Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 19 yıl silvester'ini çok seviyorum... bir de şu twityi bir ham yapabilse daha çok sevcem
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 19 yıl silvester'ini çok seviyorum... bir de şu twityi bir ham yapabilse daha çok sevcem yaa yemesin benim tweety mi bilgeliğini seviyorum
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 19 yıl yaa yemesin benim tweety mi bilgeliğini seviyorum yesin yesin canımsın akıllı bıdıklığını seviyorum
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 19 yıl yesin yesin canımsın akıllı bıdıklığını seviyorum gizemini.. naber gizli üye
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 19 yıl gizem mi? tanımıyorum farklı tarzını tarz mı tanımıyorum forum oyunlarında bi o kaldı mecbur sevecem..
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 19 yıl tarz mı tanımıyorum forum oyunlarında bi o kaldı mecbur sevecem.. mecbur değilsin ya.
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 19 yıl mecbur değilsin ya. oyunları çocukkende ciddiye alırmıydın sen kaç kere geri aldın mektuplarını doğru söyle
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 19 yıl hiç almadım, her şeyi ciddiye almam, aldıklarımıda önemserim... hala mecburmusun?
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 19 yıl mecbur değilim tabi lilac milac gelmiş.. şaka yapıyorum sen bana güle güle de ben deyişini seveyim
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 19 yıl mecbur değilim tabi lilac milac gelmiş.. şaka yapıyorum sen bana güle güle de ben deyişini seveyim ya sen bana alındın mı? şaka yaptığım anlaşılamadı mı? Sen mecbur dedin diye sana takıldım ya, kızma arkadaşım... açıksözlülüğünü
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 19 yıl ya sen bana alındın mı? şaka yaptığım anlaşılamadı mı? Sen mecbur dedin diye sana takıldım ya, kızma arkadaşım... açıksözlülüğünü yok canım alınma yok tabi.. tanımış gibi davranmasını unsure smiileyi değişmiş bu arada dowjones üstte onunda en çok hakkında bi şey bilmeyişimi seviyorum
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 19 yıl evet gizemli adam durumlarımı var yoksa ben mi nilmiyorum katılımcılığı
Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 19 yıl duruşunu kişiliğini ve vatanı için canını verebilecek olmasını
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.