Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Araniza yeni katildim. Umarim guzel paylasimlarda bulunuruz.

Gönderi tarihi:

Araniza yeni katildim. Umarim guzel paylasimlarda bulunuruz.

bakiciyiz zaman gösterecek...... -_- bide eli boş gelmişisn senle pek bişey paylaşacağımızı sanmam ama neyse..... :P oj geldin jojuğum......tozu dumanı yutmaman dileğiyle kolay gelsin.....

Gönderi tarihi:
  • Yazar

demek ki sen beni degil getireceklerimi bekliyordun, ummazdim bunu senden made in turkey, boz kustum sana. hem ayrica ben cok toz duman yuttum simdilerde tas ve kaya yutmakla mesgulum :stuart:

Gönderi tarihi:

Aramize hosgeldin muki...

umarim guzel seyler paylasiriz burda.. bende yeni sayilirim burda...

tekrar dan hosgeldin... B)

Gönderi tarihi:

demek ki sen beni degil getireceklerimi bekliyordun, ummazdim bunu senden made in turkey, boz kustum sana. hem ayrica ben cok toz duman yuttum simdilerde tas ve kaya yutmakla mesgulum :stuart:

maşallah dilde papuç kadar.... -_- daş kaya yutmada başarılar dikkat et o kayaların altında kalmayasın...

Gönderi tarihi:
  • Yazar

herkese tesekkurler hosgeldin icin. made in turkey, valla taslarin kayalarin altinda kalmam, olsa olsa mideme otururlar, hehehe...

Gönderi tarihi:

hoşgeldin..

Gönderi tarihi:

Hoşgeldin... Made in e dikkat et o buranın dayısıdır kodumu oturtur. :P:D ama sen arkama saklanabilirsin bana bişi yapamaz ( yapamaz dedik ama inşallah yapmaz bu deli :D )

Gönderi tarihi:

iyi hoşgeldin de....

aidat ödedinmi....

ödemediysen atıyorlar insanı buradan... :sweatingbullets:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Nedir bu ya, biri elin neden bos geldin der, biri aidat odedin mi der. Sanki devlet dairesine geldim gibi hissediyorum kendimi, birazdan rusvet isteyenler cikacak, hehehe....

Gönderi tarihi:

NE RÜŞVETİ GİRİŞTEKİ KUTUYU GÖRMEDİM Mİ YOKSA..???????

HOŞGELDİN.......

Gönderi tarihi:

sende hoş geldin isoy meyduna dikkat et acıyı çok sever... :P

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.