Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Başka napsaam.. Gıdıklar gıdıklar severim seni Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 iki gün oturup düşünmem lazım nesini sevdim bunun diye... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 iki gün oturup düşünmem lazım nesini sevdim bunun diye... Gıcıklık olsun da ne olursa olsun.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 evet iki gün geçti galiba kararımı verdim....en çok çiğnenmiş karpuzlarını seviyorum.... :lol: Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 hem karadenizi bu kadar çok sevmesini..hatta karadenize ait olmasını... hemi de esprili ve aynı zamanda da anlayışlı olmasını.. avrupa yakasında oturuorum esprisi de halan aklımda.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 ne nickini ne avatarını sevdim...kendini sevdim sadece doğallığını sevdim.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 ne nickini ne avatarını sevdim...kendini sevdim sadece doğallığını sevdim.... ben zaten şu avatarımdan ne çok çektim... nickim gayette hoş hem... ama ben anlatmaya çalıştığın asıl şeyi annadım ya sorun diil.. ben de doğallığımın farkında olmanı sevdim...ayrıca birde atışmalarına bayılıyorum...kendini seni zaten seviyorum.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 anlatmaya çalıştığım şeyi bi keresinde anlayabilmesini sevdim..... efferim derslerinide böle bi kerede anla oku doktor ol bizde yaşlanınca sana geliriz.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 anlatmaya çalıştığım şeyi bi keresinde anlayabilmesini sevdim..... efferim derslerinide böle bi kerede anla oku doktor ol bizde yaşlanınca sana geliriz.... hehe....tamam seve seve iğne yaparım nihaha....yok yok benim elim hafif bişicikler olmaz... -bu arada ahh bi de kimyacı sevse beni böle anlıyosun sen dese...onun gözünde hep anlayışsız olarak kalıcam sanırım...- lafa turşu sıkmak da böyle olsa gerek..özür şimdiden...kimyacı hayatımı fethetti hep ondan.. benim anlayışlı olduğumun farkında olmasını sevdim.. ayrıca doktor olunca bana gelmesini sevdim.. güven sonuçta Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 yav gelicem dedimde iğne olmaya gelicem demedim ki ( uyyyy kimyası zayıfmış hemen geri vitese takıyım ) ziyarete geliriz demiştim kuzucum halini hatırını sorarız sonrada sağ salim kalkar gideriz yane... neyse içindeki doktor olma aşkını sevdim... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 yav gelicem dedimde iğne olmaya gelicem demedim ki ( uyyyy kimyası zayıfmış hemen geri vitese takıyım ) ziyarete geliriz demiştim kuzucum halini hatırını sorarız sonrada sağ salim kalkar gideriz yane... neyse içindeki doktor olma aşkını sevdim... hemen de yapıştırdım iğneyi..ne fena doktorum daha kontrol etmeden... dur kontrol odasına öncee... hmm...mmm... hııı....ııııı mmm...ıııı şeyy ya siz sapa sağlamsınız...ee karadenizli olsanız gerek... sağlam kafa sağlam vücutta bulunur... beni ziyarete gelmenizi ayrıca çok sevdim..buralar sıkıcı gelen hapşu giden öhö..sizin gibi sağlıklı güzel bir ziyaretçi abim var... ee daha da ne isterim ben... beni unutmamasını sevdim... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 berhüdar ol evladım daha dün forumlarda şukadarcıktı nasıda büyüdüde giydi önlüğü tu tu tu nazar değmesin... bizimle doktor olduğu zaman o yaşlı halimizle bile ilgileneceğini düşünmesini sevdim... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 berhüdar ol evladım daha dün forumlarda şukadarcıktı nasıda büyüdüde giydi önlüğü tu tu tu nazar değmesin... bizimle doktor olduğu zaman o yaşlı halimizle bile ilgileneceğini düşünmesini sevdim... aslında hiç de uzak değil...şimdiden duk duk atıyor kalbim...ne olucaksın..geleceğinde...Allah'ım hayırlısını versin... diyip dönüyorum ee zaman su gibii geçiyorr...koymuştum lıkır lıkır bi içmişim dün akşam...az kalsın ömrüm olan suyu bitiricektim...beyaz önlüğü giydimde canım hastalarıma bakıyorum... beni seven canım hastalarımı sağlıklı olan ziyaretçilerimi...ve her grup içinde de olan daha yeni bitme bi doktor olan beni seeçen erbayımın... bu alçakgönüllülüğünü çok sevdim.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 kimi tecrübeli doktor ilaç verir ama iyileşmezsin çünkü işini candan yapmamıştır ama kalbi her zaman yapacağı iş için duk duk atan yeni yetme bi doktorun vereceği ilaç belkide bütün yaraları sarar dimi.... muayenehanesini sevdim... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 kimi tecrübeli doktor ilaç verir ama iyileşmezsin çünkü işini candan yapmamıştır ama kalbi her zaman yapacağı iş için duk duk atan yeni yetme bi doktorun vereceği ilaç belkide bütün yaraları sarar dimi.... muayenehanesini sevdim... evet gerçekten de bir iş severek yapılınca karşılıklı fayda görür...ne çok doktor gördüm yüzüme bakmadan konuşan....ve ne çok doktor gördüm kalbiyle bana birşeyler vermeye çalışan... gerçekten de öyle.. hmm..bu arada muayenehane min tasarımı bana ait.. nasıl ama zevkliyimdir...huyum kurusun... zevkimi beğenmesini sevdim.. (-bu arada izninizi isteyim artık..uyuma vaktim geldii sanırsam...) sevdim seni bir kere... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 nesini sevmedin deseniz daha kısa olcak ... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 bilemiyorum... sanırım imsasını sevdimm.. avatarı da içinhi bilemiyorum Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 kahveyi..bir de mola kismini Alıntı
Φ EMPATİ Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Pc başında uyuklamasını.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 kavesini.... EMPATİ yazısının rengini...... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 sende acmisin yaw sıcak kanlılığını.. herkesle uyumunu.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.