Φ muki Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 Araniza yeni katildim. Umarim guzel paylasimlarda bulunuruz. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 Araniza yeni katildim. Umarim guzel paylasimlarda bulunuruz. bakiciyiz zaman gösterecek...... bide eli boş gelmişisn senle pek bişey paylaşacağımızı sanmam ama neyse..... oj geldin jojuğum......tozu dumanı yutmaman dileğiyle kolay gelsin..... Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 demek ki sen beni degil getireceklerimi bekliyordun, ummazdim bunu senden made in turkey, boz kustum sana. hem ayrica ben cok toz duman yuttum simdilerde tas ve kaya yutmakla mesgulum Alıntı
Φ kocbay Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 Aramize hosgeldin muki... umarim guzel seyler paylasiriz burda.. bende yeni sayilirim burda... tekrar dan hosgeldin... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 demek ki sen beni degil getireceklerimi bekliyordun, ummazdim bunu senden made in turkey, boz kustum sana. hem ayrica ben cok toz duman yuttum simdilerde tas ve kaya yutmakla mesgulum maşallah dilde papuç kadar.... daş kaya yutmada başarılar dikkat et o kayaların altında kalmayasın... Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 herkese tesekkurler hosgeldin icin. made in turkey, valla taslarin kayalarin altinda kalmam, olsa olsa mideme otururlar, hehehe... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 Hoşgeldin... Made in e dikkat et o buranın dayısıdır kodumu oturtur. ama sen arkama saklanabilirsin bana bişi yapamaz ( yapamaz dedik ama inşallah yapmaz bu deli ) Alıntı
Φ SOHO Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 iyi hoşgeldin de.... aidat ödedinmi.... ödemediysen atıyorlar insanı buradan... Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 Nedir bu ya, biri elin neden bos geldin der, biri aidat odedin mi der. Sanki devlet dairesine geldim gibi hissediyorum kendimi, birazdan rusvet isteyenler cikacak, hehehe.... Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2006 NE RÜŞVETİ GİRİŞTEKİ KUTUYU GÖRMEDİM Mİ YOKSA..??????? HOŞGELDİN....... Alıntı
Φ isot Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2006 aranıza bende geldim bende yeniyim Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2006 sende hoş geldin isoy meyduna dikkat et acıyı çok sever... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 hoşgeldiniz hepiniz:) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.