Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2008 16 yıl İlk iki bölümü gösterilen Canım Ailem dizisi hakkında uykusuz usulü bir ne istiyorsun yapalım ; Uğur Yücel, Abi sen bizden ne istiyorsun? Televizyon manyağı mı olalım ? Fanın mı olalım ? O nasıl bir oyunculuktur, onlar nasıl mimiklerdir, o nasıl "canım ciğerim" deyiştir. Nasıl sinirlenmedir ? Nasıl üzülmedir ? Nasıl gülmedir? Kendine esir ettin bizi resmen. Bizi geçtim yazık değil mi o oyunculara ? Danny De Vito'nun "İkizler" filminde Arnold Schwarzanager'i oyunculuğuyla dövmesinden beri, böyle ızdırap çeken oyuncu olmuş mudur? Ali Sürmeli, abi sen ne istiyorsun bizden ? Daha Umut Adası'ndaki insan taciri kaptan karakterinin etkisinden kurtulamamışken, bu dizide nasıl bir performans öyle ? Ne yapalım yani tam olarak ? bağımlı mı olalım ? Bu iki mükemmelliği yakalamış kamil üstat, adınızı bir yere mi verelim ? Ne istiyorsunuz ?
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2009 16 yıl Onca kalitesiz ve anlamsız dizinin arasında farkını görmemek imkansız. Nedense bana İkinci Bahar dizisinde aldığım tadı veriyor Canım Ailem dizisi. Hele ki Meliha ablanın Saaamiiimmmm demesi yokmu
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 16 yıl Onca kalitesiz ve anlamsız dizinin arasında farkını görmemek imkansız. Nedense bana İkinci Bahar dizisinde aldığım tadı veriyor Canım Ailem dizisi. Hele ki Meliha ablanın Saaamiiimmmm demesi yokmu Karakterlerin cuk oturduğu, kaliteli oyunculukla bezenmiş bir dizi gerçekten. İnşallah İkinci Bahar gibi metamorfoz geçirip, Sevgi Pıtırcıkları ile uykudan önce arası bir şekle bürünmez. aynı tadında ve çizgisinde kalır. Senaryo da çok iyi. İlker Aksum bu dizi de performansıyla Uğur Yücel'i de Ozan Güven'i de solladı. Dizinin yıldızı oldu.
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 16 yıl Canım Ailem dizisi gerçekten çok sıcak,çok seviyeli.Oyuncular bir iki kişi dışında rolüyle adeta bütünleşmiş,korkum odur ki reyting telaşı bu diziyi de kirletecek. Aynı kanalda yayınlanan Avrupa Yakası,en az bir saat süren özeti ve artık yerle bir olan espri anlayışıyla,maalesef bu korkumu haklı kılıyor.
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2009 16 yıl İkisi de çok güzel birer dizi... Ancak bu kadar olur diyebiliyorum... Hele o Baba Ocağı gülmekten öldürüyor insanı...
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2010 15 yıl Canım ailem televizyonda izlediğim tek dizi, Gerçi arada kaçırsam da düzenli olarak takip edemiyor olsam da edebildiğim kadarıyla söyleyebilirim ki gerçekten de son derece seviyeli, sıcak, samimi ve gerçek bir dizi... Feride rolünü oynayan Ezgi Mola çok iyi bir oyuncu harbi harbi Türkan Şoray bakışları da var Ayrıca piknik sırasında o voleybol oynarkenki hali var ya o gözümün önünden hiç gitmeyecek, o hırslı, intikam almak isteyen tavrıyla inanılmaz eğlenceliydi onu izlemek. Halim ile Feride'nin mevzusu da biraz fazla uzadı bence. Sanki konu sıkıntısı çekiliyor da o yüzden bu konu bu kadar uzatıldı gibime geliyor. Cabbar Dede ile İkbal Hanım'a el atabilirler...Onların durumu gitgide daha eğlenceli omlaya başlıyor Ve benim favorim Mertcan yani Koca Yanak O nasıl bir tatlılıktır, nasıl bir rol yapma yeteneğidir. Yerimmmm ben onu yaaaaaaaa, şeker şeyyyyyyy Bu arada Samim'in Melihası sadece 29 yaşındaymış, "Bu zamana kadar nerelerdeydin, niye bu kadar geç keşfedildin?" diye soranlara da verdiği güzel bir cevabı var; "40 yaşında değil, sadece 29 yaşındayım" diyor Şebnem Bozoklu da çok iyi bir oyuncu
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.