Φ ademoğlu Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2008 Çocuk şiirleri yazarı.mesut önal`ın biografisini arıyorum.LÜTFEN YARDIM EDİNİZ. 2 Alıntı
Φ kartepe Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2009 Çocuk şiirleri yazarı.mesut önal`ın biografisini arıyorum.LÜTFEN YARDIM EDİNİZ. bende arıyorum ya acaba bulan var mı Alıntı
Φ EYÜP Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2009 her kimse bu mesut önal yaklaşık bir saattir arıyorym ve google dan hiç bir şey bulamıyorum bu ödevi verendende şairdende ..... neyse bir şey demicem Alıntı
Φ suskun63 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2009 bende arıyorummmmmmmmmmm varya herşey para olmuş Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2009 Bana öyle geliyor ki verilmiş olan isim ile kurnazca yönlendirme var.. Kasit var yada yok bunu bilemem.. Şair Mesut Önal ı aramak için ne yapıyorsunuz ilk Google sayfasına girip te ismini yazıyorsunuz değil mi Peki az sonra ne çıkıyor.. Buranın adresi turkish-media ve bir iki adres daha.. ( Hep soru: Şair Mesut Önal Kimdir ) diye... Adresleri iyice bir takip etseniz.. facebook üzerine yönlendiğini çok net görebileceksiniz.. Beni arayan oraya girsin amacı ile olabilir diye düşünüyorum Karşınıza bir çocuk şair i değil de, genç bir deli kanlı cıkar ise hiç şaşırmayın derim… Mesut Önal değil de, Mehmet Önal aransa…Bir hikaye yazarı ile karşı karşıya geleceksiniz.. hem bu sizlerin bir iki saniyenizi bile almayacaktır Bana kalır ise.. net üzerine aramaktansa gidin bulunduğunuz yerde bir kütüphaneye oradan araştırın derim, gerçekten de var ise bu kişi. Görüldüğü gibi her şey de net üzerine bulunmuyor. Saygılar Alıntı
Φ zeyno-ecem Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2009 Mesut önal kimdir: Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.