmak, zihinleri bulandırmak. ben müslüman değilim,mümin değilim............. ama haklısın,ne diyeyim şimdi.....of ya....o yazıyı yazan arkadaşın safında bir zamanlar olduğum için onuda anlayabiliyorum(bu konudaki militanlığını)... iki ucu pohlu değnek....... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 Arkadaşlar, din ve vicdan hürriyeti var diyenler, ben müslümanım ben müminim diyenler, ben değerlerimle alay ettirmem diyenler; Yapmanız gereken tek şey yangına körükle gitmemek. Bırakın *********** istediği kadar konu açsın. siz onları merak edip okuyup reytingini arttırmayın bile. Bırakın içinin zifiri karanlığında boğulsunlar. Onlar değerlerimizle alay eden bir başlık açtığında siz sadece yücelten başka bir başlık açın. Meydanı boş bırakmayın. Sakın ha merak edip onlara bakmayın. Siz baktıkça onlar değerlenip kıymete biniyo. Onların istediği de bu zaten. Kafalara soru işareti bırakmak, ortalığı karıştırmak, zihinleri bulandırmak. +10 burda herkes istediği gibi konu açabiliyor fakat dediğin gibi dinimize örf ve adetlerimize aykırı forumlarda açılıyor...bende elimden geldiği kadar hele ateistlerin açtığı topiclere yazmamaya özen gösteriyorum..çünkü onlarla konuşmak duvara karşı konuşmaya benziyor ne desen boş... Alıntı
Φ fatih111 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 ben müslüman değilim,mümin değilim............. ama haklısın,ne diyeyim şimdi.....of ya....o yazıyı yazan arkadaşın safında bir zamanlar olduğum için onuda anlayabiliyorum(bu konudaki militanlığını)... iki ucu pohlu değnek....... Arkadaşım müslüman olmasan da mümün olmasan da anlayışlısın. keşke herkes senin kadar anlayışlı ve düşünceli olsa Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 Ulyanovun son açtığı topic haklı olabilir, öylede zaten bende kızıyorum basşını örtüp başka tarafını açanlar ama Ulyanov neden hep belli bi tarafadoğru mizah yapıosun, neden başka konular bulmuyosun! Eğlenmek istiosan çok konu var, kendin bu yönde hep topic açıosun! Sataşıosun cevap alıncada eglenmek amacıyla yazdım diyosun, gene aynı şeyi yapıosun! Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 +10 burda herkes istediği gibi konu açabiliyor fakat dediğin gibi dinimize örf ve adetlerimize aykırı forumlarda açılıyor...bende elimden geldiği kadar hele ateistlerin açtığı topiclere yazmamaya özen gösteriyorum..çünkü onlarla konuşmak duvara karşı konuşmaya benziyor ne desen boş... erbayım kardeşim benim;ateistlerle yada dine inanmayanlarla(işte ben buyum),tartışırken en büyük yaptığınız hata durmadan vede bitip tükenmek bilmeden ayet yada hadislerden örnekler vermek..... ben zaten inanmıyorumki ayet yada hadise,o yüzden orda hata yapıyorsunuz bence bir inanan olarak.... ben sadece şunu kendime sordum....esirgeyen ve bağışlayan allah ve bütün bu kainatı yaratan allah, bu kadar kudrete sahip olan allah(dünya kaç milyar yaşında) sizce bu yarattığı insanları,yada müminleri yakacakmıdır sizce?yada derilerini yüzecekmidir? ey inanlar hayatta allahtan sonra en sevdiğiniz varlık olan anneniz acaba siz ona ne kadar kötülük yaparsanız yapın(dönün ve annenize bir sorun)sizi yakmak istermi acaba...yada derinizi yüzmek.. unutmayın esirgeyen ve bağışlayan allahtır...........yine diyorum ben dine ve dinin dayattıklarına inanmıyorum benim inandığım allah zulümlerin en yaratıcısı olan değil.......... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 abim benim yakacak mı yakmayacakmı KURAN-KERİM'de herşey apaçık yazıyor fakat oraya gidipde dönen yok biz inananlara sanki ayetlerde yazanları gösterdilerdemi biz iman ettik tabii ki hayır..iman insanın içinde vardır büyük bir manevi duygudur tarif edilmez doğdumuzda kulağımıza okunan ezan son nefesimize kadar kulağımızda çınlar...bu dünyada nasıl kötü olmadan iyinin değeri bilinmiyorsa orda'da cennet ve cehennem vardır iyi ve kötüyü ayıran ALLAH'ın adaletinden kim kaçabilir ki muhakkak ki bu dünyada ona isyan eden inanmayan ceza çekecektir...düşündüğümüz zaman ALLAH insanoğlunu yaratmış fakat kimisi ona iman etmemiş hatta kendini ALLAH ilan etmiş tövbe haşaa..şimdi iman eden biriyle o günahkarı nasıl aynı kefeye koyabilirizki..bu kadar mucizeler vermiş sayısız nimetleri önümüze sermiş ama hala ona inanmamakta direnilirse tabii ki cezasız kalmaz..MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER.. Alıntı
