Φ ÖĞRETMENİM Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2008 SELAM DEĞERLİ YARDIMSEVERLER. BEN ---tahir çiftçi---TÜRKİYENİN EN ÜCRA KÖŞESİNDE BULUNAN ÖZELLİKLE ULAŞIM İMKANLARININ ÇOK ZOR OLDUĞU, TERÖR KORKUSUNUN HAD SAFHADA BULUNDUĞU BİR NOKTADA ÖĞRETMENLİK YAPMAKTAYIM. ŞEYTAN ÜCGENİ DİYE TABİR EDİLEN --TÜRKİYE --İRAN--IRAK -- SINIRININ BULUNDUĞU BİR YERDE GÖREV YAPIYORUM. HAKKARİ NİN ŞEMDİN Lİ İLÇESİNİN GELİŞEN KÖYÜNÜN ---USLU--MEZRASINDA . 78 ÖĞRENCİLİK BİR MEVCUDUMUZ VARDIR. ÖĞRENCİLERİMİZİN KIRTASİYE --GİYİM-- KİTAP--- VS YARDIMLARINIZA İHTİYAÇ VARDIR. BU YOKSUL MİNİKLERİMİZİ SEVİNDİRMEK SİZİN ELİNİZDE... YARDIM ELİNİZİ ÖĞRENCİLERİMLE BERABER DÖRT GÖZLE BEKLEYECEĞİZ. ŞİMDİDEN MİNİK ÖĞRENCİLERİM ADINA YARDIMCI OLAN, OLMAYAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ. SAĞLICAKLA KALIN: ADRES:: GELİŞEN KÖYÜ USLU MEZRASI İLKÖĞRETİM OKULU--ŞEMDİNLİ--HAKKARİ... TELEFON NUMARAM: 05343739277 .. e POSTA ADRESİM: [email protected]. yardımlarınızı bekliyoruz. kib.. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 okulunuz için çalışmalara başlıyoum, sizi bilgilendiririm... selamlar.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.