Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Bitlis’teki mitingde Türk bayrağı açtığı için DTP’lilerin linç etmeye kalkıştığı Ersin Ağar, sessizliğini bozdu:

 

 

 

 

Bitlis’te özel bir şirkette çalışan 21 yaşındaki Ersin Ağar , yaptığı açıklamada, DTP mitingi sırasında Türk bayrağını açarak “Kahrolsun PKK” diye bağırmıştı.

 

 

 

 

Bayrak açan genç isyan etti

Türk bayrağı açınca DTP’liler tarafından linç edilmek istenen Ersin Ağar, kendisinin de Kürt olduğunu belirterek, “Ailemden 5 kişinin şehit edilmesinden dolayı duygularımı dile getirmek için Türk bayrağını açtım” dedi

 

 

 

Bitlis’te eski Mutki Durağı’nda 2 Aralıkta DTP’nin düzenlediği mitingde Türk Bayrağı açan Ersin Ağar, “Ailemden 5 kişinin şehit edilmesinden dolayı duygularımı dile getirmek için Türk bayrağını açtım” dedi. Bitlis’te özel bir şirkette çalışan 21 yaşındaki Ersin Ağar, yaptığı açıklamada, DTP Genel Başkan Yardımcısı Emine Ayna’nın konuşmasından sonra Türk bayrağını açarak “Kahrolsun PKK” şeklinde slogan attığını belirtti.

 

 

 

Akli dengem yerinde

Emine Ayna’nın bazı televizyonlarda ve gazetelerde kendisiyle ilgili “akli dengesinin yerinde olmadığı” yönünde açıklamalarda bulunduğunu söyleyen Ersin Ağar, şöyle konuştu: “2 Aralıktaki DTP mitinginde ailemden 5 kişinin şehit olması nedeniyle duygularımı dile getirmek için Türk bayrağı açtım. Ailemden şehit olan insanlar için hem de kardeş kanının artık dökülmemesi için bu eylemi yaptım. Hiç bir etki altında kalmadan yaptım. Akli dengem yerinde. Bunu raporlarla ispatlayabilirim. Ben mitingde siyasi bir partinin veya başka bir ülkenin bayrağını açmadım. Kendi devletimin, Türk milletinin bayrağını açtım. Bayrağı açtıktan sonra DTP’liler linç girişiminde bulundu.”

 

 

 

5 akrabasını PKK öldürdü

Van’ın Bahçesaray ilçesine bağlı bir köyde annesinin dayısının 5 oğlunun terör örgütü PKK’lıların köyü bastıkları sırada şehit edildiğini anlatan Ersin Ağar, şunları kaydetti: “Türkiye’de yaşanan terör örgütü PKK olayları yabancı ülkelerin bize oynadığı bir oyundur. Ben Kürdüm ve Kürtlüğümden hiçbir zaman utanmadım. Kürt olduğum için de bugüne kadar hiçbir ayrımcılığa uğramadım. Ben Kürtçe de konuşuyorum, Kürtçe müzik de dinliyorum. Bunları yaptığım için ’sen Kürtsün’diye kimse bir şey yapmadı. Emine Ayna’ya şunu söylemek istiyorum; ’Ben deli değilim, bunu raporlarla beyan edebilirim.“ (AA)

 

 

 

 

06/12/2008 02:49

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.