Φ fatih111 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 erbayım kardeşim benim;ateistlerle yada dine inanmayanlarla(işte ben buyum),tartışırken en büyük yaptığınız hata durmadan vede bitip tükenmek bilmeden ayet yada hadislerden örnekler vermek..... ben zaten inanmıyorumki ayet yada hadise,o yüzden orda hata yapıyorsunuz bence bir inanan olarak.... ............. yaparsanız yapın(dönün ve annenize bir sorun)sizi yakmak istermi acaba...yada derinizi yüzmek.. unutmayın esirgeyen ve bağışlayan allahtır...........yine diyorum ben dine ve dinin dayattıklarına inanmıyorum benim inandığım allah zulümlerin en yaratıcısı olan değil.......... Arkadaşım seni tam olarak çözemedim ki isteğin tarz cevap vereyim. Allah'a inanıyor musun, inanmıyor musun? Ya da nasıl bir Allah'a inanıyorsun? Onu bileyim ona göre konuşayım. Dediğinde çok haklısın Allah'a inanmayn birine ayetten hadisten söz edilmez. Ona göre ben de rotamı belirleyeyim. Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 Arkadaşım seni tam olarak çözemedim ki isteğin tarz cevap vereyim. Allah'a inanıyor musun, inanmıyor musun? Ya da nasıl bir Allah'a inanıyorsun? Onu bileyim ona göre konuşayım. Dediğinde çok haklısın Allah'a inanmayn birine ayetten hadisten söz edilmez. Ona göre ben de rotamı belirleyeyim. bence sen rotan neyse bozma.... bana göre rota belirlemek zorunda deilsin... bide ben soru sormadımki cevap veresin............ Alıntı
Φ fatih111 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 bence sen rotan neyse bozma.... bana göre rota belirlemek zorunda deilsin... bide ben soru sormadımki cevap veresin............ Arkadaşım ben bir müslümanım. İnancım gereği de dinimi ve inancımı anlatırım. Ama sadece anlatırım karşımdaki inanır yada inanmaz orası beni ilgilendirmez. Bunları "Ben zaten Allah'a inanmıyorum ki bana ayetten hadisten niye sözediyorsun" manasındaki sözlerine bir cevap olarak yazıyorum. Ben de diyorum ki eğer Allaha, kitaba vs inanmıyorsan gel ben sana Allah'ı kainatta, insanda, çiçekte, böcekte, dağda - taşta istediğin herşeyde göstereyim. bu saydıklarımın hepsini incele daha fazlasını da incele onların herbirinde Allah'ın mührünü görebilirsin. Aman ondan sonra inanırsın inanmazsın orası beni ilgilendirmez. Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 Nedendir ki bu inandirma gayretleri anlamis degilim. Inanmayanlarin da bir inanci var, ha bu ot olur bocek olur, kedi olur ne fark eder. Onemli olan insan olmamiz ve insana insan olarak deger vermemiz, yoksa muslumanmis, hristiyanmis, ateistmis, teistmis, budistmis, hindumus cok mu onemli. Aşın bunlari aşın! Alıntı
Φ fatih111 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 Nedendir ki bu inandirma gayretleri anlamis degilim. Inanmayanlarin da bir inanci var, ha bu ot olur bocek olur, kedi olur ne fark eder. Onemli olan insan olmamiz ve insana insan olarak deger vermemiz, yoksa muslumanmis, hristiyanmis, ateistmis, teistmis, budistmis, hindumus cok mu onemli. Aşın bunlari aşın! Canım arkadaşım mesajıma biraz daha dikkatle baksan soruna iki farklı ve tatminkar cevap alırsın. Ama ben yine de bazıları göremez diye tekrar edeyim kısaca: 1) İnandırma çalışmam daha doğrusu davet diyeyim; benim dinimin bana emridir. Onun gereğini yerine getiriyorum. 