Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Kardeşim olmasını İçimden geldi :flowers: Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 kardeşi olarak görmesini... içimden geldi... kestaneli hemde... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 İlahi Erbay sen çok ve sağlıklı yaşa emi Tşkler Paylaşımcı olmasını Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Paylaşımcı olmasını kim erbay mı paylaşımcı kıss daha dün sen iki tane tatlı ısmarlamışsın birini istedim de vermedi bır turlu sevemedım yalan söylememesini Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 bır turlu sevemedım İlk defa aynı fikirdeyis toprağım Bende seni bi türlü sevemedim yalan söylememesini Şıracı olmasını Diloş anam seni sefmek için bahaneye gerek bile yuk Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 muhabbetlerini ..kankisiyle olan o eşsiz diyaloglarını Diloş anam seni sefmek için bahaneye gerek bile yuk ni demek istedin şinci iyibişey mi kötü bişeymi?.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 ni demek istedin şinci iyibişey mi kötü bişeymi?.. Kıs tabikide ii bişey didim Seni sevmek için bahaneye gerek yok Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Kıs tabikide ii bişey didim Seni sevmek için bahaneye gerek yok tımam o zaman..ee Ağru dağına ni zaman gidiyoruz..mirak etme kankinde geliyo ayrıca senin sevmediğin o puantiyeli fistanıda çok beğendi di mi Minecim.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Şıracı olmasını kıskanmasını tımam o zaman..ee Ağru dağına ni zaman gidiyoruz..mirak etme kankinde geliyo ayrıca senin sevmediğin o puantiyeli fistanıda çok beğendi di mi Minecim.. o puantiyeli fistanı kimselere kaptırmam benim o Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 tımam o zaman..ee Ağru dağına ni zaman gidiyoruz..mirak etme kankinde geliyo ayrıca senin sevmediğin o puantiyeli fistanıda çok beğendi di mi Minecim.. İletimi bir daha gösden geçirmem gerektiğine karar verdim kıskanmasını o puantiyeli fistanı kimselere kaptırmam , benim o Kim ben mi ? Ben asla kıskanmam Tamam senindir o Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 kıskanmasını o puantiyeli fistanı kimselere kaptırmam benim o evet şikerim o senindir..bu sebepten kankine çıbıklısı kaldı ama giymemekte direniyor..nazlanıyo kanımca valla sen ikna edersin artıkın Minecim.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gececim..ben, sardunyam,biricik müttefikim,leylam,kankin hatta frozenim bile giydi şu fistan,mintan ve şalvarları emme bi sana giydiremedik.. valla bu şekilde seni Ağru dağına almazlar söyliyim.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Bende alsınlar diye ısrar etmiyorum zaten Kim ısrar ediyorsa çıksın ortaya Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 şööle söyliym ortaya çıkması biraz zor..çünkü utanıyor.. pekala..Ağru dağı'nın ağası seni pek beğenmiş..gelsin,bütün Ağru dağı onundur diyo..varım yoğum feda olsun diyo..benden söylemesi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Benim sevdüğüm var cnm Bende ona yar olmas Git ona aynen anlat şikerim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 bende öyle didim zati..ondan size yar olmaz..puantiyeli şalvar bilem giymiyo didim.. olsun didi..tek o olsunda ne olursa olsun didi..ya olmazsa didim..oldururuz didi Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 evet şikerim o senindir..bu sebepten kankine çıbıklısı kaldı ama giymemekte direniyor..nazlanıyo kanımca , valla sen ikna edersin artıkın Minecim.. ederim diloşcum sen merak itme şööle söyliyim ortaya çıkması biraz zor..çünkü utanıyor.. pekala..Ağru dağı'nın ağası seni pek beğenmiş..gelsin,bütün Ağru dağı onundur diyo..varım yoğum feda olsun diyo..benden söylemesi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Kıs Diloş bu ağanın akıl hocası senmisin yuksam Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 yok şikerim aklı hocalığı yapmam konusunda çok ısrar etti fekat fiyatta anlaşamadık.. ağa mağa ama sankim cebinde akrep var yahu..insan böylesi b bir şey için kesenin ağzını açar di mi ama? ha bu arada dün eşek heyvanatı hakkında derin bilgi sahibi yardımsever bi arkadaşımız vardı burda Murtisan nirde o?..soracağım şeyler var..yav benim heyvan yirinden hiç kıpraşmıyo..deh dedim düh dedim olmuyo..bişeyi yanlışmı yapıyorum acep? Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Yine fokurduyor burasıııııı... :lol: Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Yine fokurduyor burasıııııı... :lol: bırasda fıncanı fokurdatıp kahve yapsan ya bana Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.