Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Şamar Oğlanı ( 2007) Dan In real life

dan_in_real_life2.jpg

Tur : komedi/ Romantik

Yönetmen :Peter Hedges

Senaryo :Peter Hedges, Pierce Gardner

Oyuncular :Steve Carell, Dane Cook, Juliette Binoche, Dianne Wiest, Marlene Lawston, Alison Pill, Brittany Robertson

Yapımcı :Brad Epstein

Görüntü Yönetmeni :Lawrence Sher

Dan Ashburn ( Steve Carell) yanlis yasayan bir baba ve 3 kiz cocugu sahibi. Kendisi bir kose yazaridir , yazilarinda sorunlari olanlara ogut veren biri. Cocuklarinla bir aile toplantasina gider ve butun ailesinle zaman gecirken birini tanir ve asik olur. Yanliz asik oldugu kisi kardesinin sevgilisi cikar !

Dan gercek hayatinda okuyanlara ogut verdigi gibi kendisindede ayni ogutleri yapabilecekmi ? Izleyin ve ogrenin smile.gif

Film benim hosuma gitti simdiye kadar 3 kez seyrettim denisik ortamlarda ve her zaman zevk aldim filmi izlemekten. Aile olarak izleye bilirsiniz, arkadaslarinzla oturunca bakilacak bir film, tekte zevk verir ve sevgilinizlede wink.gif

En cok hosuma giden bolum bardaki sahne. Zaman bulursaniz izleyin!

Gönderi tarihi:

Uzun zamandır aile ile izlenebilecek bir amerikan filmi görmemiştim. Adam Sandler veya Ben Stiller filmlerindeki belaltı replikler; Martine Lawrance filmlerinde doruğa ulaşıyordu. Adam Sandler gönlümde hep farklı bir yeri işgal etmedi değil hele de "Click" muhteşemdi.

Ama bu film gerçekten çok hoşuma gitti. Gerçekten tam bir aile filmi. Ve bütün bir ailenin biraraya gelmesi de beni şaşırttı açıkçası. Juliet Binoche'nin o duru güzelliği de eklenince filme çok hoş olmuş...Aman Tanrım 1/2, Kırk Yıllık Bekar gibi filmlerle gönlümüze taht kuran Carrel bu filmiyle de gerçekten güzel bir oyunculuk çıkarmış.

Hep beraber hadi bir film izleyelim dediğinizde; hepinize hitap edebilecek ve hiçbirinizi utandırmayacak bir film...

• Admin
Gönderi tarihi:

Aslında film hakkında tek hoşuma gitmeyen filmin Türkçe ismi desem yerinde olurmu acaba 'ŞAMAR OĞLANI', bu film için çok basit ve filmle ilgisi olmayan bir isim olmuş...

Gelelim filme, insanın kendi yazdığı köşesindeki gerçek yaşam yazılarını kendi üzerinde uygulamaması üzeri kurulu bir epik, aile yapısı demek istedim, ama o ailenin içindeki biribiri içine geçmiş ilişkilerin kendi verdiğiniz kararlar üzerinde ne kadar etkili olduğunu, belkide başınıza geldiğinde anladığınızın farkına varıyorsunuz.

Ne olduğunu veya ne zaman hissettiğinizi ve her zaman kendi ailenize doğru şekilde açıklamak ve açıkladıklarınızın tutarlı olduğunu kanıtlamak zorunda olduğunuzu hatırlatıyor size...

Steve Carell dendimi aklıma hep tek tip bir komik geliyor ama bu filmde kendine başka bir hava vermiş ve o hava içerisinde komikliğini perdeleyerek göstermeye çalışmış ve bu kendine çok yakışmış yakında daha dramatik rollerde görürsek hiç şaşırmamak lazım...

Cholocat filminden tanıdığımız Juliette Binoche ise filmin başka bir güzelliği...

Kaçırmayın...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.