Φ ERBAY Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 bebek sevgisini sevdim.. Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 iyi niyetli oluşunu sevdim Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 bakışlarını sevdim......... mineu yeni avatarın süper.. tebrik... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 bakışlarını sevdim......... mineu yeni avatarın süper.. tebrik... teşekkür ederim vakana, beğendiğine sevindim adrenalinide severim, vakanayıda.... Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 vakanayı sevmeni sevdim.. Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 acemi oluşunu sevdim 100üncü mesajıyla Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 oleyy..hep acemi olmak istemiştim,ben hep böyle kalayım..ehüh valla üsttekinin bana bunu söylemiş olmasını sevdim,yoksa hiç farketmezdim Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 satrançta beni yenme azmini Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 ismini sevdim evet bende ismimi sevdim seni de pek sevmedim ama neyse hade bakem Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 senin birini sevebilmen için nası bişi olması gerekir çok merak ediyorum biraz yapıcı olsan be golgi, pozitif olmaya çalışsan diyorum... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 senin birini sevebilmen için nası bişi olması gerekir çok merak ediyorum biraz yapıcı olsan be golgi, pozitif olmaya çalışsan diyorum... yav ben o kadar büyük bi artıyım ki hiç bir eksi beni bölüpte eksi yapamaz hee sana uyuzum die böyle yapıyon demiii ah canemm üzülme gel seni de severim ben Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 kendine olan güvenini sevdim......... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 düzgün kelimelerini sevdim... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 evet bende ismimi sevdim seni de pek sevmedim ama neyse hade bakem sevmek zorunda değilsin tabi o zaman benim de seni sevme gibi zorunluluğum yok Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 darıldım ben armana ama sevmiyorum demiyorum.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 furuma hakimiyet kurmasını sewdim.......... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 hakimiyet kurmak değil be meydün, burda güzel vakit geçiriyorum Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 sevmek zorunda değilsin tabi o zaman benim de seni sevme gibi zorunluluğum yok artist.... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 onu sevmek için elimden geleni yaptım ama olmuycak bu galiba Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 onu sevmek için elimden geleni yaptım ama olmuycak bu galiba ugraş ugraş Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.