2) Ben yukarıda belirttiğim gibi sadece davet ederim. ısrarlı bi inandırma gayreti içerisinde değilim ve bunun zaten anlamı olamaz. Ben anlatırım ama saedece isteyenler inanır. 3) Biz hiçkimsenin dinine vicdanına inanışına karışmıyoruz. Tabiki herkes bu konuda son derece özgürdür. Ne olursa olsun saygı duyarız. bu islamiyetin şiarıdır ve tarihte örneklerini bol miktarda bulabilirsinz. 4) Topiğin başlığına bakarsanız sadece anlayışsızları protesto ve değerlerimizi savunma amacıyla açıldığını göreceksiniz. Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 Arkadaşım ben bir müslümanım. İnancım gereği de dinimi ve inancımı anlatırım. Ama sadece anlatırım karşımdaki inanır yada inanmaz orası beni ilgilendirmez. Bunları "Ben zaten Allah'a inanmıyorum ki bana ayetten hadisten niye sözediyorsun" manasındaki sözlerine bir cevap olarak yazıyorum. Ben de diyorum ki eğer Allaha, kitaba vs inanmıyorsan gel ben sana Allah'ı kainatta, insanda, çiçekte, böcekte, dağda - taşta istediğin herşeyde göstereyim. bu saydıklarımın hepsini incele daha fazlasını da incele onların herbirinde Allah'ın mührünü görebilirsin. Aman ondan sonra inanırsın inanmazsın orası beni ilgilendirmez. fatih.... birincisi karşında duran allah inancı olmayan biri değil;din inancı olmayan biri.... ikincisi allahın varlığını çiçekle böcekle dağla taşla anlatmak.........anlamsız....... bak arkadaşım bu dünya milyar yaşında ve sadece bin yıl önce dünya yuvarlak diyeni asıyorlardı.... Allaha inanmak sadece KALP le ilgilidir....yarın diyelim buldular...her şeyin ama herşeyin sebebi güneş.... ne yapacaz peki o zaman ????? allah inancımızın ispatı maddesel değildir...bu konudaki her ispat intahardan başka bişi değildir.... Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 Tamam da herkes herseyi zaten alip okuyabiliyor. Bilgisiz kisileri cagirmiyorsunuz "hak" yoluna (ne demekse), hehe... Yani kisisel gayret bosuna. O eskidenmis kimse okuma yazma bilmezken... Alıntı
Φ fatih111 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 fatih.... birincisi karşında duran allah inancı olmayan biri değil;din inancı olmayan biri.... ........ ne yapacaz peki o zaman ????? allah inancımızın ispatı maddesel değildir...bu konudaki her ispat intahardan başka bişi değildir.... Hakkındaki bildiklerimi düzelttiğin için öncelikle teşekkür ederim. Demek Allah'a inanıyoruz. Nasıl bir Allah'a inanıyoruz. mahiyeti, yaptığı, yapacakları nelerdir? Bu soruları sormaktaki amacım şu: acaba aynı Allah'a mı inanıyoruz? Herşeyi yoktan var eden, herşeye gücü yeten, bizi ve herşeyi yaratan Allah mı? Öte yandan varlıkları ve tabiattaki hiçbir şeyin varlığını Allah'ın yaratmasının dışındaki bir şeye yükleyemeyiz. Bana güneş derseniz; güneş değil, tüm yıldızları toplayın bir sinek kanadını (mükemmel intizamını kastediyorum)yapabilir mi? Toprak derseniz; acaba acı bir çamur tatlı bir inciri nasıl yapar? Aynı acı toprak ekşi limonu, tadı farklı farklı binlerce meyve ve sebzeyi... En şuurlu varlık insan bile bunları yapamazken nasıl olur da toprak yada güneş ya da şuursuz bir varlık bunalrı yapar? Doğa derseniz doğa dediğiniz şey acaba dağ taş dere tepe güneş vb den başka nedir? herbirini kim yaptı diye sorarsınız . cevap yine doğa dersiniz ama bir de bakmışsınız ki herbirini çeke çeke doğadan eser kalmamış. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2006 yav bırakın kim ne isterse yazsın be yav... isteyen istedği topiğe yazmakta özgür... fatih senin dedğin gibi yapanlarda oldu ve sonunda hep gruplaşma oldu tatsızlıklar çıktı... hiç gereği yok burda herkes yetişkin... kimse kimsenin düşüncelerini empoze edemez... Alıntı
