Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 4,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
Paylaşımcı olmasını

kim :huh: erbay mı paylaşımcı :huh: kıss daha dün sen iki tane tatlı ısmarlamışsın birini istedim de vermedi <_<:P:D

bır turlu sevemedım :laughing:

:w00t:

yalan söylememesini :D

Gönderi tarihi:
Kıs tabikide ii bişey didim -_- Seni sevmek için bahaneye gerek yok :hug::wub::clover:

:rolleyes::blush::hug: tımam o zaman..ee Ağru dağına ni zaman gidiyoruz..mirak etme kankinde geliyo ayrıca senin sevmediğin o puantiyeli fistanıda çok beğendi di mi Minecim.. :w00t:

Gönderi tarihi:
Şıracı olmasını

kıskanmasını :D

tımam o zaman..ee Ağru dağına ni zaman gidiyoruz..mirak etme kankinde geliyo ayrıca senin sevmediğin o puantiyeli fistanıda çok beğendi di mi Minecim.. :w00t:

o puantiyeli fistanı kimselere kaptırmam :devil: benim o :angry:

:w00t::lol:

Gönderi tarihi:
tımam o zaman..ee Ağru dağına ni zaman gidiyoruz..mirak etme kankinde geliyo ayrıca senin sevmediğin o puantiyeli fistanıda çok beğendi di mi Minecim..

İletimi bir daha gösden geçirmem gerektiğine karar verdim :huh::w00t::lol:

o puantiyeli fistanı kimselere kaptırmam , benim o :angry:

Kim ben mi ? Ben asla kıskanmam :devil::lol:

Tamam senindir o :lol::P

Gönderi tarihi:

o puantiyeli fistanı kimselere kaptırmam :devil: benim o :angry:

:w00t::grin: evet şikerim o senindir..bu sebepten kankine çıbıklısı kaldı ama giymemekte direniyor..nazlanıyo kanımca :grin: valla sen ikna edersin artıkın Minecim.. :hug:

Gönderi tarihi:

Gececim..ben, sardunyam,biricik müttefikim,leylam,kankin hatta frozenim bile giydi şu fistan,mintan ve şalvarları emme bi sana giydiremedik.. :unsure: valla bu şekilde seni Ağru dağına almazlar söyliyim.. :lol:

Gönderi tarihi:

şööle söyliym ortaya çıkması biraz zor..çünkü utanıyor.. :blushing: pekala..Ağru dağı'nın ağası seni pek beğenmiş..gelsin,bütün Ağru dağı onundur diyo..varım yoğum feda olsun diyo..benden söylemesi :w00t:

Gönderi tarihi:
evet şikerim o senindir..bu sebepten kankine çıbıklısı kaldı ama giymemekte direniyor..nazlanıyo kanımca , valla sen ikna edersin artıkın Minecim..

ederim diloşcum sen merak itme ;):rolleyes::shifty::D

şööle söyliyim ortaya çıkması biraz zor..çünkü utanıyor.. pekala..Ağru dağı'nın ağası seni pek beğenmiş..gelsin,bütün Ağru dağı onundur diyo..varım yoğum feda olsun diyo..benden söylemesi

Gönderi tarihi:

yok şikerim aklı hocalığı yapmam konusunda çok ısrar etti fekat fiyatta anlaşamadık.. :lol: ağa mağa ama sankim cebinde akrep var yahu..insan böylesi b :D bir şey için kesenin ağzını açar di mi ama? :P:whistling:

ha bu arada dün eşek heyvanatı hakkında derin bilgi sahibi yardımsever bi arkadaşımız vardı burda Murtisan :lol: nirde o?..soracağım şeyler var..yav benim heyvan yirinden hiç kıpraşmıyo..deh dedim düh dedim olmuyo..bişeyi yanlışmı yapıyorum acep? :unsure::laughing:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.