Φ Ulyanov Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2006 Buradaki önermeye katılıyorum zaten daha öncede belirtmistim rahatsız olan arkadaslar yazmamalıdır rahatsız oldukları baslıklara yazdıklarında kendi rahatsızlıklarını gundemde tutmus oluyorlar ama eger baslıkların acılmaması gerektigini dusunuyorsanız bu konuda ki isteginizi de yerine getiremeyecegim icin özür dilerim hoscakalın Alıntı
Φ fatih111 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2006 Buradaki önermeye katılıyorum zaten daha öncede belirtmistim rahatsız olan arkadaslar yazmamalıdır rahatsız oldukları baslıklara yazdıklarında kendi rahatsızlıklarını gundemde tutmus oluyorlar ama eger baslıkların acılmaması gerektigini dusunuyorsanız bu konuda ki isteginizi de yerine getiremeyecegim icin özür dilerim hoscakalın Tabi ki yerine getirmek zorunda değilsin dostum. Ben sana sadece acıyorum dostum. her ihtiyarlık denildiğinde nasıl ürperdiğini, her ölüm denildiğinde nasıl titrediğini gözümün önüne getiriyorum da sadece acıyorum. zavallının tekisin sen. Biliyorum senin de bir görevin var. ve ben şahidim görevini en iyi şekilde ustalıkla yapıyorsun. Elbette senin inancın (veya inançsızlığın) sana benim inancım da banadır. Sana bi tavsiyede bulunayım mı dostum: Hiç olmazsa ölene kadar mutlu olmaya çalış. (tabi ölüm düşüncesi ve dünyanın çekilmez kahrı buna izin verirse). ÇÜNKÜ ÖLDÜKTEN SONRA (KENDİ İNANCINA GÖRE) YOK OLACAKSIN. (Kİ BU DÜŞÜNCE ATEŞTE YANMAKTAN DA DAHA BETERDİR. SADECE TADANLAR BİLİR) VEYA (BENİM İNANCIMA GÖRE DE) ATEŞLERDE YANACAKSIN. Ölümlerden ölüm, mutlu(!) sonlardan da bir son beğen... yav bırakın kim ne isterse yazsın be yav... isteyen istedği topiğe yazmakta özgür... fatih senin dedğin gibi yapanlarda oldu ve sonunda hep gruplaşma oldu tatsızlıklar çıktı... hiç gereği yok burda herkes yetişkin... kimse kimsenin düşüncelerini empoze edemez... Sana gelince arkadaşım Empoze edemez diyorsun ama edenlere de bişey demiyorsun. ve bir şey daha eklemen lazımdı mesajına: Kimse kimsenin değerleriyle alay edemez! zaten bu topiğin açılma sebebi de bu... Sağlıcakla... canım. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2006 fatih rahatsız olduğun yoruma rahatsız olduğun yorumun yazdığı topicte cevap verebilirsin. ki böylece insanlar hangi yoruam tepki gösterdiğinide anlıyabilir. şov yapmaya gerek yok. şahsen ben neyden bahsedildiğinide anlamadım ama şahısları hedef gösteren topicler açmayıda ancak söyleyecek şeyi olmayanlar çirkefliği olarak adlederim. bu forumda bir kişi gerçekten, hakaret içeren yada dini sembolelri aşağılayan bir topic açarsa, bu zaten forum kurallarına aykırıdır ve admin tarafından kapatılır, açan kişide uyarılır ya da banlanır. bunun haricinde birinin düşüncesine ya da yorumlarına sinirlenip, ancak ona cevap verecek şey bulamayıp şahsına dönük saldırı amaçlı topic açmak. forum denen olayın mantığına ve ruhuna kafadan aykırıdır. ki burası girer girmez birilerine saldırarak ortam edinilebilecek bir mIRC kanalıda değildir. Erbay ve Davet. Ulyanovun kastedilen topiğindeki yorumlarınıza baktım. orada ulyanavun var olduğunu söylediği, durumu onaylamışsınız ve gerçekten böyle insanlar olduğunu söylemişsiniz. birde burada yazdıklarınıza bakın. yorumlarımız bağcı dövmek değil üzüm yemek amacıyla olursa gerçekten sağlıklı bir forum olarak devam etmesine buranın katkımız olur. Alıntı
Φ fatih111 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2006 fatih rahatsız olduğun yoruma rahatsız olduğun yorumun yazdığı topicte cevap verebilirsin. ki böylece insanlar hangi yoruam tepki gösterdiğinide anlıyabilir. şov yapmaya gerek yok. şahsen ben neyden bahsedildiğinide anlamadım ................... ve gerçekten böyle insanlar olduğunu söylemişsiniz. birde burada yazdıklarınıza bakın. yorumlarımız bağcı dövmek değil üzüm yemek amacıyla olursa gerçekten sağlıklı bir forum olarak devam etmesine buranın katkımız olur. Arkadaşım senin gibilere birşey anlatmak deveye hendek atlatmaktan çok daha zordur. senin zaten ne kadar yüzeysel baktığın daha olayı anlamadığından, neyden söz ettiğimizi bilmediğinden belli. Ama güneşin ışığı o kadar parlaktır ki ancak tam kör olanlar hiçbirşey göremez. Ulyanovun açtığı başlıkları sana tek tek yazayım. Bak bakalım kaç defa alay etmiş ama buna karşı kaç uyarı almış veyahut banlanmış mı? İşte Başlıklar: 1 "Siz tanrı olsaydını ne yapardınız" 2 "Tayyip Şampanya içmiş" 3 "Türbanlı ve alımlı" 4 "Tayyip ölürse cenaze namazı kılınmalı mı? Al arkadaşım bak bakalım bu topiği açmakta haklı mıymışım değil miymişim Aç gözlerini de gör. burda şov falan yapmıyorum. Zahmet edip topiği baştan sona bi oku. Önce neler olduğunu bi anla. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2006 fatih sen üşenmeden git o topicler de ne düşünüyorsan yaz. forum bunun için var. herkes senin gibi yazdıklarından rahatsız olduğu kimseler için topic açsaydı o zaman forum olmazdı. o onalrı yazdıysa. altında "cevap " diye bir buton var. cevap verebilesin diye. ayrıca Tayyip erdoğanla ilgili açılmış bir topic nasıl dini simgelerle alay etmek oluyor anlıyamadım açıklasana bana. Tayyip erdoğan hanginin bir "simgesi" ? Alıntı
Φ fatih111 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2006 fatih sen üşenmeden git o topicler de ne düşünüyorsan yaz. forum bunun için var. ......... Tayyip erdoğan hanginin bir "simgesi" ? ....... Ulyanov bile yazdıklarını mertçe kabul ediyor. Adrenalin bile bir nebze hak veriyor. Oysa kendine bak. Sen kime yaranmaya çalışıyorsun? Hangi akla hizmet ediyorsun? Ne senle ne senin gibi elini ayağından farkedemeyenlerle kaybedecek zamanım yok ve bu topiği de bundan dolayı kapatıyorum. Senin gibilere verilecek en güzel cevap nedir biliyormusun? Sükut. (susmak). Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 din ve vicdan hürriyeti var diyorum..işte bu yüzden de nüfus cüzdanımda,dedemin dedesinin bilmemlesi müslüman diye,öyle yazıyor oluşu beni müslüman yapmaz,müminde yapmaz..he ama dini,semboller haline getirip,araç olarak kullananlara ve buna zemin hazırlayanlara karşıyım..sırf verdigin örnektekiler değil tabi bunlar.. Alıntı
Φ Ulyanov Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Bi kac gundur foruma ugrayamamısım fatih cosmus bu arada ve bana da zavallı demis he buna karsı ne denir bilemiyorum kisisel bir tartısmaya donusturmek istemedigim icin bu seviyeye inerek bu zavallı nitelendirmesi icin bir cevap yazmıyorum ancak kıldan yunden nem kapanlar bazı seyleri dusunmek bile istemeyenler kendilerini nasıl nitelendiriyor merak ediyorum.... Alıntı
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Arkadaşlar, din ve vicdan hürriyeti var diyenler, ben müslümanım ben müminim diyenler, ben değerlerimle alay ettirmem diyenler; Yapmanız gereken tek şey yangına körükle gitmemek. Bırakın *********** istediği kadar konu açsın. siz onları merak edip okuyup reytingini arttırmayın bile. Bırakın içinin zifiri karanlığında ********. Onlar değerlerimizle alay eden bir başlık açtığında siz sadece yücelten başka bir başlık açın. Meydanı boş bırakmayın. Sakın ha merak edip onlara bakmayın. Siz baktıkça onlar değerlenip kıymete biniyo. Onların istediği de bu zaten. Kafalara soru işareti bırakmak, ortalığı karıştırmak, zihinleri bulandırmak. Evet evet kapatın gözünüzü kulağınızı... Başka fikirde olanlar ne demişler dönüp bakmayın bile. Çünkü kafanızı karıştıracak. "Ulan hakikaten doğru be" demekten korkuyorsunuz. Binlerce yıldır zihinlere kazınanların yanlış olabilme ihtimalinden korkuyorsunuz. Kendi kafanızdan olanları dinleyin, diğerlerini "tukaka" olmakla itham etmeye devam edin. Gömün kafanızı kuma... Ölümü beklemeye devam edin. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.